Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 65 10
Ξενοδοχεία
104039
Γενική βαθμολογία
8.2
Χώρος (γενικά)
8.0
Καθαριότητα
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
9.0
Διακριτικότητα
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Το εντόπισα από κουβέντα με συνάδελφο καθώς πλέον η δουλειά μου είναι και προς την περιοχή του Χ-
ream.
Εύκολο κλείσιμο δωματίου, πιθανόν λόγω εποχής να έχει σπάσει η κίνηση. Πάντως δεν μου έκανε εντύπωση η ησυχία γιατί άλλα είναι τα κλασσικα ξενοδοχεία με τις ουρές… ενώ στο X-
ream μου φάνηκαν γενικά πιο ήρεμα τα πράγματα.
Το πάρκινγκ μια χαρά και για αυτοκίνητο.
Γενικά εντάξει κατάσταση στα ενδότερα (ρεσεψιόν και δωμάτιο) και μου άρεσε που για αλλαγή ξεφεύγει από τα χοτέλια με το μπουρδελέ look & feel.
Οκ οι λεπτομέρειες στο δωμάτιο, το μπάνιο και τα μπιχλιμπίδια του. Για την τιμή του θα μπορούσαν ίσως να είναι ένα κλικ καλύτερα.
ΤV, κανάλια και κλιματισμός οκ (ειδικά το τελευταίο ήταν τούρμπο).
Μπήκε στην λίστα σαν αρκετά τίμια επιλογή για όταν χρειάζεται κάτι εκτός κέντρου και σχετικά κοντά στην δουλειά.

Εύκολο κλείσιμο δωματίου, πιθανόν λόγω εποχής να έχει σπάσει η κίνηση. Πάντως δεν μου έκανε εντύπωση η ησυχία γιατί άλλα είναι τα κλασσικα ξενοδοχεία με τις ουρές… ενώ στο X-

Το πάρκινγκ μια χαρά και για αυτοκίνητο.
Γενικά εντάξει κατάσταση στα ενδότερα (ρεσεψιόν και δωμάτιο) και μου άρεσε που για αλλαγή ξεφεύγει από τα χοτέλια με το μπουρδελέ look & feel.
Οκ οι λεπτομέρειες στο δωμάτιο, το μπάνιο και τα μπιχλιμπίδια του. Για την τιμή του θα μπορούσαν ίσως να είναι ένα κλικ καλύτερα.
ΤV, κανάλια και κλιματισμός οκ (ειδικά το τελευταίο ήταν τούρμπο).
Μπήκε στην λίστα σαν αρκετά τίμια επιλογή για όταν χρειάζεται κάτι εκτός κέντρου και σχετικά κοντά στην δουλειά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού