dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 3.936
+20 Την φοραΑπο οσο ξερω φιλε 100 ειναιν για μια ωρα κ χρεωνει +20 το πρωκτικο
+20 Την φοραΑπο οσο ξερω φιλε 100 ειναιν για μια ωρα κ χρεωνει +20 το πρωκτικο
+20την φορα για το ΑΝΑL.+20 Την φορα
Αποσο ξερω δουλευει κανονικα εκτος απο κυριακες!σαββατο η δευτερα θα την τιμησω εχει μουνακι για πολυ γλυψιμο το χριστινακι κ πολυ ωραια γλωσσουλα περιποιητικηΞεκίνησε να δουλευει ή ακόμη?
Τελεια θα την κανονισω μεσα στη βδομαδα.Αποσο ξερω δουλευει κανονικα εκτος απο κυριακες!σαββατο η δευτερα θα την τιμησω εχει μουνακι για πολυ γλυψιμο το χριστινακι κ πολυ ωραια γλωσσουλα περιποιητικη
o ΑλέκοςΤελικα πηγε κανεις μαζι της προσφατα; Συνεχιζει η Χριστινα;
Δουλευει κανονικα.Τελικα πηγε κανεις μαζι της προσφατα; Συνεχιζει η Χριστινα;
Υπάρχουν σίγουρα 1-2 δωμάτια με στύλο στον Πρίαμο στο Παγκράτι.Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με μια φωτο που έχει η Χριστίνα στην καρτέλα με τις κριτικές της και είναι σε στιλο. Ξέρει κανείς σε ποιο ξενοδοχείο υπάρχει στιλος στο δωμάτιο?
Καλησπέρα σε όλους. Να γράψω και εγώ λίγα πράγματα για την συνάντηση μου που είχα με την Χριστίνα. Έγινε την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ σε γνωστο ξενοδοχείο στα Νότια. Σχετικά εύκολη ήταν η επικοινωνία μέσω viber και η κοπέλα , φάνηκε διακριτική . Ομιλιτική πολύ κατά το κλείσιμο του ραντεβού και να σου λύσει απορίες για το πρόγραμμα της. Κλείσαμε εύκολα και πήγα στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει , πήρα δωμάτιο της το έστειλα και μετά από λίγο εμφανίστηκε με όλα τα απαραίτητα και φορώντας μάσκα. Όσον αφορά το ντύσιμο νορμάλ όχι κάτι ιδιαίτερο. Πρόσωπο θυμίζει μία κοπέλα καθημερινή σε ικανοποιητικά επίπεδα , αλλά το μάτι πάει κατευθείαν αλλού που είναι και το ατού της δηλαδή τα υπέροχα βυζικά μεγάλα βυζιά , τα οποία είναι για πολύ γλύψιμο. Κωλαράκι υπέροχο στρογγυλοό , δεν το δοκίμασα αλλά την επόμενη σίγουρα..Επίσης να αναφέρω ότι μπήκε κατευθείαν για μπανάκι και στους δύο γύρους και με το που γύρισε η πίπα της ήταν μαεστρική με υπέροχη αίσθηση της γλώσσας κάτι το οποίο με έκανε να τελειώσω πολύ εύκολα στην αρχή. Ντουζάκι χαλάρωση κουβέντα επικοινωνιακή φουλ Μιλάει για διάφορα θέματα για να σπάσει ο πάγος. Σε γενικές γραμμές , δείχνει καλή κοπέλα σαν άνθρωπος και έχει άποψη για διάφορα θέματα. Μετά από λίγο ξεκίνημα δεύτερου γύρου , που την πήρα στα τέσσερα , ό που είχε υπέροχη αίσθηση το μουνάκι της. Τέλος μετά από λίγο ήρθε και η δεύτερη κατάθεση!
