dimitriskozani
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 673
- Πόντοι
- 81
ισχυειΟι περισσοτερες βλεπουν και λεσβιακα και γκει... Μονο αυτες ξερουν γιατι!
ισχυειΟι περισσοτερες βλεπουν και λεσβιακα και γκει... Μονο αυτες ξερουν γιατι!
Γενικά πολλά δεν παραδέχονται οι γυναίκες όπως έχω καταλάβει. Ειδικά στην Ελλάδα είμαστε ένας λαός ψευτο-πουριτανών.μάγκες βλέπουν απλά οι περισσότερες δε το παραδέχονται
Bλεπουν αυτές που έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ χρόνο .Η μέση εργαζόμενη νοικοκυρά συνήθως δεν έχει χρονο για αυτά.Παλια δεν νομιζω να περνανε τσοντοπεριοδικα η βιντεοκασετες οπως εμεις.
Τωρα οι γυναικες που εχουν ευκολα τι προσβαση σε τσοντοσαιτ ναι πιστευω οτι βλεπουν κι αυτες οσο οι αντρες σχεδον.
Όπως αρέσει σε εμάς να βλέπουμε λεσβίες...δηλαδή αν πέσεις σε βιδεο της Τζένα Τζε'ι'μσον με γυναίκες θα το κλείσεις;Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις γυναίκες αρέσει να βλέπουν γκει τσόντες. Ότι βλέπουν πάντως βλέπουν!
Lesvian, gay και μαύρους!!Οι περισσοτερες βλεπουν και λεσβιακα και γκει... Μονο αυτες ξερουν γιατι!
Gay, μαύρους και πολλές με στορυ.Lesvian, gay και μαύρους!!
Με το σύζυγο ίσως να μην το κάνουν. Αν όμως τους το πει ο γαμιάς που τις έσκισε καλά, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και θα το σχολιάσουν και μαζί του. Και ας είναι πολυάσχολες.Bλεπουν αυτές που έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ χρόνο .Η μέση εργαζόμενη νοικοκυρά συνήθως δεν έχει χρονο για αυτά.
2 ψωλές στην ταινία, περισσότερη δράση, υποθέτω.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις γυναίκες αρέσει να βλέπουν γκει τσόντες. Ότι βλέπουν πάντως βλέπουν!
Είναι λάθος των συζύγων αν τις αφήνουν πεινασμένες σε όλα και χωρίς να ασχολουνται μαζί τους...φταίει αυτοι που τις αφήνουν παραμελημένες.Με το σύζυγο ίσως να μην το κάνουν. Αν όμως τους το πει ο γαμιάς που τις έσκισε καλά, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και θα το σχολιάσουν και μαζί του. Και ας είναι πολυάσχολες.
Σιγά τους τρίποδες...απλώς θέλει να φάει κάτι διαφορετικό αν ο προκομμενος της την παραμελει και την έχει μόνο για να μαγειρεύει και να φροντίζει τα παιδιά .2 ψωλές στην ταινία, περισσότερη δράση, υποθέτω.
Στο θέμα: Δεν ξέρω τον λόγο που θα έβλεπε τσόντα μια γυναίκα, μάλλον για τις υπερμεγέθεις ψωλές. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα στοιχημάτιζα ότι βλέπουν τσόντα με τον αλήτη ψωλαρά που τις σκίζει, ενώ με τον σύζυγο έχουν πονοκέφαλο για σεξ.
Νομίζω οτι αυτος ειναι όντως ο κανόνας.Βλέπουν αρκετές. Όμως δεν θα πληρώσουν, δεν είναι τόσο "στοχευμενες" ούτε τις ενδιαφέρει η διαδραση που προσφέρουν παρόμοιες πλατφόρμες. Θα πάνε σε μια- δύο θεματικές ή σελίδες που τις καυλώνουν και μέχρι εκεί... Δεν καταναλώνουν πορνό με τις δικές μας λογικές. Αλλά βλέπουν εντούτοις.
Συστηματικά και εγώ δεν το νομίζω να βλέπουν. Έχουν τόσους αγαπούληδες, ταξιτζήδες και καληνυχτάκηδες να απαντούν και να τους κρατούν σε αγωνία, κάμποσους άλλους γαμιάδες που δίνουν τα πάντα για να τις γαμήσουν, κ.λ.π. Μία γυναίκα λίγο εμφανίσιμη, έχει τόσα πεσίματα ένα Σάββατο βράδυ, όσα δεν έχει σε ολόκληρη τη ζωή του ο μέσος άνδρας. Δεν υφίσταται καν σύγκριση.Εγώ νομίζω πως όλες έχουν δει. Τώρα αν το κάνουν συστηματικά νομίζω δύσκολα!
φυσικα και βλέπουμε!
ολα αυτα που ειπες αλλά και σχηματα, τριο, παρτούζες κλπ.Ποιες κατηγοριες ομως; Λεσβιακα; Γκει; Στρεητ; Κατι αλλο ισως;
ολα αυτα που ειπες αλλά και σχηματα, τριο, παρτούζες κλπ.