asteris1973(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 598
- Πόντοι
- 301
Ρε αγωνιστές η Χριστίνα έχει αλλάξει τις τιμές γιατί μου είπε 100 για 2 εκτόνωσεις + 20 το πρωκτικο την κάθε φορά!!!!
Λογικο. Αν δεν παιζει μπασκετ κοντη θα σου φανειΓια την Χριστίναχχχ γράφω δεν την έχω μπερδέψει. Απλά εγώ είμαι 1.87 και η κοπέλα ήταν χωρίς τακούνι οπότε μπροστά μου φάνηκε κοντή. Όσο για το στήθος δεν είναι πεσμένο απλά είναι μεγάλο οπότε λόγο βαρύτητας πιστεύω φενεται έτσι .. άλλωστε οι ρώγες της είναι προς τα πάνω πάντα!!!
γιατι οι πιο πολλες την εχουν ψωνισειΡε αγωνιστές η Χριστίνα έχει αλλάξει τις τιμές γιατί μου είπε 100 για 2 εκτόνωσεις + 20 το πρωκτικο την κάθε φορά!!!!
ανέβασε μια τις τιμές και ακολουθούν και οι υπόλοιπες σιγά-σιγά και αφού βλέπουν πως η πελατεία το αποδέχονται όλες θα αυξήσουνγιατι οι πιο πολλες την εχουν ψωνισει
εξαιρέσεις μην το γενικευεις ...να ξερεις πως υπαρχουν και κοπελες του χωρου που κρατανε τις τιμες ..δεν θα ξεχασω ειδικα για μια τριπλα που εκανε μια στο κοντινο παρελθον ηταν στα 60 και με την εφαρμογη τον καπιταλ κοντρολ στην ελλλαδα το εκανε κατευθειαν 50 οταν την ρωτησα γιατι το εκανε αυτο και μου εξηγησε εμεινα κοκκαλο δεν της το ειχα με τιποτα ...απο τοτε παραμενει σε αυτο το νουμερο η κυριαανέβασε μια τις τιμές και ακολουθούν και οι υπόλοιπες σιγά-σιγά και αφού βλέπουν πως η πελατεία το αποδέχονται όλες θα αυξήσουν
δεν θα διαφωνησω μαζι σου , οτι δηλαδη καποιες ακομα εχουν κρατησει τις τιμες αλλα εγραψα πως φοβαμαι πως κ αυτες σιγα σιγα θα ανεβασουν βλεποντας τις αλλεςεξαιρέσεις μην το γενικευεις ...να ξερεις πως υπαρχουν και κοπελες του χωρου που κρατανε τις τιμες ..δεν θα ξεχασω ειδικα για μια τριπλα που εκανε μια στο κοντινο παρελθον ηταν στα 60 και με την εφαρμογη τον καπιταλ κοντρολ στην ελλλαδα το εκανε κατευθειαν 50 οταν την ρωτησα γιατι το εκανε αυτο και μου εξηγησε εμεινα κοκκαλο δεν της το ειχα με τιποτα ...απο τοτε παραμενει σε αυτο το νουμερο η κυρια
καμμια δεν ειναι χαζη να το ξερεις απλος καποιες υπερ εκτιμουν καποια πραγματα... και οκ ανεβαζουν τιμες ας το ξεπερασουμε δεν αλλαζουν ομως της υπηρεσιες τουςδεν θα διαφωνησω μαζι σου , οτι δηλαδη καποιες ακομα εχουν κρατησει τις τιμες αλλα εγραψα πως φοβαμαι πως κ αυτες σιγα σιγα θα ανεβασουν βλεποντας τις αλλες
εχεις απολυτο δικιο εγω την κοπελα την πηρα προ αυξησεων τιμων και περασα καλαΤα 100 +20 δεν είναι και φτήνια αλλά συνάδελφοι την ιδρώνει τη φανέλα η κοπέλα. Να λέμε και του στραβού ρο δίκιο. Σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν και άλλες επιλογές. Κουμάντο στο πορτοφόλι και στο πουλί του κάνει μόνο ο ιδιοκτήτης.
Και εγώ μια απο τα ίδια.εχεις απολυτο δικιο εγω την κοπελα την πηρα προ αυξησεων τιμων και περασα καλα
Γιατί δεν ανεβάζεις την κριτική στην καρτέλα της να μην χαθεί;;;Δύο συναντήσεις με την Χριστίνα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και για τις δύο. Η κοπέλα Ελληνίδα γύρω στα 32-35 όμορφη σίγουρα θα την κοίταγες στον δρόμο αν την έβλεπες! Κοντουλα με ωραίο στήθος φυσικό και μεγάλες ρώγες που ζητάνε πιπιλισμα. Στα του αγώνα τώρα η Χριστίνα μπαίνει δυναμικά με βαθιά γλωσσοφιλα που προσωπικά εμένα είναι κάτι που με ανάβει. Την σταμάτησα για να τον πάρει στο στόμα γιατί είχα γίνει τουμπο από τα φιλιά. Πίπα πολύ βαθιά υγρή και δεκτική στα πνιξηματα. Στην συνέχεια αρχίζει να γλείφει και την γύρω περιοχή ώσπου βάζει την γλώσσα της για να μου κάνει μια γλυφοκωλαδα που δεν έχω ξανά νοιώσει έτσι. Το κάνει γιατί το γουστάρει η ίδια σίγουρα και εν συνεχεία για να σε καυλωσει. Κάποια στιγμή την σταμάτησα και την έστησα στα 4 για να μπω από το μουνακι της ωπου δέχτηκε το δυνατό και έντονο σφυροκόπημα χωρίς διαμαρτυρίες και μετά από λίγο της ζήτησα το κωλαρακι της όπου μου το έδωσε με μεγάλη χαρά για να το ξεσκίσω. Και εδω έδειξε να αντέχει το δυνατό γαμησι με μόνο μειονέκτημα τις φωνές της που δεν ξέρω αν φωνάζει παντα έτσι. Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου το μωρό τα κράτησε λίγη ώρα στο στόμα και εν συνεχεία πήγε στο μπάνιο. Σε γενικές γραμμές πολύ ωραία τα ραντεβού με το Χριστινάκι γιατί νοιώθεις σα να γαμας μια γκόμενα της γειτονιάς σου που βλέπεις στον δρόμο και την φαντασεσαι ερωτικά!!! Το μόνο αρνητικο είναι ότι δεν αντέχει η τσέπη μου να την συναντάω πιο συχνά!!!
Καλησπέρα φίλε κανονικά δουλεύει απλά από το site έχει εξαφανίστειη κοπελα σταματησε η δουλευει κανονικα?
καλησπερα μεγαλε μηπως εχεις καποιον τροπο επικοινωνιας με την συγκεκριμενη?Καλησπέρα φίλε κανονικά δουλεύει απλά από το site έχει εξαφανίστει
Όχι δυστυχώς αλλά ξέρω ότι σίγουρα ότι δουλεύει προφανώς θα υπάρχει κάπου η αγγελία τηςκαλησπερα μεγαλε μηπως εχεις καποιον τροπο επικοινωνιας με την συγκεκριμενη?
ενταξει μεγαλε σε ευχαριστω πολυΌχι δυστυχώς αλλά ξέρω ότι σίγουρα ότι δουλεύει προφανώς θα υπάρχει κάπου η αγγελία της
Αμα googlαρεις το τηλέφωνο θα σου βγάλει αγγελίες με το τίτλο "χριστίνα χχχ",όπου θα δεις και φωτογραφίεςΦωτογραφίες που μπορούμε να δούμε?
Αμα googlαρεις το τηλέφωνο θα σου βγάλει αγγελίες με το τίτλο "χριστίνα χχχ",όπου θα δεις και φωτογραφίεςΦωτογραφίες που μπορούμε να δούμε?
Πολυ ωραια εμφανιση και σωμα,παρολο που δεν γυμναζεται,αλλα πρεπει να προσεξει την καθαριοτητα της γενικα αλλα και να ειναι σε θεση να καταλαβει λιγο περι καθαριοτητας! Μετα απο 4-5 ραντεβου στο τελευταιο μυριζε ασχημα το στομα της σε σημειο να παω να ξερασω και γω! Αυτα θελουν προσοχη διοτι καπως ετσι ερχεται και το τελος σε καποια ραντεβου!
Για Το θέμα καθαριότηταςΠολυ ωραια εμφανιση και σωμα,παρολο που δεν γυμναζεται,αλλα πρεπει να προσεξει την καθαριοτητα της γενικα αλλα και να ειναι σε θεση να καταλαβει λιγο περι καθαριοτητας! Μετα απο 4-5 ραντεβου στο τελευταιο μυριζε ασχημα το στομα της σε σημειο να παω να ξερασω και γω! Αυτα θελουν προσοχη διοτι καπως ετσι ερχεται και το τελος σε καποια ραντεβου!
Μετα μιλησαμε λιγο απο viber και με ρωτησε αν εχω βρει καμια δουλεια ?
Πολυκουλο 1?
Πολυκουλο 2?
Πολυκουλο 3 ?
Κριμα πραγματικα διοτι ειναι αλογακι γαμωτο!