Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Ξενοδοχεία 146339
Γενική βαθμολογία

9.2
Χώρος (γενικά)

8.0
Καθαριότητα

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

10.0
Διακριτικότητα

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Τα μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι ότι έχει πάρα πολ΄λά δωμάτια και συνήθως δε δυσκολεύεσαι να βρεις κάποιο άδειο (άμα θέλεις κάποιο συγκεκριμένο είναι άλλο θέμα), η ποικιλία των δωματίων που καλύπτουν πιστεύω όλα τα γούστα, καθώς και ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης που βρίσκεται σε παρακείμενο δρόμο.
Διαλέγω συνήθως το 406 (Hawaii) με το μεγάλο καθρέπτη στον τοίχο, για να βλέπω ολόκληρα τα κορμιά κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων και το 603 (Βαλεντίνο) με τον καθρέπτη στο ταβάνι, το οποίο βολεύει τη θέαση σε συγκεκριμένες στάσεις.
Το προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό, οι χώροι καθαροί, δροσεροί το καλοκαίρι και ζεστοί το χειμώνα, αν και πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αναβαθμίσεις στα μπάνια για τη βελτίωση της λειτουργικότητας.

ΥΓ: Μια φορά που πήγα με τη σύντροφό μου, περιμένοντας το ασανσέρ, μπήκε μια κοπέλα είπε ένα νούμερο δωματίου στη ρεσεψιόν και ανέβηκε μαζί μας μέχρι τον 4ο. Είχε το ιδανικό σώμα και τις αναλογίες που μου αρέσουν (περίπου 45 ετών, μαυρισμένη από τον ήλιο, καμπύλες, κοντό καρέ μαλλί, ντύσιμο που παρέπεμπε στη δουλειά που κάνει) που με δυσκολία κρατήθηκα να μην ζητήσω το τηλέφωνό της για ραντεβού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
telis67
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, kandrik, Senteron