Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Ξενοδοχεία 128394
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχω πάει μια φορά έτσι για το γαμωτο! Ωραίος χώρος στην υποδοχή, μου έδωσαν το 106 πάνω αριστερά και λέω πάω με τα πόδια. Ανεβαίνω κατι σκαλάκια, μπερδευομαι και μπαίνω σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο! Μου φωναζει ο λίγο σοβαρός ρεσεψιονίστ ότι είναι πιο δίπλα οι σκάλες κι ανεβαίνω χαχαχα

Το δωμάτιο μικρό με τεράστιο όμως στρογγυλό κρεβάτι, που έπιανε όλο τον χώρο. Μεγάλος καθρέφτης και μπάνιο με παντόφλες πετσέτες και όλα τα παρελκόμενα. Μου έκανε εντύπωση η δωρεάν καποτα! με το λογότυπο του ξενοδοχείου! Σωστό μάρκετινγκ! Ντουζιέρα λίγο φθηνή και ετοιμόρροπη, λουτρό ευρύχωρο με ψηφιδωτο και πόρτα αρκετά καλό. Το χάρηκα το μεγάλο κρεβάτι, έκανα όλα μου τα ακροβατικά και δεν έδωσα σημασία στο μικρό δωμάτιο. Στην ξεκούραση, παρατήρησα το μπαλκόνι που το έχουμε δει κι απέξω είναι καλυμμένο με ντεκόρ που έχει τρύπες μόνο! Ότι πρέπει για κατασκοπία απέναντι και αν το επιτρέπει ο καιρός, να βγάλεις την συνοδό σου για τρελιτσες.
Πληρωμή στην έξοδο 24, δεν είμαι σίγουρος αν μου χρέωσε τα νερά κι έδωσα 25. Καλουτσικα, γιατί βλέπω στο site ότι έχει διαφορετικά θεματικά δωμάτια, δεν φτάνει σίγουρα το απέναντι που είναι και λίγο φθηνότερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.571
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Johnny Red2, petergsp και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού