τα ενοικια δεν ειναι υψηλα για κανενσα λογο .Εγω και η αδερφη μου βαλαμε απο τον Οκτωβριο του 2007 τα 2 διαμμερισματα μας στο ενοικιο γιαμπρωτη φορα .Ηταν κληρονιμκα ,και,οχι δεν ειμ;αστε καθολου ευποιροι ωστε να τα ειχαμε αγοράσει εμεις.Εγω προσωπικα ζω ,εχοντας μετακομισει απο τ5ην Αθηνα απο το 1997 μονιμα σε αλλη πολη ,και το ενοικιο ηταν τοτε στα 400 ευρω.Αφου επεσε κι ολας με τη κριση στ 240 ΕΥΡΩ , Ο ΑΛΗΤΗς ΟΠΩς ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥ ΕΙΧ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ δεχθηκε το ενοικιο των 350 ευρω μολις π[ου ζητουσα και κλειδωσε μεσα κατι αρχαια ερειπια σουηδικα επειπλα ,και σταματησε να πληρωνει το ρνοικιο .αεατσιμκατοπιν συζητησης με φίλο δικηγόρο ,το συνολικο κοστος για να τον εβγαζα με το νιμιμο τροπο θα ξεπερνουσε ακομη και, τα 1.000 ευρω ,συν την αποθηκη ,οπουμ θα πηγαιναν τα παλιοπραγματα του .ετσι εκβιαστικα του τα αγορασα για 150 ευρω, για να μου αφησει το σπιτι να μην χανω ενοικια.Το σπιτι ειναι διαμπερες 65 τετραγωνικα σε πριοχη Αλεξ μεταξυ Μ.Ασιας και ποντου επι της ξενιας.εχει τα παντα απο μεσα μαζικης μεταφορας , διπλα ,ενω το μετρο ειναι στα 300 μετρα.Επειδη δεν εχει ανσανσερ , 2oς οροφος ,και παρολο που το 2007 , εκανα πληρη ανακαινιση ακομη και υδραυλικη και ηλεκτρολογικη εγκατασταση, , και αλουμινια με θερμοδιακοπη ,πλακακια Ιταλικα ,θωρακισμενη πορτα ,τα παντα ολα τα καλυτερα ,εφυγαν τοτε πανω απο 30.000 με δικη μου εργασια και τιμες χονδρικης, αφου ειχα φιλο κατασκευαστη ,και παραδειγμα με στελνει παιρνω τα πλακακια 75 τμ , ολα η τιποτα απο αποθηκη με τη μιση και λιγοτερο τιμη ,Αλιως ουτε 50 χιλιαρικα ,το ιδιο και τα αλουμινια η τιμημ ηταν σαν κατασκευαστης χονδρικης.Τωραλοιπον απο το 2022 το εχω παλι στα 400 ευρω το μηνα , ναι αλλα το 2007 η βενζινη πχ ειχε 1 ευρω ,τωτα 1,75 ,να μη αναφερω για τα τροφιμα συν το 15% δηλαδη 340 καθαρα , συν ΕΝΦΙΑ , μονο για αυτο το σπιτι ειναι 180 ευρω.Κανοντας εναν αντιλογισμο ,αφαιρωντας τους φορους ,και το κοστος ,με τη διαφορα της ακιας των χρηματων , ειναι σαν να επαιρνα τοτε 200 ευρω .Τα μισα δηλαδη.Ετσι λοιπον δεν φταινε τα ακινητα που εχουν εκτοξευτει , αλλα η πραγματικη αξια των μισθων που εχει πεσει σχεδον απο το πχ 2007 , σαν να ειναι τα μισα , αλλα εχουν μαθει οι πολιτικοι να μας βαζουν να μαλωνουμε μεταξυ μας ,το γνωστο διαιρει και βασίλευε ..αυτοι που με τα πανω απο 10.000 ευρω το μηνα κανουν πως νοιαζονται για εμας των 743 ευρω .Τοση αμασητη βλακεια δεν ξερω πως τη τρωμε.Στο μεταξυ εγω ο πλουσιος που δεν εχω αναγκη να νοικιασω , ολα μου τα εσοδα ειναι αυτα τα 320 ευρω που μενουν καθαρα , αν δεν βγει καμμια βλαβη ,και κανα 200-250 αρι απο τα μαθηματα τενις ,που λογω κοψιματος απο το κρατος της αδειας εξασκησης επαγγελματος ( παγκοσμιο φαινομενο αυτο, αφου παντου στο κοσμο εχω πτυχιο που ειναι κορυφαια) αλλα και λογω ενος καρδιακου προβληματος δεν κανει να πιεζομαι πολυ.Ατοι ειμαστε οι πλουσιοι ιδιοκτητες , δεν ειχα και τιποτα, γνωστους να δηλωσσω δηθεν αγροτης η κτηνοτροφος μα εχω κανα δυο φεραρι τωρα, αλλα ξεχασα δεν οδηγω αυτοκινητο φτου ατυχια μεγαλη lol