ΚαλησΚαλησπέρα σε όλους. Να γράψω και εγώ λίγα πράγματα για την συνάντηση μου που είχα με την Χριστίνα. Έγινε την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ σε γνωστο ξενοδοχείο στα Νότια. Σχετικά εύκολη ήταν η επικοινωνία μέσω viber και η κοπέλα , φάνηκε διακριτική . Ομιλιτική πολύ κατά το κλείσιμο του ραντεβού και να σου λύσει απορίες για το πρόγραμμα της. Κλείσαμε εύκολα και πήγα στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει , πήρα δωμάτιο της το έστειλα και μετά από λίγο εμφανίστηκε με όλα τα απαραίτητα και φορώντας μάσκα. Όσον αφορά το ντύσιμο νορμάλ όχι κάτι ιδιαίτερο. Πρόσωπο θυμίζει μία κοπέλα καθημερινή σε ικανοποιητικά επίπεδα , αλλά το μάτι πάει κατευθείαν αλλού που είναι και το ατού της δηλαδή τα υπέροχα βυζικά μεγάλα βυζιά , τα οποία είναι για πολύ γλύψιμο. Κωλαράκι υπέροχο στρογγυλοό , δεν το δοκίμασα αλλά την επόμενη σίγουρα..Επίσης να αναφέρω ότι μπήκε κατευθείαν για μπανάκι και στους δύο γύρους και με το που γύρισε η πίπα της ήταν μαεστρική με υπέροχη αίσθηση της γλώσσας κάτι το οποίο με έκανε να τελειώσω πολύ εύκολα στην αρχή. Ντουζάκι χαλάρωση κουβέντα επικοινωνιακή φουλ Μιλάει για διάφορα θέματα για να σπάσει ο πάγος. Σε γενικές γραμμές , δείχνει καλή κοπέλα σαν άνθρωπος και έχει άποψη για διάφορα θέματα. Μετά από λίγο ξεκίνημα δεύτερου γύρου , που την πήρα στα τέσσερα , ό που είχε υπέροχη αίσθηση το μουνάκι της. Τέλος μετά από λίγο ήρθε και η δεύτερη κατάθεση!
Καλησπέρα θα μπορουσες να μου στειλεις τα τηλέφωνα της Χριστίνας κ της Τζίνας??Καλησπέρα σε όλους. Να γράψω και εγώ λίγα πράγματα για την συνάντηση μου που είχα με την Χριστίνα. Έγινε την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ σε γνωστο ξενοδοχείο στα Νότια. Σχετικά εύκολη ήταν η επικοινωνία μέσω viber και η κοπέλα , φάνηκε διακριτική . Ομιλιτική πολύ κατά το κλείσιμο του ραντεβού και να σου λύσει απορίες για το πρόγραμμα της. Κλείσαμε εύκολα και πήγα στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει , πήρα δωμάτιο της το έστειλα και μετά από λίγο εμφανίστηκε με όλα τα απαραίτητα και φορώντας μάσκα. Όσον αφορά το ντύσιμο νορμάλ όχι κάτι ιδιαίτερο. Πρόσωπο θυμίζει μία κοπέλα καθημερινή σε ικανοποιητικά επίπεδα , αλλά το μάτι πάει κατευθείαν αλλού που είναι και το ατού της δηλαδή τα υπέροχα βυζικά μεγάλα βυζιά , τα οποία είναι για πολύ γλύψιμο. Κωλαράκι υπέροχο στρογγυλοό , δεν το δοκίμασα αλλά την επόμενη σίγουρα..Επίσης να αναφέρω ότι μπήκε κατευθείαν για μπανάκι και στους δύο γύρους και με το που γύρισε η πίπα της ήταν μαεστρική με υπέροχη αίσθηση της γλώσσας κάτι το οποίο με έκανε να τελειώσω πολύ εύκολα στην αρχή. Ντουζάκι χαλάρωση κουβέντα επικοινωνιακή φουλ Μιλάει για διάφορα θέματα για να σπάσει ο πάγος. Σε γενικές γραμμές , δείχνει καλή κοπέλα σαν άνθρωπος και έχει άποψη για διάφορα θέματα. Μετά από λίγο ξεκίνημα δεύτερου γύρου , που την πήρα στα τέσσερα , ό που είχε υπέροχη αίσθηση το μουνάκι της. Τέλος μετά από λίγο ήρθε και η δεύτερη κατάθεση!
17 posts πιο πάνω έχω γράψει για την αγγελία της Χριστίνας αλλά λίγο η βρεμάρα σου να υποθέσω λίγο η ζέστη δεν κάνεις τον κόπο να ψαχτείς!Καλησ
Καλησπέρα θα μπορουσες να μου στειλεις τα τηλέφωνα της Χριστίνας κ της Τζίνας??
Πάρε τηλέφωνο,ναι!Δουλεύει η Χριστίνα κανονικά;
Ποία είναι η Τζίνα?Καλησ
Καλησπέρα θα μπορουσες να μου στειλεις τα τηλέφωνα της Χριστίνας κ της Τζίνας??
τζινα22Ποία είναι η Τζίνα?