Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 117 10
Ξενοδοχεία 147427
Γενική βαθμολογία

6.6
Χώρος (γενικά)

6.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

8.0
Διακριτικότητα

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ειχα βγει με μια παλιά fuck buddy στο chelsea και μετά από 3-4 cocktails καυλώσαμε και λέμε δεν πάμε και για ένα πήδημα να θυμηθούμε λίγο τα παλιά και να κλείσει ωραία η βραδιά. Πήραμε και σουβλάκια από Έλβις και κατηφορήσαμε ποδαράτο. Είχα να περάσω δυο χρόνια περίπου από το μαγαζί, δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Διακριτικότητα μέτρια (σε ένα στενό είναι, αλλά σε βλέπουν από το δρόμο όπως μπαίνεις) recepcion τυπική (ο χώρος χρειάζεται μια ανακαίνιση, νομίζεις ότι είσαι στα 2000s) και δωμάτιο με καθιερωμένη αισθητική κιτς γαμηστρώνα σε κόκκινα χρώματα, μπάνιο μέτριο, μέτρια ηχομόνωση (έχω δει και χειρότερα) και αίσθηση ΟΚ καθαριότητας. Μπαίνοντας είδα και έναν 35ρη να μπαίνει με πολύ δυνατό τατουαζάτο ξεκωλίδι 25 χρονών το πολύ (respect bro). Προτείνεται αν είστε καυλωμένοι και πιωμένοι στα χιπστερ μαγιαζια της περιοχής και θελτε να ρίξετε. το μανίκι σας επιτόπου, αν έχετε άνεση χρόνου υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Τιμή 29 (αν θυμάμαι καλά). Ενδεικτική ημερομηνία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2026
Πρόσβαση
Εύκολη
Spieler
Σπουδαίος
63
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Senteron

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2026
Ποια θα προτεινες ως καλυτερες επιλογες γυρω στο κεντρο?
Δεν μιλαω για γλυφαδα πειραια κηφισια αλλα καπου κοντα στο κεντρο
01 Μαρτίου, 2026
Bro, τα τελευταία χρόνια από κέντρο στο κέντρο έχω σπρώξει σε αυτό, Bill, Prive και Ερατώ. Όλα υποφερτά είναι, δηλαδή ΟΚ για ένα γαμήσι αλλά ως εκεί, μην περιμένεις ιδιαίτερη ποιότητα και πολυτέλεια. Το Ερατώ λίγο χειρότερο από τα άλλα τρία. Αν θες προάστια σου λέω 2-3 που είναι καλύτερα.
02 Μαρτίου, 2026
Εγώ θα έλεγα η ηχομόνωση όχι μέτρια, αλλά ανύπαρκτη... χαχαχ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3