Νέα

Ξενοίκιαστα σπίτια ούτε λέπι και πανάκριβα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Αν εγώ το σπίτι που προανέφερα το ανεβάσω αυτή τη στιγμή στα 800 ευρώ δε νομίζω να μείνει μια εβδομάδα χωρίς να νοικιαστεί και θα μου πουν και ευχαριστώ από πάνω ,δεν γίνεται να νοικιάζει κάποιος κάτι που δεν μπορεί να πληρώσει ΕΞ ΑΡΧΗΣ ώστε να είναι μουτρωμενος.
Απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα σου και όχι παραπάνω

Ξεχνας το βασικοτερο ομως: Οι ανθρωποι και οι καταστασεις αλλαζουν στην πορεια του χρονου. Μπορει να τα πατε καλα 8, 16, 32 μηνες και στον 33ο να απολυθει, να χωρισει η οτιδηποτε αλλο η/και μπορειτε να ερθετε σε προστριβες. Και εκει παιζει ρολο ολο το ιστορικο και αν τελικα ψησει γουρουνοπουλα μεσα στο σπιτι σου η οχι πριν φυγει

Τεσπα, ο καθενας οπως προτιμαει. Εγω δινω προτεραιοτητα παντα στην καλη σχεση. Θελω οταν φυγει ο αλλος απο το σπιτι μου να εχει ωραιες αναμνησεις και οχι να βριζει

Playmate

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
20
Ξεχνας το βασικοτερο ομως: Οι ανθρωποι και οι καταστασεις αλλαζουν στην πορεα του χρονου. Μπορει να τα πατε καλα 8, 16, 32 μηνες και στον 33ο να απολυθει, να χωρισει η οτιδηποτε αλλο η/και μπορειτε να ερθετε σε προστριβες. Και εκει παιζει ρολο ολο το ιστορικο και αν τελικα ψησει γουρουνοπουλα μεσα στο σπιτι σου η οχι πριν φυγει

Τεσπα, ο καθενας οπως προτιμαει. Εγω δινω προτεραιοτητα παντα στην καλη σχεση. Θελω οταν φυγει ο αλλος απο το σπιτι μου να εχει ωραιες αναμνησεις και οχι να βριζει
Θα απαντήσω όπως αρμόζει στο 2025 που ζούμε και όχι τόσο ρομαντικά και ανθρωπινα ,από τη στιγμή που δεν τον ενοχλώ δεν του ζητάω να πληρώσει κάτι που είναι υποχρέωση μου και οτιδήποτε είναι ευθυνη μου πχ χρειάζεται επισκευή ανακαίνιση είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να το καλυψω και αν είναι συνεπης δε θα του πω ποτέ κάτι αν με ενημερώσει νωρίτερα για καθυστέρηση καταβολής κλπ δεν με νοιάζει αν θα χωρίσει δε με νοιάζει αν πέθανε το γατί του δε με νοιάζει τίποτα δεν είναι εκκλησία ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα το ενοίκιο είναι βραχνας μεγάλος και ευθύνη

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Θα απαντήσω όπως αρμόζει στο 2025 που ζούμε και όχι τόσο ρομαντικά και ανθρωπινα ,από τη στιγμή που δεν τον ενοχλώ δεν του ζητάω να πληρώσει κάτι που είναι υποχρέωση μου και οτιδήποτε είναι ευθυνη μου πχ χρειάζεται επισκευή ανακαίνιση είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να το καλυψω και αν είναι συνεπης δε θα του πω ποτέ κάτι αν με ενημερώσει νωρίτερα για καθυστέρηση καταβολής κλπ δεν με νοιάζει αν θα χωρίσει δε με νοιάζει αν πέθανε το γατί του δε με νοιάζει τίποτα δεν είναι εκκλησία ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα το ενοίκιο είναι βραχνας μεγάλος και ευθύνη

Συμφωνω και το εχω ζησει και απο τις 2 μεριες. Ειναι καθαρα δικη μου αποψη και προφανως αντιθετη με την πλειοψηφια της αγορας εξ ου και τα τοσο ψηλα ενοικια.

Ουτε περιμενω να ακουσω ευχαριστω, απλως θελω να ελαχιστοποιω τον κινδυνο να τα βρω ολα ρημαδιο και εχοντας το ενοικιο καπως χαμηλοτερα οι πιθανοτητες αυξανονται πολυ. Επισης το δικο μου ειναι φουλ επιπλωμενο, που ειναι διαφορετικο απο το να ειναι εντελως αδειο

Playmate

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
20
Συμφωνω και το εχω ζησει και απο τις 2 μεριες. Ειναι καθαρα δικη μου αποψη και προφανως αντιθετη με την πλειοψηφια της αγορας εξ ου και τα τοσο ψηλα ενοικια.

Ουτε περιμενω να ακουσω ευχαριστω, απλως θελω να ελαχιστοποιω τον κινδυνο να τα βρω ολα ρημαδιο και εχοντας το ενοικιο καπως χαμηλοτερα οι πιθανοτητες αυξανονται πολυ. Επισης το δικο μου ειναι φουλ επιπλωμενο, που ειναι διαφορετικο απο το να ειναι εντελως αδειο
Δεν καταλαβαίνω δεν μπορείς να εξασφαλιστείς κάπως ώστε να μην το βρεις ρημαδιο;
Να πεις θα μιλάμε και θα έρχομαι μια φορά το μήνα το δίμηνο πχ να τσεκαρω 01 λεπτά το σπίτι και θα φεύγω ,να υπογραφεί συμφωνητικό από πριν και ότι καταστραφεί να πληρωθεί;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Δεν καταλαβαίνω δεν μπορείς να εξασφαλιστείς κάπως ώστε να μην το βρεις ρημαδιο;
Να πεις θα μιλάμε και θα έρχομαι μια φορά το μήνα το δίμηνο πχ να τσεκαρω 01 λεπτά το σπίτι και θα φεύγω ,να υπογραφεί συμφωνητικό από πριν και ότι καταστραφεί να πληρωθεί;

Το θεμα ειναι να μη στραβωσει η σχεση μετα τρεχα γυρευε, δεν ξερεις τι γινεται στο σπιτι σου και πως θα το βρεις. Και αν το βρεις ρημαδιο τρεχα γυρευε μετα.

Το χαμηλο ενοικιο λειτουργει σαν πιπιλα σε στομα μωρου. Δοκιμασμενο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.060
Πόντοι
7.046
Για αυτούς που παιρνουν μισθό 5000 ευρω/μήνα υπάρχει λύση:
ΠΑΝΤΑ οι άρχοντες και προύχοντες διασφαλίζουν τον ευατούλη τους και ας κόψουν το κεφάλι τους οι υπόλοιποι. Αποφασίζομεν και διατάζομεν.

Playmate

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
20
Το θεμα ειναι να μη στραβωσει η σχεση μετα τρεχα γυρευε, δεν ξερεις τι γινεται στο σπιτι σου και πως θα το βρεις. Και αν το βρεις ρημαδιο τρεχα γυρευε μετα.

Το χαμηλο ενοικιο λειτουργει σαν πιπιλα σε στομα μωρου. Δοκιμασμενο
Το έχω κάνει κι εγώ παλαιότερα δεν διαφωνώ συζητώ αλλά πλέον βαδίζω σε αυτό το μοτίβο και μονο .
Όταν ο λόγος κάποιου ανθρώπου δεν εχει αξία κατ επέκταση δεν έχει ούτε ο ίδιος η μπέσα και τα παντελόνια κάνουν τον άνθρωπο και τίποτα άλλο .

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Το έχω κάνει κι εγώ παλαιότερα δεν διαφωνώ συζητώ αλλά πλέον βαδίζω σε αυτό το μοτίβο και μονο .
Όταν ο λόγος κάποιου ανθρώπου δεν εχει αξία κατ επέκταση δεν έχει ούτε ο ίδιος η μπέσα και τα παντελόνια κάνουν τον άνθρωπο και τίποτα άλλο .

Παροτι εχω δουλεψει σε απολυτως γραφειοκρατικες δουλειες, ωστοσο για μενα ο λογος και η τιμη παραμενουν πανω απο τα χαρτια. Και κοβει το ματι μου τους ανθρωπους στα πρωτα 20 δευτερολεπτα

Προτιμω να εχω εναν ανθρωπο τιμιο με χαμηλο ενοικιο, παρα εναν αμφιβολο η που γυαλιζει το ματι του, με τιμη +50%

Εχω κανει συναλλαγες με απλο τηλεφωνημα, χωρις κανενα χαρτι, που αν ο αλλος ηθελε, μπορουσε να το παει με το γραμμα του νομου και να με καταστρεψει εντελως, ακομα και φυλακη θα εκανα. Και πολλες. Ομως ολοι ανεξαιρετως ηταν ενταξει στο λογο τους και το δικο μου ενστικτο επιβεβαιωθηκε στο 100%

Καλα τα χαρτια, οι νομοι και οι παραγραφοι στα συμβολαια (ενοικιασης στην προκειμενη) αλλα αμα σου βγει ο αλλος σκαρτος, χεσε μεσα. Και σκαρτο ανθρωπο δε θελεις να αλωνιζει μεσα στο φουλ επιπλωμενο σπιτι σου. Καλυτερα ξενοικαστο

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.095
Πόντοι
456
Παροτι εχω δουλεψει σε απολυτως γραφειοκρατικες δουλειες, ωστοσο για μενα ο λογος και η τιμη παραμενουν πανω απο τα χαρτια. Και κοβει το ματι μου τους ανθρωπους στα πρωτα 20 δευτερολεπτα

Προτιμω να εχω εναν ανθρωπο τιμιο με χαμηλο ενοικιο, παρα εναν αμφιβολο η που γυαλιζει το ματι του, με τιμη +50%

Εχω κανει συναλλαγες με απλο τηλεφωνημα, χωρις κανενα χαρτι, που αν ο αλλος ηθελε, μπορουσε να το παει με το γραμμα του νομου και να με καταστρεψει εντελως, ακομα και φυλακη θα εκανα. Και πολλες. Ομως ολοι ανεξαιρετως ηταν ενταξει στο λογο τους και το δικο μου ενστικτο επιβεβαιωθηκε στο 100%

Καλα τα χαρτια, οι νομοι και οι παραγραφοι στα συμβολαια (ενοικιασης στην προκειμενη) αλλα αμα σου βγει ο αλλος σκαρτος, χεσε μεσα. Και σκαρτο ανθρωπο δε θελεις να αλωνιζει μεσα στο φουλ επιπλωμενο σπιτι σου. Καλυτερα ξενοικαστο
Φιλαράκι αφού έχεις τέτοια διοραση, μήπως μπορείς να προβλέψεις και τίποτα άλλο;
Κανένα νουμερακι για το Λοτο;

