Νέα

Zesi Spa - Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556
Για να πούμε και ένα θετικό,έχει ένα από τα ομορφότερα μωρά χωρίς πλαστικές και υαλουρονικά,τη Λάουρα
Δουλεύει τώρα γιατί πριν λίγο καιρό γέννησε
Πες αν θες περισσότερα Για το καλό στη βάσια εδώ η Σε πμ

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Για να πούμε και ένα θετικό,έχει ένα από τα ομορφότερα μωρά χωρίς πλαστικές και υαλουρονικά,τη Λάουρα
Τόσο καλή είναι η Λάουρα; Έχει επιστρέψει μετά την εγκυμοσύνη; Κρίμα που το ξέραμε νωρίτερα.

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Χειρότερο ίδρυμα από αυτό δεν υπάρχει...
Κι όμως υπάρχει για πάνε μια βόλτα dames..Εδώ κ χρόνια οι ίδιες και άνω των 55..Τουλάχιστον zesi μπορεί να είναι χάλια το σπίτι αλλά φέρνει που και που ωραία μωρά και όσο για τη Λάουρα δεν νομίζω να επέστρεψε Τουλάχιστον δεν την είδα εγω

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.584
Πόντοι
3.846
Δουλεύει τώρα γιατί πριν λίγο καιρό γέννησε
Πες αν θες περισσότερα Για το καλό στη βάσια εδώ η Σε πμ
Δεν ξέρω αν δουλεύει η Λάουρα γιατί έχω καιρό να πάω.Της Βάσιας η καλή έχει αποχωρήσει και αγνοείται η τύχη της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τόσο καλή είναι η Λάουρα; Έχει επιστρέψει μετά την εγκυμοσύνη; Κρίμα που το ξέραμε νωρίτερα.
Ναι,έχει φυσική ομορφιά,αλλά δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Είχα πληροφορίες ότι μετά τη νέα χρονιά 2025 δηλαδή θα επέστρεφε...Οντως όσοι πήγαν μαζί της ήταν απίστευτο μωρό με χαμογελαρα, ωραίο σώμα και ευχάριστη

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556
Δεν ξέρω αν δουλεύει η Λάουρα γιατί έχω καιρό να πάω.Της Βάσιας η καλή έχει αποχωρήσει και αγνοείται η τύχη της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι,έχει φυσική ομορφιά,αλλά δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει
Μήπως μιλάς Για την Δανάη στη βασια π ήταν πριν αρκετό καιρό

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.584
Πόντοι
3.846
Ναι αυτή εννοούσα Δανάη ήταν αλλού κ Αφροδίτη στην Μαριάννα χρόνια στο Κουρμπέτη έγινε ανεξάρτητη πλέον
Σε κλειστό κύκλο φαντάζομαι;Δεν έχω παρατηρήσει αγγελία της.

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
Πήγα στο zesi.....είδα στο facebook την ανάρτηση που έχει και λεω καλό φαίνεται από το Facebook κλείνω ραντεβού ανεβαίνω πάνω σε ένα διαμέρισμα......
μασατζιδικο δεν το λες δύο δωμάτια με ένα κρεβάτι μέσα .....σε υποδέχεται μια θεία με μπυροκοιλια και πολύ άσχημα βαμμένη και μια κυρία γύρω στα 40 ψιλή αδύνατη μαυρα μαλια μικρό βυζακι .80 η τιμη
Πήρα την 40 άρα δεν θυμάμαι το Όνομα που είπε από Ουκρανία όμως .......
Μασαζ δεν υπάρχει για να μην ξεχνιόμαστε, μη δεν υπάρχει...η κοπέλα ήταν καλη και βγάζεις γούστα για μια φορά!

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
177
Πόντοι
0
Πήγα στο zesi.....είδα στο facebook την ανάρτηση που έχει και λεω καλό φαίνεται από το Facebook κλείνω ραντεβού ανεβαίνω πάνω σε ένα διαμέρισμα......
μασατζιδικο δεν το λες δύο δωμάτια με ένα κρεβάτι μέσα .....σε υποδέχεται μια θεία με μπυροκοιλια και πολύ άσχημα βαμμένη και μια κυρία γύρω στα 40 ψιλή αδύνατη μαυρα μαλια μικρό βυζακι .80 η τιμη
Πήρα την 40 άρα δεν θυμάμαι το Όνομα που είπε από Ουκρανία όμως .......
Μασαζ δεν υπάρχει για να μην ξεχνιόμαστε, μη δεν υπάρχει...η κοπέλα ήταν καλη και βγάζεις γούστα για μια φορά!
Και εγω λοιποιθηκα τα 60€,αχουρι σπιτι,μπάζα.2.θειες,και ξεπέτα.μονο σεξ.απο κατω γιαννιτσων με.30 στα.μπουρδελα €ποιο πολλοί θα το ευχαριστιουμουν

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Πέρασμα χθες στο εν λόγω ίδρυμα..Η κατάσταση απογοητευτικη πλήρως.. πήρα τηλέφωνο μου λένε είναι 4 κοπέλες όλες γύρω στα 24..Ανεβαίνω ανοίγει η πόρτα η μία ήταν ήδη μέσα μένουν 3..Η μία χοντρή η άλλη Ρίτα (πεσμένο βυζι κ φοράει σουτιέν για να φενεται στητο) κ μία μελαχρινή αδύνατη σα junkie..Λέω ας πάρω τη μελαχρινή φάνηκε γκσβλιαρα με μισή καρδιά..Με το μπαίνει κατευθείαν πιπα σε ταχύτητα 200χλμ/ώρα λέω σιγά σιγα αυτή στο μουνι της για ν με ξεπεταξει..το ίδιο κ σεξ ..έκατσα 15 λεπτά ή τύπισσα νόμιζε έτσι σ ανάβει...Μονο Κασσάνδρα απ εκεί μέσα που συνεχώς λείπει φυσικά γιατί τη προτιμάνε σε εξωτερικά ραντεβού..Τα πιο πεταμένα 80 ευρώ..

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Κανένας μύστης τελευταία στο εν λόγω ίδρυμα;;Έχει κλείσει αυτο;

Stories

Νέο!

Stories