Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φανταστικός χώρος, απόλυτη χλιδή και οι υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου.Καινουργιο στουντιο Σόλωνοσ 17 !!!
Απο αυριο η Νατάσα !!!
το πήγε 50 και η Γιολαντα στο Μπορελ? Αυτή είχε 30 το απλό.Μετά από μια βόλτα στα σπιτάκια προχτές το απόγευμα,τελικά όλα πήγαν την ταρίφα στα 50€
Από όλα αυτά το μόνο που λες ότι άντε ας το δώσω είναι στην Νατάσα αλλά μόνο αν δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο.
Να πω την αλήθεια,αυτές που έφεραν δεν αξίζει καν να δώσεις 50€ πλέον,αλλά ούτε και 40€ που ήταν πριν.
Κρίμα γιατί αν πριν είχαν λίγη δουλειά τώρα θα την χάσουν εντελώς όταν π.χ μπορεί να είχαν καποιον,όπως εγω, που πηγαίνε 2 φορές τον μηνα, τώρα θα το σκέφτεται να πάει έστω και μια φορά και αυτή θα είναι πολύ επιλεκτική (π.χ Νταρια, Στεφανία).
Sorry,για εκεί δεν ξερωτο πήγε 50 και η Γιολαντα στο Μπορελ? Αυτή είχε 30 το απλό.
Πήγαινε Αθήνα με 100 ευρώ , 50 ευρώ είναι το εισιτήριο και πηδάς 2-5 φορεςΜετά από μια βόλτα στα σπιτάκια προχτές το απόγευμα,τελικά όλα πήγαν την ταρίφα στα 50€
Από όλα αυτά το μόνο που λες ότι άντε ας το δώσω είναι στην Νατάσα αλλά μόνο αν δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο.
Να πω την αλήθεια,αυτές που έφεραν δεν αξίζει καν να δώσεις 50€ πλέον,αλλά ούτε και 40€ που ήταν πριν.
Κρίμα γιατί αν πριν είχαν λίγη δουλειά τώρα θα την χάσουν εντελώς όταν π.χ μπορεί να είχαν καποιον,όπως εγω, που πηγαίνε 2 φορές τον μηνα, τώρα θα το σκέφτεται να πάει έστω και μια φορά και αυτή θα είναι πολύ επιλεκτική (π.χ Νταρια, Στεφανία).
οι ιδιοκτητες των σπιτιων σκαβουν μονοι τους το λακο τους.Μετά από μια βόλτα στα σπιτάκια προχτές το απόγευμα,τελικά όλα πήγαν την ταρίφα στα 50€
50 πήγε και εκεί φίλε μου.Κουταρέλια πόσο πάει; Έχει πάει κανείς;
Δεν νομίζω ρώτα καλύτερα παντωσ 50 δεν είναι καλή συνέχεια50 πήγε και εκεί φίλε μου.
Συγνώμη, να ρωτήσω, την τρίτη το βράδυ που πέρασα με την κοπέλα πλήρωσα 50€Δεν νομίζω ρώτα καλύτερα παντωσ 50 δεν είναι καλή συνέχεια