Άκου λέει έχει 100% αλάθητο ένστικτο και βγάζει συμπέρασμα μέσα σε 20 δεύτερα.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.523
Πόντοι
456
τα ενοικια δεν ειναι υψηλα για κανενσα λογο .Εγω και η αδερφη μου βαλαμε απο τον Οκτωβριο του 2007 τα 2 διαμμερισματα μας στο ενοικιο γιαμπρωτη φορα .Ηταν κληρονιμκα ,και,οχι δεν ειμ;αστε καθολου ευποιροι ωστε να τα ειχαμε αγοράσει εμεις.Εγω προσωπικα ζω ,εχοντας μετακομισει απο τ5ην Αθηνα απο το 1997 μονιμα σε αλλη πολη ,και το ενοικιο ηταν τοτε στα 400 ευρω.Αφου επεσε κι ολας με τη κριση στ 240 ΕΥΡΩ , Ο ΑΛΗΤΗς ΟΠΩς ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥ ΕΙΧ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ δεχθηκε το ενοικιο των 350 ευρω μολις π[ου ζητουσα και κλειδωσε μεσα κατι αρχαια ερειπια σουηδικα επειπλα ,και σταματησε να πληρωνει το ρνοικιο .αεατσιμκατοπιν συζητησης με φίλο δικηγόρο ,το συνολικο κοστος για να τον εβγαζα με το νιμιμο τροπο θα ξεπερνουσε ακομη και, τα 1.000 ευρω ,συν την αποθηκη ,οπουμ θα πηγαιναν τα παλιοπραγματα του .ετσι εκβιαστικα του τα αγορασα για 150 ευρω, για να μου αφησει το σπιτι να μην χανω ενοικια.Το σπιτι ειναι διαμπερες 65 τετραγωνικα σε πριοχη Αλεξ μεταξυ Μ.Ασιας και ποντου επι της ξενιας.εχει τα παντα απο μεσα μαζικης μεταφορας , διπλα ,ενω το μετρο ειναι στα 300 μετρα.Επειδη δεν εχει ανσανσερ , 2oς οροφος ,και παρολο που το 2007 , εκανα πληρη ανακαινιση ακομη και υδραυλικη και ηλεκτρολογικη εγκατασταση, , και αλουμινια με θερμοδιακοπη ,πλακακια Ιταλικα ,θωρακισμενη πορτα ,τα παντα ολα τα καλυτερα ,εφυγαν τοτε πανω απο 30.000 με δικη μου εργασια και τιμες χονδρικης, αφου ειχα φιλο κατασκευαστη ,και παραδειγμα με στελνει παιρνω τα πλακακια 75 τμ , ολα η τιποτα απο αποθηκη με τη μιση και λιγοτερο τιμη ,Αλιως ουτε 50 χιλιαρικα ,το ιδιο και τα αλουμινια η τιμημ ηταν σαν κατασκευαστης χονδρικης.Τωραλοιπον απο το 2022 το εχω παλι στα 400 ευρω το μηνα , ναι αλλα το 2007 η βενζινη πχ ειχε 1 ευρω ,τωτα 1,75 ,να μη αναφερω για τα τροφιμα συν το 15% δηλαδη 340 καθαρα , συν ΕΝΦΙΑ , μονο για αυτο το σπιτι ειναι 180 ευρω.Κανοντας εναν αντιλογισμο ,αφαιρωντας τους φορους ,και το κοστος ,με τη διαφορα της ακιας των χρηματων , ειναι σαν να επαιρνα τοτε 200 ευρω .Τα μισα δηλαδη.Ετσι λοιπον δεν φταινε τα ακινητα που εχουν εκτοξευτει , αλλα η πραγματικη αξια των μισθων που εχει πεσει σχεδον απο το πχ 2007 , σαν να ειναι τα μισα , αλλα εχουν μαθει οι πολιτικοι να μας βαζουν να μαλωνουμε μεταξυ μας ,το γνωστο διαιρει και βασίλευε ..αυτοι που με τα πανω απο 10.000 ευρω το μηνα κανουν πως νοιαζονται για εμας των 743 ευρω .Τοση αμασητη βλακεια δεν ξερω πως τη τρωμε.Στο μεταξυ εγω ο πλουσιος που δεν εχω αναγκη να νοικιασω , ολα μου τα εσοδα ειναι αυτα τα 320 ευρω που μενουν καθαρα , αν δεν βγει καμμια βλαβη ,και κανα 200-250 αρι απο τα μαθηματα τενις ,που λογω κοψιματος απο το κρατος της αδειας εξασκησης επαγγελματος ( παγκοσμιο φαινομενο αυτο, αφου παντου στο κοσμο εχω πτυχιο που ειναι κορυφαια) αλλα και λογω ενος καρδιακου προβληματος δεν κανει να πιεζομαι πολυ.Ατοι ειμαστε οι πλουσιοι ιδιοκτητες , δεν ειχα και τιποτα, γνωστους να δηλωσσω δηθεν αγροτης η κτηνοτροφος μα εχω κανα δυο φεραρι τωρα, αλλα ξεχασα δεν οδηγω αυτοκινητο φτου ατυχια μεγαλη lol

