Νέα

Κερατώνετε τις γυναίκες σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lion king
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Αν δεν το μαθει τιποτα απολυτως, για αυτο ειμαστε διακριτικοι
Αν σε κερατωσει αυτη, παιζει να μεγαλωνεις ξενο παιδι νομιζοντας οτι ειναι δικο σου
Για αυτο μετραει διαφορετικα το κερατο
Το να μεγαλώσεις ξένο παιδί που λες είναι ακραίο σενάριο , τραβηγμενο από τα μαλλιά.
Η διακριτικότητα ναι , είναι πολύ σημαντική. Οι παλιές φίλες , γνωστές κτλ είναι επίσης άλλοθι προοδευτισμού !
Κάνεις τον τρελό , ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ... ΦΙΛΗ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ , ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ;;;

Το να πηδηχτεί και η κυρά κάπου διακριτικώς, αν σκεφθούμε ψύχραιμα και όχι ως ορεσείβια μειράκια ...
στα @@ μας.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.545
Πόντοι
8.995
Καμμία σχέση το εξωσυζυγικο νταραβέρι με το πληρωμένο. Το πρώτο σε ανεβάζει ασύγκριτα σαν το καλύτερο ναρκωτικό. Το δεύτερο, είναι απλά για να φεύγουν τα χοντρά σε περίοδο αγαμίας, μία κρύα συναλλαγή. Απαραίτητη μεν ενίοτε, αλλά απελπιστικά "λίγη". Εχω κάνει ως πρώην παντρεμένος και τις δύο τύπου παρασπονδίες πολλάκις και μιλώ εκ πείρας.
όπως το λες, ακριβώς σαν ναρκωτικό, το κακό με όλα τα ναρκωτικά είναι ότι στην αρχή σε ανεβάζουν αλλά στο τέλος σε ρίχνουν στον γκρεμό.
Λίγοι είναι αυτοί που δεν χάλασαν το σπίτι τους από εξωσυζυγικό νταλαβέρι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
όπως το λες, ακριβώς σαν ναρκωτικό, το κακό με όλα τα ναρκωτικά είναι ότι στην αρχή σε ανεβάζουν αλλά στο τέλος σε ρίχνουν στον γκρεμό.
Λίγοι είναι αυτοί που δεν χάλασαν το σπίτι τους από εξωσυζυγικό νταλαβέρι.
Υπερβάλεις.
Αν δεν πέφτεις με τα μούτρα ... και δεν είσαι (και εσύ και το κυριότερο η κυρία της ιστορίας) drama queen .....
Περπατάει κυριλέ η ιστορία.

Πρέπει να είσαι και ολίγον απαθής και μπλαζέ ... και να το παίζεις ... πολιτισμένος ... ευρωπαίος.
ΟΙ βαλκάνιες μαγκιές δεν χωράνε .

-Πως κάνεις έτσι αγάπη μου ; Παλιά μου συμφοιτήτρια είναι .... ανταλλάζαμε σημειώσεις πριν 35 χρόνια ...
Σύνελθε .... Μην εκτίθεσαι έτσι ....

(βρακί της παλιάς συμφοιτήτριας μπορεί να το έχεις στο χρηματοκιβώτιο για σουβενίρ) .

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.908
Πόντοι
1.056

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
83.612
Πόντοι
12.056
Η πουτσα δικιά μου
Το στόμα της γυναίκας μου
ΑΝΤΕ μοντζο!!!!
Χωρίς παρεξηγήσεις μυστη...αλλά το κοίταξα και εγώ αυτό το στόμα για αντρικό μοιάζει σόρρυ κιόλας ..και τα ρουθούνια και το χέρι δάχτυλα ...ίσως κάνω λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν αυτό το στόμα και αυτό το χέρι είναι της γυναίκας σου, τότε καλά κάνεις και την κερατώνεις :grin:
Αυτό βλέπω και εγώ

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
63000.jpg
τύπε δε βλέπω πουθενά κέρατα
μπορεί να είχε πάει για χέσιμο μάλλον και μπήκε στραβά η κυλότα στο δεξί κωλομέρι...ίσως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom