Νομιζω ειχε ξανακουστει αυτο το τραγουδακι εδω στο φορουμ αλλα ειναι πολυ επικαιρο και ηθελα να το ξαναμοιραστω μαζι σας μιας και ειναι απο τα αγαπημενα μου
Γιατι ειναι τραγουδακια........μπορουμε να βαλουμε τραγουδακια στο σωληνα? αν ναι δικο μου λαθος και θα το διορθωσω....νομιζα μονο κλιπακια μπορουμε να βαλουμε......
και επισης μας αρεσει να σας κανουμε τη ζωη δυσκολη.....ειναι μια μορφη bdsm η οποια μας εκφραζει
κατσε τοτε να σου κανω πουτανα το thread σου
δε ξερω τι γυρευαν στο τιβιτιγκλον, αλλα οι τυποι γαμανε, και ειχα παλιοτερα σε αλλο thread λινκ βαλει στη σελιδα τους στο myspace
Καλε καντε το πουτανα......με τις ευχες μου σιγα.........χαχαχαχαχαχα
αφορμη ψαχνω εγω για να βγαινω οφ τοπικ.........
να πας να κατεβασεις το τραγουδακι σε παρακαλω πολυ.........ειναι ο υμνος του συγχρονου αντρα και δεν νομιζω οτι ταιριαζει μονο στην περιοχη στην οποια ανφερεται.....εχει πανελληνια εμβελεια θα ελεγα
Καλά ε, οι τύποι τα σπάνε! Είναι κορυφαίοι! Θα πρέπει να προταθούν για τα βραβεία ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ 2008 (αυτά που δίνει η πάνια στο je t'aime)! Χτυπάνε άνετα και τον Κολημένο και τον Σχιζοφρενή με το Πριόνι...
Τρέμε Καρβέλα!!! Ο ανταγωνιασμός ξαναχτυπά!!!
Αθάνατη Ελληνική Μουσική ΤΕΧΝΗ !!!
Οι ΜΕΤΑΛΗΡΑ δεν ειναι τυχαιο συγκροτημα. Αν προσεξατε βαρανε καλα και ΣΩΣΤΑ. Ψαξτε και στο myspace για τη σελιδα τους, και κοιταξτε και τους ΖΗΜΙΑΑ (αυτοι παιζουν ψυχεδελικο σκυλαδικο. Και για να καταλαβετε, ο ντραμερ τους ηταν στη Λευκη Συμφωνια και τωρα στους Deus X Macina).