Νέα

Βλέπουν τσόντες οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tomxxx98!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.258
Πόντοι
2.636
μάγκες βλέπουν απλά οι περισσότερες δε το παραδέχονται
Γενικά πολλά δεν παραδέχονται οι γυναίκες όπως έχω καταλάβει. Ειδικά στην Ελλάδα είμαστε ένας λαός ψευτο-πουριτανών.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.596
Πόντοι
6.955
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις γυναίκες αρέσει να βλέπουν γκει τσόντες. Ότι βλέπουν πάντως βλέπουν!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.318
Πόντοι
16.235
Παλια δεν νομιζω να περνανε τσοντοπεριοδικα η βιντεοκασετες οπως εμεις.
Τωρα οι γυναικες που εχουν ευκολα τι προσβαση σε τσοντοσαιτ ναι πιστευω οτι βλεπουν κι αυτες οσο οι αντρες σχεδον.
Bλεπουν αυτές που έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ χρόνο .Η μέση εργαζόμενη νοικοκυρά συνήθως δεν έχει χρονο για αυτά.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.318
Πόντοι
16.235
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις γυναίκες αρέσει να βλέπουν γκει τσόντες. Ότι βλέπουν πάντως βλέπουν!
Όπως αρέσει σε εμάς να βλέπουμε λεσβίες...δηλαδή αν πέσεις σε βιδεο της Τζένα Τζε'ι'μσον με γυναίκες θα το κλείσεις;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
3.556
Bλεπουν αυτές που έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ χρόνο .Η μέση εργαζόμενη νοικοκυρά συνήθως δεν έχει χρονο για αυτά.
Με το σύζυγο ίσως να μην το κάνουν. Αν όμως τους το πει ο γαμιάς που τις έσκισε καλά, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και θα το σχολιάσουν και μαζί του. Και ας είναι πολυάσχολες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.918
Πόντοι
7.046
2 ψωλές στην ταινία, περισσότερη δράση, υποθέτω.

Στο θέμα: Δεν ξέρω τον λόγο που θα έβλεπε τσόντα μια γυναίκα, μάλλον για τις υπερμεγέθεις ψωλές. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα στοιχημάτιζα ότι βλέπουν τσόντα με τον αλήτη ψωλαρά που τις σκίζει, ενώ με τον σύζυγο έχουν πονοκέφαλο για σεξ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.318
Πόντοι
16.235
Με το σύζυγο ίσως να μην το κάνουν. Αν όμως τους το πει ο γαμιάς που τις έσκισε καλά, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και θα το σχολιάσουν και μαζί του. Και ας είναι πολυάσχολες.
Είναι λάθος των συζύγων αν τις αφήνουν πεινασμένες σε όλα και χωρίς να ασχολουνται μαζί τους...φταίει αυτοι που τις αφήνουν παραμελημένες.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.318
Πόντοι
16.235
2 ψωλές στην ταινία, περισσότερη δράση, υποθέτω.

Στο θέμα: Δεν ξέρω τον λόγο που θα έβλεπε τσόντα μια γυναίκα, μάλλον για τις υπερμεγέθεις ψωλές. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα στοιχημάτιζα ότι βλέπουν τσόντα με τον αλήτη ψωλαρά που τις σκίζει, ενώ με τον σύζυγο έχουν πονοκέφαλο για σεξ.
Σιγά τους τρίποδες...απλώς θέλει να φάει κάτι διαφορετικό αν ο προκομμενος της την παραμελει και την έχει μόνο για να μαγειρεύει και να φροντίζει τα παιδιά .

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.975
Πόντοι
201
Με την δικιά μου βλέπουμε μαζί και καυλώνει τρέλα αμέσως χύνει και συνήθως βλέπουμε cuckold και τέτοιες φάσεις και λεσβιακά τρελενεται από την καύλα και όσο βλέπουμε λέει και διάφορα ότι θέλει και αυτήν τέτοια

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.465
Πόντοι
456
Βλέπουν αρκετές. Όμως δεν θα πληρώσουν, δεν είναι τόσο "στοχευμενες" ούτε τις ενδιαφέρει η διαδραση που προσφέρουν παρόμοιες πλατφόρμες. Θα πάνε σε μια- δύο θεματικές ή σελίδες που τις καυλώνουν και μέχρι εκεί... Δεν καταναλώνουν πορνό με τις δικές μας λογικές. Αλλά βλέπουν εντούτοις.
Νομίζω οτι αυτος ειναι όντως ο κανόνας.
Η γυναίκα μου (όσες φορές είχα τσεκάρει ιστορικό..) μπαίνει σπάνια , σε συγκεκριμένες σελίδες, βλέπει 2 3 κατηγορίες συνήθως και 2 3 βίντεο.

Εχω γνωρισει βεβαια κ γκόμενά που μου ομολόγησε πως ήταν εθισμένη σε καποια φάση, και έπαιζε το μουνι της καθε βραδυ "για να χαλαρωσει"
Και μια μικρή καυλιαρα που έβλεπε συστηματικά γκει τσοντες

Vavoura

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2025
Like
6.378
Πόντοι
1.056
Εγώ νομίζω πως όλες έχουν δει. Τώρα αν το κάνουν συστηματικά νομίζω δύσκολα!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.918
Πόντοι
7.046
Εγώ νομίζω πως όλες έχουν δει. Τώρα αν το κάνουν συστηματικά νομίζω δύσκολα!
Συστηματικά και εγώ δεν το νομίζω να βλέπουν. Έχουν τόσους αγαπούληδες, ταξιτζήδες και καληνυχτάκηδες να απαντούν και να τους κρατούν σε αγωνία, κάμποσους άλλους γαμιάδες που δίνουν τα πάντα για να τις γαμήσουν, κ.λ.π. Μία γυναίκα λίγο εμφανίσιμη, έχει τόσα πεσίματα ένα Σάββατο βράδυ, όσα δεν έχει σε ολόκληρη τη ζωή του ο μέσος άνδρας. Δεν υφίσταται καν σύγκριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom