Νέα

Βρείτε τα logos!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Velvy_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 408
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι διαφορα εχει? :think:
sims προσπαθησα να παιξω και εκνευριστηκα κοντεψα να σπασω το πισι και το σταματησα κι αυτο :grin:

:rolleyes:
ενα με καστρα και δρακους και τετοια επαιζα αλλα δε θυμαμαι πως το λεγανε...αυτο αντεξε παραπανω απο τα υπολοιπα :P σκοτωναμε Boss μεσω facebook... :2funny:

Αυτο που παιζω ειναι πιο ομορφο και δεν ειναι δεσμευτικο (πχ να καιγονται φαγητα κτλ)...

Απο τα αλλα ουτε ξερω τι υπαρχει....

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
air_france_logo3.gif

Ειναι και αυτό  :think: :think: :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Αυτο που παιζω ειναι πιο ομορφο και δεν ειναι δεσμευτικο (πχ να καιγονται φαγητα κτλ)...

Απο τα αλλα ουτε ξερω τι υπαρχει....

ρε αυτο που καιγονται τα φαγητα και σαπιζουν οι ντοματες ειναι το καψιμο....σου λεω μια βδομαδα αντεξα...δεν την παλεψα...μια φορα πηρε ο αδερφος μου με πολυ σοβαρο υφος μου ανακοινωσε ενω ειμασταν εξω οτι πρεπει να παρει τηλεφωνο εναν φιλο του να του μαζεψει τις ντοματες....τοτε ανακαλυψα το φαρμβιλ... :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
ρε αυτο που καιγονται τα φαγητα και σαπιζουν οι ντοματες ειναι το καψιμο....σου λεω μια βδομαδα αντεξα...δεν την παλεψα...μια φορα πηρε ο αδερφος μου με πολυ σοβαρο υφος μου ανακοινωσε ενω ειμασταν εξω οτι πρεπει να παρει τηλεφωνο εναν φιλο του να του μαζεψει τις ντοματες....τοτε ανακαλυψα το φαρμβιλ... :2funny:
Εγω στο φαρμβιλ ειμαι η καλλιτερη φαρμα για τους αλλους.  :cool2:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ε αυτο λεω  κι εγω...Αυτο που παιζω δεν εχει τετοιες μαλακιες να καγονται φαγητα και να πρεπει να μπαινεις καθε 5 ωρες.....Ουτε εγω αντεξα αυτο που λες ουτε τη φαρμα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Ε αυτο λεω  κι εγω...Αυτο που παιζω δεν εχει τετοιες μαλακιες να καγονται φαγητα και να πρεπει να μπαινεις καθε 5 ωρες.....Ουτε εγω αντεξα αυτο που λες ουτε τη φαρμα....

εγω εχω παθει μανια με κατι κουιζ που εχει ελληνικα και ξενα...οπως και με αυτο που εχει το χαρτη και σου ζηταει να βαλεις τον κερσορα σε χωρες και πολεις ή αναλογα τη σημαια...καψιμο (δις)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
εγω εχω παθει μανια με κατι κουιζ που εχει ελληνικα και ξενα...οπως και με αυτο που εχει το χαρτη και σου ζηταει να βαλεις τον κερσορα σε χωρες και πολεις ή αναλογα τη σημαια...καψιμο (δις)
Βρες κανενα λινκ για αυτο.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
βαλε λινκ
θερινες πρωτευουσες εχει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom