Νέα

Zesi Spa - Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
574
Πόντοι
21
που βρισκεται το εν λογω ιδρυμα;
Είσαι 16 χρόνια εδώ μέσα και δεν γνωρίζεις που βρίσκεται το συγκεκριμένο ίδρυμα; Ώρες ώρες μου περνάει από το μυαλό πως δεν είσαι ο ίδιος που δημιούργησε τον συγκεκριμένο λογαριασμό το 2010..

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.290
Πόντοι
4.546
Είσαι 16 χρόνια εδώ μέσα και δεν γνωρίζεις που βρίσκεται το συγκεκριμένο ίδρυμα; Ώρες ώρες μου περνάει από το μυαλό πως δεν είσαι ο ίδιος που δημιούργησε τον συγκεκριμένο λογαριασμό το 2010..
Μαν το συγκεκριμένο ίδρυμα αλλάζει συνεχώς.Εγώ πριν από 3 χρόνια είχα πάει στο στενό που ήταν επί της Αγίων Πάντων.Τώρα είναι πάλι πάνω στη Μοναστηρίου,σωστά;Μήπως στον χώρο όπου βρισκόταν το Κρύσταλ;

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
574
Πόντοι
21
Μαν το συγκεκριμένο ίδρυμα αλλάζει συνεχώς.Εγώ πριν από 3 χρόνια είχα πάει στο στενό που ήταν επί της Αγίων Πάντων.Τώρα είναι πάλι πάνω στη Μοναστηρίου,σωστά;Μήπως στον χώρο όπου βρισκόταν το Κρύσταλ;
Τελευταία φορά που είχα πάει πριν δύο χρόνια περίπου ήταν στην Μοναστηρίου 52 αν δεν κάνω λάθος με τον αριθμό

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.837
Πόντοι
3.556
Τελευταία φορά που είχα πάει πριν δύο χρόνια περίπου ήταν στην Μοναστηρίου 52 αν δεν κάνω λάθος με τον αριθμό
Το πήγε παρά πέρα κοντά στο αρχικό στην αγίων πάντων
Ενας ο Μιχάλης κ μία η Εβίτα τροχόσπιτο τα έκαναν

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.077
Πόντοι
10.555
ρε φιλε ελεος με κατι τετοια σχολια απο καποιοις απο σας, δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να δωσετε μια απαντηση; Δεν ασχολουμαι με μασατζιδικα συχνα πυκνα οποτε δεν ξερω απο αυτα

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες στο εν λόγω ίδρυμα..Η κατάσταση απογοητευτικη πλήρως.. πήρα τηλέφωνο μου λένε είναι 4 κοπέλες όλες γύρω στα 24..Ανεβαίνω ανοίγει η πόρτα η μία ήταν ήδη μέσα μένουν 3..Η μία χοντρή η άλλη Ρίτα (πεσμένο βυζι κ φοράει σουτιέν για να φενεται στητο) κ μία μελαχρινή αδύνατη σα junkie..Λέω ας πάρω τη μελαχρινή φάνηκε γκσβλιαρα με μισή καρδιά..Με το μπαίνει κατευθείαν πιπα σε ταχύτητα 200χλμ/ώρα λέω σιγά σιγα αυτή στο μουνι της για ν με ξεπεταξει..το ίδιο κ σεξ ..έκατσα 15 λεπτά ή τύπισσα νόμιζε έτσι σ ανάβει...Μονο Κασσάνδρα απ εκεί μέσα που συνεχώς λείπει φυσικά γιατί τη προτιμάνε σε εξωτερικά ραντεβού..Τα πιο πεταμένα 80 ευρώ..
Η κασσανδρα έχει σταματησει από τον Μιχάλη και τις dames εδώ και 2 χρόνια bro .. δουλεύει εσκορτ και μόνη της με ανεξάρτητες φιλες της ενημερώνω

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
117
Πόντοι
1
Γειά σάς συναγωνιστές.το καλύτερο μασάς σε σπα ποιοι είναι και ποια κοπέλα το κάνει; Αυτό το διάστημα.ερχομαι Αλί βδομάδα Θεσσαλονίκη καί θέλω μια αξέχαστη εμπειρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom