kouklaki asteraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για λιγες μερες μονο. Κουκλα η Σοφια. Απο 27.04.2014 Σολωνος 15
Να σαι καλά ρε φίλε, να κυκλοφορούν τα νέα και να μη χανόμαστε................Πανω κατω στα ιδια ειναι η πορνοκατασταση στο βολο
Μωυσεως: Καινουργια κοπελα νικολετα,ψηλος ξανθος μουναρος.Γυρω στα 30 με βυζαρες και κολαρα
Μενανδρου 6: Εδω και 1,5 μηνα η ιδια κοπελα,ρουμανα.Δεν θυμαμαι ονομα.Μετριο αναστημα,ωραια φατσα και κωλο.
Μενανδρου 4: κλειστο
Μπορελ: Η παολα
Διακου: Η ταμι.Το γνωστο στυλιαρι.Πολυ αδυνατη κοπελα.Δουλευει πολυ καιρο εκει και στη ροζου
Ροζου: Μια μελαχρινη,κορμαρα,κωλαρα.Δεν την ειδα βεβεια απολυ ορεξατη
Χατζηαργυρη: Η τζουλια η γερμανιδα.Απο εμφανιση δεν λεει πολλα αλλα η καυλα που βγαζει την κατατασσει στα τοπ του βολου.Μολις μπηκα με αρχισε στα γλωσσοφιλα και μου ανοιξε τις βυζαρες της
Κουταρελια: Η ευα η ρωσιδα
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Πέρασα πολύ όμορφα.............Επισκεφτηκα την Βαρβαρα.Η γυναικα τιμαει τα λεφτα τηs ,σεβεται τον πελατη.Περασα ενα μισαωρο υπεροχα στο δωματιο.Καθαρο μουνακι.Απαλο δερμα ,φυσικεs βυζαρεs. Αλλαξαμε πολλεs στασεισ οπου καταληξαμε σε πισωκολλητο.Μπραβο κουκλα μου.Να συνεχιζειs ετσι.
Kante kati kai eseιs.Μην τα περιμενετε ολα στο πιατο.Αφου βλεπετε οτι δεν ασχολουνται πολλα ατομα με την ενημερωσηΕλατε ρε αλανια εχει αλλαξει τιποτα στα μαγαζια του Βολου η οπως τα ξερουμε;
Ροζού: Κλειστό.Το βραδάκι λέω να περάσω να (ξανα)τσεκάρω Αθανασίου Διάκου & Ροζού. Άμα βρω τίποτα ενδιαφέρον, θα επανέλθω.
LOL. Το 'γραψα γιατί όταν μπαίνεις σου την πέφτει, τρίβετε πάνω σου, σε χουφτώνει, σε ζορίζει κτλ. Εμένα δεν είναι του γούστου μου και αισθάνομαι πολύ άβολα σε τέτοιες φάσεις, γι' αυτό αποφεύγω να μπω.Για τη τζουλια τη γερμανιδα τι εννοεις να σε βιασει;και εμενα με καυλαντιζει ασχημα αλλα οταν πηγα να την πηδηξω τσαμπα με εδιωξε.
Αυτά δεν τα πρόλαβα. Αρχές της χρονιάς επέστρεψα Βόλο και αν δεν είχα διαβάσει εδώ μέσα για την Βίκυ και αργότερα για την Εύα (respect στους συναγωνιστές που την ανέφεραν και ειδικά στον gl) δεν θα μου πέρναγε καν από το μυαλό να βολτάρω (δυσάρεστες αναμνήσεις από παλιότερες εποχές). Πέρυσι είχα πάρει μια Ειρήνη με μεγάλα βυζιά στο Μενάνδρου 6 νομίζω. (το γράφω σε περίπτωση που επιστρέψει) Το μόνο καλό ήταν πως είχε μεγάλα φυσικά βυζιά. Κατά τ' άλλα, κομοδίνο, στρουμπουλούλα και αδιάφορη. (τι να πω, 3 έχω πάρει στη Μενάνδρου 6, και οι 3 κομοδίνα...)στο μενανδρου 4ειχε κατι πιπινακια πολυ δυνατα...ειχες δοκιμασει κανενα;
ηρθε Τρικαλα μαν η Τζουλια η Γερμανιδα..παλια καραβανα...η καυλιαρα τζουλια η γερμανιδα εφυγε απο το βολο δυστυχως και την αντικατεστησε μια κοπελα γυρω στα 30 με ωραιο κωλο,λεπτη ομορφο προσωπο με κοντο ξανθο μαλλι
Επίσης στη σολωνος εχει ερθει μια βυζαρου με τεραστιες ρωγες,ψηλη με καλο προσωπο
Που παιζει μπάλα ρε φίλε;ηρθε Τρικαλα μαν η Τζουλια η Γερμανιδα..παλια καραβανα...
Που παιζει μπάλα ρε φίλε;