Νέα

Βλέπουν τσόντες οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tomxxx98!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.482
Πόντοι
201
Είχα ανεβάσει στο γιουτιουμπ βίντεο με μία αρκετά πιπεράτη λεσβιακή σκηνή (η μία έκανε γλειφομούνι στην άλλη, χωρίς φυσικά να δείχνει επίμαχα μέρη) από μια ασιατική ταινία. Το 70%+ των θεατών του βίντεο, σύμφωνα με τα analytics που μου έδινε το γιουτιουμπ ήταν γυναίκες, η συντριπτική πλειοψηφία από τη ΝΑ Ασία...Κι από ό,τι θυμάμαι από στατιστικά που είχε βγάλει το πορν χαμπ, οι γυναίκες θεατές πορνό ήταν κάπου 40%, με την πλειοψηφία να προτιμάει λεσβιακό. Διαβάστε και αυτό το δημοσίευμα, έχει πολλή πλάκα, ειδικά το σημείο που λέει ότι 28% γδύνονται όταν πρόκειται να πατήσουν το play σε ένα βιντεάκι. Πόσο και τι είδους πορνό παρακολουθούν οι γυναίκες - Αποκαλυπτική έρευνα - ΤΑ ΝΕΑ

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
895
Πόντοι
96
Δεν έχουν νόημα οι τσοντοταινίες στις γυναίκες, δεν μπορούν να καταλάβουν την υπόθεση.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Πιθανολογώ οτι οφείλεται στο οτι ο εγκέφαλος της ηταν, πως να το πω «παρθένο έδαφος» απο τσοντες, αυτομ ειχε σαν αποτέλεσμα να ερεθίζεται σχεδόν ακαριαία. Σκέψου οτι και εμεις πιτσιρικάδες οταν πρωτοανακαλυψαμε την τσοντα η πουτσα μας γινοταν πετρα μεσα σε λιγότερο απο ενα λεπτο και οταν τον παίζαμε χυναμε στο τσακ-μπαμ.
100% ισχύει αυτό που λες όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό. Τώρα το πόσο γρήγορα χύνουν είναι και στην κάθε γυναίκα διαφορετικό.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.074
Πόντοι
456
Παλιά που ήμουν τεχνικός της NOVA, πήγα σε μια γκόμενα να περάσω δορυφορικό και όταν ενεργοποιήθηκαν τα κανάλια με ρώτησε: "τα ακατάλληλα δεν είναι στο πρόγραμμα?". Και μετά πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία να τα ενεργοποιήσουν

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Παλιά που ήμουν τεχνικός της NOVA, πήγα σε μια γκόμενα να περάσω δορυφορικό και όταν ενεργοποιήθηκαν τα κανάλια με ρώτησε: "τα ακατάλληλα δεν είναι στο πρόγραμμα?". Και μετά πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία να τα ενεργοποιήσουν
Τηλέφωνο της γκόμενας έπρεπε να κρατήσεις

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.074
Πόντοι
456
Τηλέφωνο της γκόμενας έπρεπε να κρατήσεις
Άσε που είπε κάτσε να δούμε καμιά ταινία μαζί και εγώ ο μαλακας την κοπάνησα γιατί έλεγα θα πάρει τηλέφωνο στην εταιρεία και θα λέει ότι της την έπεσα εν ώρα εργασίας. Τέτοιες βλακειες έκανα παλιά

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Άσε που είπε κάτσε να δούμε καμιά ταινία μαζί και εγώ ο μαλακας την κοπάνησα γιατί έλεγα θα πάρει τηλέφωνο στην εταιρεία και θα λέει ότι της την έπεσα εν ώρα εργασίας. Τέτοιες βλακειες έκανα παλιά
Εθισμένη στις πουτσες 100%

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.611
Πόντοι
10.131
Εκει η ατακα ειναι Να κατσω αλλα οχι μονο να δουμε:sunglasses:

• Χαχα
Αντιδράσεις: miloss

lalakis77

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2023
Like
166
Πόντοι
0
Αν βλέπουν λέει; Εχω προλάβει να κατεβάσω την τσοντα της Τζούλιας και λέω στη δικιά μου το βράδυ θα την δούμε μαζί. Το απόγευμα γυρίζω στο σπιτι και βλέπω την δικιά μου με άλλες 3 φίλες της να την βλέπουν. Κοκκινίζω αρχίζω να κεκεδιζω και δεν ξέρω τι να πω . Μου λέει η δικιά μου άραξε μαζί μας , το τι λέγανε, κριτική για πιπα,σχόλια για τα πουλια των μαύρων επεεσα απο τα σύννεφα

Dimivin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2025
Like
1.188
Πόντοι
201
Αν βλέπουν λέει; Εχω προλάβει να κατεβάσω την τσοντα της Τζούλιας και λέω στη δικιά μου το βράδυ θα την δούμε μαζί. Το απόγευμα γυρίζω στο σπιτι και βλέπω την δικιά μου με άλλες 3 φίλες της να την βλέπουν. Κοκκινίζω αρχίζω να κεκεδιζω και δεν ξέρω τι να πω . Μου λέει η δικιά μου άραξε μαζί μας , το τι λέγανε, κριτική για πιπα,σχόλια για τα πουλια των μαύρων επεεσα απο τα σύννεφα
τυχερακια!!με 4 γυναικες&δε χαιρεσαι?χα χα!!!

lalakis77

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2023
Like
166
Πόντοι
0
Η μια ηταν αδερφή κολλητού ουτε καν περασε απο το μυαλό να κάνω κάτι

poutsolis

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.156
Πόντοι
5.960
IMG_2804.jpeg
Το γκόλουμ από τον άρχοντα των κωλοτρυπιδιών.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Την ίδια είχα δει και εγώ τότε αλλα η δικιά μου πέρα απ τα σχόλια για τα καυλιά περισσότερο έκραζε τη Τζούλια παρά κάτι άλλο.

pippis.pippa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Από όσο ξέρω βλέπουν. Απλά όχι τα ίδια που βλέπουμε εμείς. Δεν υπάρχει τσάμπα η κατηγορλια "For women" στα τσοντοσάϊτ.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
2.023
Πόντοι
481
Οι περισσότερες που ξέρω βλέπουν μόνο με παρέα, γυναικεία ή αντρική. Από όσες πήδηξα, 2 μόνο παραδέχτηκαν ότι έβλεπαν μόνες τους και μαλακίζονταν, τρελές γκαύλες και οι δύο. Η δικιά μου δε βλέπει αλλά αν βάλω καμιά φορά την ώρα που πηδιόμαστε, κολλάει και τρελαίνεται και το δείχνει, ειδικά αν είναι σκληρό σεξ. Το κατάλαβα και τώρα υποφέρει χύνοντας όταν μας δίνεται η ευκαιρία.

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Δε νομίζω, αν οι γυναίκες ήτανε τόσο οπτικές στο να καυλώνουν βλέποντας τσόντες, τότε και οι εμφανίσιμοι άντρες θα έφτιαχναν onlyfans και θα γίνονταν και αυτοί εκατομμυριούχοι, όπως πολλές πουτανίτσες έχουν γίνει τώρα μέσω onlyfans. Υπάρχει Αμερικάνα 60 χρονών χοντρούλα που βγάζει δύο εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από only fans! τώρα φαντάσου έναν 60άρι άντρα να κάνει only fans και να μοστράρει την καραφλίτσα και την κοιλίτσα του και να έχει γυναίκες που να του τα σκάνε χαχα.

Πιστεύω ένα 5 με10 % περίπου των γυναικών γουστάρουν να βλέπουν τσόντες, υπάρχουν και αυτές αλλά είναι μειοψηφία.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.478
Πόντοι
3.506
Δε νομίζω, αν οι γυναίκες ήτανε τόσο οπτικές στο να καυλώνουν βλέποντας τσόντες, τότε και οι εμφανίσιμοι άντρες θα έφτιαχναν onlyfans και θα γίνονταν και αυτοί εκατομμυριούχοι, όπως πολλές πουτανίτσες έχουν γίνει τώρα μέσω onlyfans. Υπάρχει Αμερικάνα 60 χρονών χοντρούλα που βγάζει δύο εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από only fans! τώρα φαντάσου έναν 60άρι άντρα να κάνει only fans και να μοστράρει την καραφλίτσα και την κοιλίτσα του και να έχει γυναίκες που να του τα σκάνε χαχα.

Πιστεύω ένα 5 με10 % περίπου των γυναικών γουστάρουν να βλέπουν τσόντες, υπάρχουν και αυτές αλλά είναι μειοψηφία. βλέπουν,
Βλέπουν αρκετές. Όμως δεν θα πληρώσουν, δεν είναι τόσο "στοχευμενες" ούτε τις ενδιαφέρει η διαδραση που προσφέρουν παρόμοιες πλατφόρμες. Θα πάνε σε μια- δύο θεματικές ή σελίδες που τις καυλώνουν και μέχρι εκεί... Δεν καταναλώνουν πορνό με τις δικές μας λογικές. Αλλά βλέπουν εντούτοις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom