Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σουκου που θα ανεβω , θα παιζει η Καιτη;Στην πατριδα τησ ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
Καίτη
![]()
![]()
![]()
Η glikoula ίσως..Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν η Αντελίνα ή η Τάνια θα έρθουν
σύντομα Βόλο;;;
Άκου συναγωνιστή, Στην Μπορέλ 1 είναι η γιολαντα,πολυ τίμια σε υπηρεσίες, και από εμφάνιση νορμαλ milf με σωματαρα. προτείνετε!!!! Επίσης μπορείς να πας σε μωησεως και Χατζηαργύρη και Κουταρελια . Πληροφορίες για τις κοπέλες και ωράριο στο *****. gr.ρε παιδια καμια καλη προταση για σταση στον Βολο την παρασκευη το βραδυ;;
δεν εχω επαφη με την Ρεμπέκα. στην Αθηνα ομοσ δεν νωμιζω. Ισοσ καπου βορεα.Άκου συναγωνιστή, Στην Μπορέλ 1 είναι η γιολαντα,πολυ τίμια σε υπηρεσίες, και από εμφάνιση νορμαλ milf με σωματαρα. προτείνετε!!!! Επίσης μπορείς να πας σε μωησεως και Χατζηαργύρη και Κουταρελια . Πληροφορίες για τις κοπέλες και ωράριο στο *****. gr.
εγω δεν θα την ακουμπουσα καν,επιτοπου θα ντυνομουν θα ζητηγα τα φραγκα πισω κ θα εφευγα.Κατάθεση σήμερα στο Χατζηαργυρη 15,Αντελινα, παρόλο που είναι εμφανισημη, είναι απλά διεκπερωτικη...... παρεμπιπτόντως το απλό ξεκινάει από 40ε,πηρε αύξηση ειπε η τσα2. Πήρα πρόγραμμα με 50ε, ελεύθερο στοματικό. Είσοδος στο δωμάτιο, εξηγα της εξ αρχής " δεν πιάνεις μουνι και κολο, βυζι μόνο απαλό χαιδεμα"..... απλά εμφανισημη, εχυσα με πιπομαλακια, τονίζοντας μου ότι αν τελείωνα στο στόμα της ήταν +20.....πηγα να βγάλω την καλτοδετα της μου λέει +10..........αντε γειά, αυτές χάνουν
Είχα πάει μια φορα. Μια από τις χειρότερες απλά ... ΜακριάΚατάθεση σήμερα στο Χατζηαργυρη 15,Αντελινα, παρόλο που είναι εμφανισημη, είναι απλά διεκπερωτικη...... παρεμπιπτόντως το απλό ξεκινάει από 40ε,πηρε αύξηση ειπε η τσα2. Πήρα πρόγραμμα με 50ε, ελεύθερο στοματικό. Είσοδος στο δωμάτιο, εξηγα της εξ αρχής " δεν πιάνεις μουνι και κολο, βυζι μόνο απαλό χαιδεμα"..... απλά εμφανισημη, εχυσα με πιπομαλακια, τονίζοντας μου ότι αν τελείωνα στο στόμα της ήταν +20.....πηγα να βγάλω την καλτοδετα της μου λέει +10..........αντε γειά, αυτές χάνουν