Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εντάξει τυπε είσαι εμπαθηςάργησες μία μέρα και 15 λεπτά![]()
Ερασιτεχνης?Εναλλακτικο σεναριο με καποιον μαζι της ηρεμα η ζωηρα υπαρχει?Και αυτο που θα ρωτουν ολοι:Ψαχνεστε?Ζητειται ζωγράφος να ζωγραφίσει την γυναίκα μου ολόγυμνη και να είμαι παρών
Επιτέλους κιβενας σοβαρός άνθρωπος εδώ μεσαΤυπε νηματοθετη καλησπέρα. Θα γλειψεις και εσύ τσαπου, ή θα κάθεσαι στην καρέκλα μόνο να τον παίζεις?
Ήρεμα μανΤυπε να υποθέσουμε πως απλά το θες για αυστηρά καλλιτεχνικό γυμνό με τη γυναικα σου απλά θες να σου στείλει για αρχήτο καυλι του και την κωλοτρυπιδα τουγια να προχωρήσετε στα περαιτερω

τυπε σε πειραζει αν δεν ειναι ζωγραφος και στην αναπαραστησει σε ξυλογλυπτο?Ζητειται ζωγράφος να ζωγραφίσει την γυναίκα μου ολόγυμνη και να είμαι παρών
Θα μπει στη ντουλάπα ο τύπος μαν , δεν θα βλέπειΕυχαριστώ για τη σύσταση αλλά προτιμώ να είναι μόνο γυναίκες στο χώρο και όχι άντρες. Μόνο τότε έχω έμπνευση!

Άσε, μη σκύψω να πάρω τα πινέλα και βρεθω προ εκπλήξεως... Καλύτερα να μαστε σίγουροι...Θα μπει στη ντουλάπα ο τύπος μαν , δεν θα βλέπει![]()
Αυτος σου κανει?Ζητειται ζωγράφος να ζωγραφίσει την γυναίκα μου ολόγυμνη και να είμαι παρών