Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 169 10
Ξενοδοχεία 132717
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αγαπημένο των κοριτσιών, εύκολη πρόσβαση με αμάξι σε ιδιωτικο πάρκιν, βρίσκεις και στα στενά τα μεσημέρια που πάω εγώ, με μοτοσυκλέτα είναι αεροδρομιο το πεζοδρόμιο παράνομα και κάνα πενταλεπτο από το μετρό Μεταξουργείο.
Στα 22 ευρως ότι πάρεις εκτός από σουίτα, τα πληρώνεις κατά την έξοδο στην άλλοτε στριμμένη και άλλοτε καύλα ρεσεψιονίστ! Η συμπεριφορά τους είναι σχετική, ανάλογα τις επιδόσεις που πέτυχες στο δωμάτιο, πέφτει σύρμα από της καθαρίστριες! (Τι λακαμάς αυτός του 402 φώναζε ότι έχυνε και μουγκριζε σαν Μοσχάρι) χαχαχαχα!
Μονό ασανσέρ και πέντε πατώματα με διάφορους τύπους δωματίων, με βασική διαφοροποιηση στα μπάνια και λίγο στην διακοσμηση. Χαμηλά τα μπάνια είναι στενά χωρίς πόρτες, μετά έχουν και πόρτες στην ντουζιέρα και αποκορύφωμα στον 4ο που είναι φαρδιά με θολό πλεξιγκλάς για να παίρνεις μάτι και να μπουκαρεις μέσα για παιχνίδι! Μόνο στον 5ο δεν έχω πάει.
2 νερακια κ μπισκοτάκια, καθώς κ πετσέτες μπουρνουζια κ παντόφλες είναι μέσα στην τιμη.
Ηχητικά εφέ φουλ συνήθως πιο αργά, μεσημέρι είναι πιο ήσυχα, αν δείτε την Αντριάννα να περιφέρεται στους διαδρόμους ημίγυμνη, χαιρετιστε την σαν να μην συμβαίνει τίποτα και όλα καλά!
Το ξενοδοχείο του μπάρμπα Billιου είναι υποδειγμα όλα αυτά τα χρόνια και μας έχει προσφέρει έντονες συγκινήσεις και αποτελεί ένα από τα στάνταρ μου, για πονηρές δουλειές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.573
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 ΣΠΥΡΟΣΣ, STAVROS6969, lakis mamoulakis και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2024
Καλημέρα καλή εβδομάδα
Τι εννοείς ? αποκορύφωμα στον 4ο που είναι φαρδιά με θολό πλεξιγκλάς για να παίρνεις μάτι και να μπουκαρεις μέσα για παιχνίδι! 
26 Φεβρουαρίου, 2024
Εννοώ ότι το ντουζ είναι φαρδύ κ χωράνε άνετα 3 άτομα με γυαλί ασφαλείας φαντάζομαι από την πλευρά του μπάνιου και από την πλευρά της κρεβατοκάμαρας έχει γυαλί θολό η πλεξιγκλάς και βλέπεις όποιον κάνει μπάνιο, πιο μακρυά βλέπεις την φιγούρα και αν κολλήσει πάνω στο τζαμί τα βλέπεις όλα! Και είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι! Όποτε, η κανεις ζέσταμα για αυτό που θα ακολουθήσει, η ορμάς μέσα στο άνετο μπάνιο και γίνεται χαμουλης!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2