sketos.askepos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
οι τιμες στο βολο ειναι ιδιες? 30 ευρω?
καμια αξιολογη μιλφ υπαρχει?
Ναι 30 ευρω οτι παρεις σε απλό. Για εμένα το κουταρέλια φέρνει πηδήσιμες κοπέλες οχι οπως παλίοτερα.
οι τιμες στο βολο ειναι ιδιες? 30 ευρω?
καμια αξιολογη μιλφ υπαρχει?
καποια στιγμη εκει στο Κουταρελια....υπαρχει η κυρια μπελλα. οταν την δειτε ρωτηστε την τι ειναι "αυτα" που εχει στην περιοχη του αιδιου....εγω παντως θα ακυρωνα

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.

Δεν τη δοκιμασα εγω να ξερω τι να γραψω..ονομα δεν μας ειπες πως τη λενε.
χατζηαργυρη δεν πηγες ... κηφηναμωυσέως μια κοπέλα 35αρα περίπου, καστανή, σωματάκι ψιλομέτριο, στήθος χαλαρό
στο δωμάτιο ξεκινάει με λίγο ρούφηγμα στο στήθος (κάποιος να πει στις κοπέλες ότι στους άντρες το στήθος δεν είναι ερωτογενής ζώνη) μετά κλασικά πίπα και
τίποτα το ιδιαίτερο, επίσης με χάλασε που δεν άφησε να την στήσω στα 4 και να παίξω λίγο με το μουνί της όπως κάνω με όλες, μου λέει γυναικολόγος είσαι ? γκάμισε
το μόνο που μου άρεσε είναί ότι πριν μπει στο δωμάτιο έκανε ντουζάκι και μου ήρθε σχεδόν βρεγμένη, και έβαλε στο μαλί λακ και τα έκανε wet style και είχε ωραίο.. στιλ..
καθόλου του γούστου μου η κοπέλα αλλα σε άλλους μπορεί να αρέσει
...............
μαλάκα Dunkelheit γράψε κριτική![]()