Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Ξενοδοχεία 109137
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
9.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Περιοχή ήσυχη χωρίς αδιάκριτα βλέμματα, με εξαίρεση μια στάση ΜΜΜ απ' έξω! και στην απέναντι γωνία, έναν φύλακα που θα έχει χορτάσει μάτι στα κορίτσια! Ωραία δουλειά! Επίσης υπόγειο πάρκιν λίγων θέσεων και στενό, θέλει προσοχή μην φας το αμάξι σε καμία κολώνα. Είσοδος και από το πάρκινγκ εσωτερικά.

Σαλοναρα τεράστια κ φωτεινή! Μπορείς να περιμένεις διακριτικά το ραντεβού σου και να κάνεις χάζι. Δωμάτιο στα 25 ευρώ πλέον συν το νερό! Φαουλακι! Δύο ευρύχωροι ανελκυστηρες και συνήθως μου δίνουν στον 2ο και σπάνια παλιότερα στον 4ο. Τα δωμάτια κλασσικά χρόνια τώρα, με τον led φωτισμό και ευτυχώς την αλλαγή της μοκέτας με ξύλινο πάτωμα, αν και κάποιος έγραψε ότι έχουν ακομα σε ορισμένα δωμάτια. Μπάνιο πουτανα όλα, στενό και με κίνδυνο Τούμπας στην είσοδο εξοδο, δύο σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες. Τώρα μεγάλο υπέρ ειδικά για τις μεσημεριανές ώρες του Καλοκαιριού που το προτιμώ, είναι ο κεντρικός κλιματισμός, που συνήθως είναι ανοιχτός από πριν και έχει κάνει το δωμάτιο πολύ δροσερό για τις μάχες του κρεβατιού, που είναι βολικο με σχετικά καθαρά δίπλα σεντόνια.

Το ξαναχρησιμοποιήσα το Καλοκαίρι λόγω του δυνατού κλιματισμου, μετά από αρκετά χρόνια και απόλαυσα την ησυχία των μεσημεριανων ωρών και την αφεντιά μου στον μεγάλο κοντινό καθρέπτη, να δίνει πόνο σε άτακτες κορασίδες!



Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Μικρό και άβολο
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.573
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, greekarmy, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2024
οπως τα ειπες αρκετα θετικα αρκετα αρηντικα,εγω το εχω τιμησει αρκετες φορες επειδη ειναι διακριτικο και βολευει σαν περιοχη,εχει ησυχια γενικως και καλο κλιματισμο το καλοκαιρι ειδικα,δεν το πολυπροτιμουνε πλεον κοριτσια της δουλειας,οι καλυτερες πελατισσες πλεον ειναι οι παντρεμενες ειδικα μεσοβδομαδα πριν το μεσημερι.
review reaction 1 NBAZ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1