Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 37 10
Ξενοδοχεία 29216
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
5.0
Διακριτικότητα
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το έχουμε επισκεφτεί μερικές φορές και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, ούτε ότι το μίσησα όμως.

Τα δωμάτια που θυμάμαι να έχω χρησιμοποιήσει είναι το Χρυσό (25 ευρώ) και το Κιτρινωπό (20 ευρώ). Το πρώτο ήταν σαφώς πιο ευρύχωρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το άλλο είναι μικρό. Γενικά για 20 ευρώ είναι αρκετά μεγάλο δωμάτιο. Τα μπάνια άνετα και ικανοποιητικά, ακόμα και για παιχνίδι. Πετσέτες μια χαρά καθαρές.

Το θέμα μου και με τα δυο δωμάτια ήταν ότι δεν ένιωθα ότι είναι το ίδιο καθαρά όσο άλλα ξενοδοχεία. Ειδικά το κιτρινωπό είχε έντονη μυρωδιά τσιγάρου και στην μοκέτα έντονες στάμπες τόσο από τσιγάρο αλλά και γενικότερα. Τα σεντόνια ήταν οκ, αλλά τα παπλώματα και τα πιο χοντρά υφάσματα δεν τα ένιωθες και ό,τι καλύτερο να έρθουν σε επαφή με το δέρμα σου. Γενικά μια μικρή ανασφάλεια την είχαμε λόγω καθαριότητας, χωρίς όμως κάτι να ήταν εξόφθαλμα προβληματικό. Επίσης να προσθέσω ότι έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά το αποσμητικό χώρου που χρησιμοποιείται, που μένει στα ρούχα...

Από θέμα τοποθεσίας είναι δίπλα στο μετρό, για πάρκινγκ φαντάζομαι λίγο δύσκολο. Καθόλου διακριτικό οπότε να προσέχετε οι παράνομοι (είσοδος πάνω στην Βουλιαγμένης).

Γενικά κοιτάζοντας και στο σαιτ φαίνεται να έχει ωραία δωμάτια (ίσως δώσω μια τελευταία ευκαιρία και δοκιμάσουμε δωμάτιο με υδρομασάζ - πείτε εμπειρίες αν έχετε).

Τέλος να προσθέσω ότι όσες φορές έχω πάει η κοπέλα στην ρεσεψιόν ήταν στο όριο της αγένειας, με το ζόρι να πει μια κουβέντα, λες και το κάνει αγγαρεία ακόμα και το να δείξει διαθέσιμα δωμάτια. Ίσως να την πέτυχα σε κακές μέρες, ή σε περίοδο με πολύ κόσμο, απλά κάνω την παρατήρηση μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
The Metalhead
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
481
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quarantaris, maradona7, xagnostos2006 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού