Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειναι τραβελι η ζωη η αλλη λετε?Η Ζωή στο μενάνδρου είναι μια σχετικά ψηλή με κατσαρό ξανθό μαλλί που φέρνει σε πορνοστάρ?
πιοα ειναι τωρα ροζου?Έφυγε η Καρίνα-Κορίνα...
Καλή πίπα μέσα, ωραίο petite κορμί, όμορφα βυζάκια με μεγάλες ρόγες.
Για μια φορά αξίζει... για δεύτερη, εσύ αποφασίζεις.
(θεωρητικά θα ξανάρθει κάποια στιγμή)

Το Κουταρέλια έφερνε δυνατά πιπίνια. Ελπίζω να μην αλλάξανε συνήθειες...γυρο στα 55.μετρια εμφανιση 3αρακι φυσικο στηθος,και κοντα στο 1,60.για την ηλικια της καλα κρατιεται.εγω παντος δεν μπαινω!
κι εγω για πιπινι πηγαινα αλλα τζιφος!τελος παντον για καποιον που του αρεσουν οι μεγαλες μπορει να ειναι ενταξει,και ισως ειναι καλη στο δωματιο!Το Κουταρέλια έφερνε δυνατά πιπίνια. Ελπίζω να μην αλλάξανε συνήθειες...
Δευτερα
Χατζηαργυρη >>> αλλαγη ,εφυγε η Βιβιαν κ ηρθε αυτη,
προμιλφ με λευκο δερμα,2,5 αρι περιπου βυζομπαλο με μικρη ρωγα,δεν ηταν του γουστου μου κ εφυγα .Εμφανιστηκε τοπλες.
Σολωνος >> Ειρηνη μιλφαρα με καστανο μαλλι κ Busty κατηγορια,κατεθεσα 30 ευρω,αφου την γαμησα μετα θυμηθηκα οτι την εχω ξαναπαρει σε αλλη πολη/σε αλλο τσαρδι...Αρχη αλτσχαϊμερ μαλλον...
ενα κλικ κατω αυτην την φορα σε υπηρεσιες,στα πλην δεν με αφησε να γλυψω τα βυζομπαλα της (ταχα πονανε ),μπονους μονο οτι ελεγε βρωμολογα πανω στο σεξ κ το εντονο eye contact οποτε εχυσα σχετικα γρηγορα...δυσκολα θα την ξαναεπαιρνα ομως./....υπαρχουν καλυτερες επιλογες.
Συνολικα 4 καταθεσεις σε Βιβιαν,Ειρηνη,Ζωη κ κατερινα...η καλυτερη μακραν ηταν η Ζωη στο μενανδρου....καποια στιγμη κ κριτικες για οποιον ενδιαφερεται...αυτα προς το παρων.
εξ αλλαγης ειναι με μουνακι κανονικο.οχι προβοσκιδα.η ζωη στη μενανδρου ειναι γυναικα η τραβελι?
σε εψαχνα να παμε να πιουμε τσιπουρα αλλα δε σε βρηκα.skinny με αστεράτα πατουσινια η αννα φαίνετε... πρεέπει να τσεκαριστεί![]()
![]()
![]()
σε εψαχνα να παμε να πιουμε τσιπουρα αλλα δε σε βρηκα.![]()
Πολύ δυνατή φαίνεται η Αννούλα!!η Άννα :-* απο τεταρτη στο Χατζηαργυρη 15 :-* :-* :-*
προγραμματα τις αννας?ξερει κανεις?Χωρίς να θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες... να πάτε στην Άννα (Χατζυαργύρη) και να ξαναπάτε.
Και αν δεν σας αρέσει, να συνεχίσετε να πηγαίνετε μέχρι να αποκτήσετε γούστο.
Τέτοιες κοπέλες είναι υπερ-σπάνιες για την πόλη μας.