Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 12 10
Ξενοδοχεία 49969
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
6.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το συγκεκριμένο fuckhotel βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο (Πεδίο Άρεως) με άφθονο parking (αν πας νύχτα) αλλά και με το χλιδάτο Polis Park στα 2 λεπτά σε περίπτωση που δεν βρίσκεις να παρκάρεις (πχ αν πας μέρα). Το συγκεκριμένο το χω επισκεφθει 2-3 φορές αλλά δεν έχω μείνει συνολικά ικανοποιημένος.

Στα θετικά του είναι η κλασσική του διακόσμηση στα δωμάτια που δεν θυμίζει κλασσικό γαμιστράδικο (καθρέφτες στο ταβάνι, στρογγυλά κρεββάτια κλπ). Βέβαια μου χει τύχει και δωμάτιο με στρογγυλό κρεββάτι και πουτανιάρικα φανελένια σεντόνια (αυτά που είναι σαν να ξαπλώνεις σε ξυρισμένη γούνα) αλλά παραδόξως ήταν αρκετά καλόγουστο. Στα αρνητικά του ότι το προσωπικό στη reception σε κοιτάει λες και τους ζητάς δανεικά. Επίσης αρνητικό είναι ότι είναι μάλλον ακριβό για αυτό που προσφέρει. Το επισκέφθηκα με γκόμενα την προηγούμενη βδομάδα (είχα να πάω κανα 6 μηνο ) και μου ζήτησαν 30 € για ενα δωμάτιο το οποίο ναι μεν ήταν καλό και καθαρό, όμως το μπάνιο ήταν πολύ κρύο και δεν είχε το κλασσικό αφροντους που έχουν τα περισσότερα γαμιστράδικα για να κάνεις το μπανάκι σου.

Αντίστοιχης ποιότητας hotels γνωρίζω στα 22 - 25 € που όλα τους έχουν αφροντούς για να μπορείς να πλυθείς αξιοπρεπώς. Δυστυχώς δεν βρίσκονται στο κέντρο....
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
12
Πόντοι:
5.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού