Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Ξενοδοχεία 40622
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Χώρος (γενικά)
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εχω παει στο συγκεκριμενο χοτελ πανω απο 30 φορες.

Εχω δοκιμασει τα πιο πολλα δωματια και τα προβληματα παραμενουν, με αποκορυφωμα την τελευταια μου επισκεψη.

Αρχικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανουν οικονομια στις πετσετες και τα δωματια εχουν μονο 2. Μονο σε οσα εχουν τζακουζι θα βρεις 2 εξτρα πετσετες.

Δηλαδη με την ιδια πετσετα που σκουπιζω τ αρχιδια μου να περναω βολτα κ τα μουτρα μου, αν ειναι δυνατον. Αμα ζητησεις φερνουν εξτρα αλλα και παλι σε χοτελ με χαμηλοτερο κοστος εχουν παντα 4+ και σε μερικα +μπουρνουζι.

Το κοστος για τα απλα δωματια ειναι υψηλο και με τραγικη κατανομη χωρου, δεν υπαρχουν ντουλαπες , ισως σε καποια εχουν 2 μικρα ντουλαπακια-κομοδινα.

Το κρεββατι χειμωνα καλοκαιρι εχει τα διακοσμητικα μαξιλαρια+παλπωμα που πρεπει να εχουν να πλυθουν 500 χρονια. Μονιμα αναγκαζομαι να τα βγαλω ολα, να τα βαλω σε διαφορες γωνιες κατω και ο χωρος να μοιαζει με τσαντηρι αν ειναι καποιο απλο δωματιο.

Τα πιο σπεσιαλ δωματια εχουν μερικα πολυ δυνατα σε αισθητικη , πχ του παγου, αλλα ο χωρος παραμενει περιορισμενος με εξαιρεση τις μεγαλες σουιτες. Επισης δεν εχουν ολα καθρεπτη απεναντι απ το κρεββατι , πραγμα που δεν βγαζει πολυ νοημα, κανονικα θα επρεπε σε ολα να εχουν απεναντι+πλαγια, αλλα οκ υπαρχουν δωματια με φουλ καθρεπτη σε καθε σημειο του δωματιου.

Πολυ χρεωμα το σημειο που βρισκεται, εχει ευκολο παρκινγκ στα περιξ για να μην γινουν ρομπα οι ντροπαλοι/ες αλλα εμενα προσωπικα στ αρχιδια μου παρκαρω απ εξω. Οσοι παρανομουν παιζει και πισω εισοδος αλλα κ αυτη οχι πολυ διακριτικη μιας και σε βλεπουν οσοι βγαινουν απ την εξοδο της Αττικης οδου.

Παμε τωρα στο χειροτερο. Στο τελευταιο ματς που επαιξα, το δωματιο στο μπανιο δεν ειχε καν κουρτινα/παραβαν στην ντουζιερα με τα νερα να πηγαινουν παντου και να το παιζεις 50/50 να σπασεις τα μουτρα σου.

Αλλα το πιο ακραιο ηταν οτι μεσα στηβ σφραγισμενη πετσετα βρηκα τριχες μαλλιων μπλεγμενες. Μιλαμε για ολοκληρη τουφα ετσι. Θα ειχα ζητησει refund καπακια αλλα μολις εσκαγε μυτη το μωρο την ιδια ωρα και με εκανε να ξεχαστω. Παλι καλα ειχα ζητησει απο πριν εξτρα πετσετες , βεβαια και παλι δεν ξερω κατα ποσο ηταν καθαρες αλλα τουλαχιστον δεν ειχαν τουφες.

Πρεπει να σοβαρευτουν αμεσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.055
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Yatoputso, xagnostos2006 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2024
Αυτό με την ''οικονομία'' στις πετσέτες δεν μπορώ να το καταλάβω, και στο Μοσχάτο το ξενοδοχείο της αλυσίδας έχει το συγκεκριμένο ζήτημα.
review reaction 1 jason155, maradona7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1