Τελευταία τροποποίηση:

pervkostas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2014
Like
129
Πόντοι
0
H Ελλαδα ειναι μια χωρα που περιπου το 30-40% του πληθυσμου,χωρις υπερβολη, ειναι μεσα στη διαφθορα και κυκλοφορει πολυ μαυρο χρημα.Ουσιαστικα αυτος ο πληθυσμος ζει εις βαρος του υπολοιπου και βγαζει και κυβερνησεις αφου για να υπερασπιστει τα συμφεροντα του συσπειρωνεται περισσοτερο απο τους φτωχους.Ειναι ολοκληρη αναλυση γιατι ο πλουσιος και οι κυκλοι του συσπειρωνονται περισσοτερο απο τους φτωχους ,δεν θα τη κανω γιατι ειναι αλλη κουβεντα.
Γιαυτο λοιπον βλεπουμε σπιτια 2αρια με 800e ενοικιο να ειναι νοικιασμενα,γιαυτο βλεπουμε να κανει παλι στην Ελλαδα ρεκορ η πωληση αυτκινητων ,γιαυτο βλεπουμε στις νεες πολυκατοικιες τα διαμερισματα να εχουν πουληθει πριν ακομα φτιαχτουν. Αυτα ειναι περιεργα πραγματα για μια χωρα με τους κοινωνικους και οικονομικους δεικτες της Ελλαδας αλλα για οσους ειναι στην αγορα και στη κοινωνια δεν ειναι καθολου περιεργα . Το μαυρο χρημα και η παραοικονομια ειναι πιο ισχυρα απο τη κανονικη οικονομια,οποιος παει να τα καταπολεμησει ουσιαστικα τοτε θα καταστραφει η χωρα

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
5.398
Πόντοι
2.846
Έχω δει μπάσταρδους ιδιοκτήτες να σπάνε αρχίδια σωστών ενοικιαστών και μπάσταρδους νοικάρηδες να μην σέβονται σωστούς ιδιοκτήτες. Συμφωνώ με ένα σχόλιο πιο πάνω ότι είναι πραγματικά λαχείο σε τί άνθρωπο θα πέσεις, είτε είσαι ιδιοκτήτης ή νοικάρης.

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
25
Like
3.262
Πόντοι
1.436
Χαλάνδρι , επι της Παπανικολή στο ύψος του Τερκενλη , διαμέρισμα σε πολυκατοικία του 80 χωρίς κάποια ανακαίνιση, απλά διατηρημένο σωστά νοικιάστηκε παιδιά 700€ , κοντά 90-100 τετραγωνικά . Κεντρική θέρμανση κ παλιά αλουμίνια . Ότι να ναι …. Εμένα μου φαίνονται πολλά….

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.831
Πόντοι
9.931
Χαλάνδρι , επι της Παπανικολή στο ύψος του Τερκενλη , διαμέρισμα σε πολυκατοικία του 80 χωρίς κάποια ανακαίνιση, απλά διατηρημένο σωστά νοικιάστηκε παιδιά 700€ , κοντά 90-100 τετραγωνικά . Κεντρική θέρμανση κ παλιά αλουμίνια . Ότι να ναι …. Εμένα μου φαίνονται πολλά….
Ειναι πολλα για σπιτι που δεν ειναι ανακαινισμένο και το λέει κάποιος που νοικιάζει σπίτια.

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.226
Πόντοι
206
Εξαρχεια εψαχνε φιλος να νοικιασει για το γιο του που ειναι φοιτητης. Του ζητησαν μεχρι και 900 ευρω για γκαρσονιερα. Τελικα κατεληξε σε γκαρσονιερα 55 τμ, 3ος οροφος, παλια κατασκευη, μπαλκονοπορτα ξυλι νη . Το διαμερισμα εχει να βαφτει πανω απο 30 χρονια.
Τα θετικα οτι εχει πορτα ασφαλειας, επιπλα και μερικες ηλεκτ, συσκευες. Μεγαλη μπιζνα τελικα τα ενοικια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom