Νέα

Βλέπουν τσόντες οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tomxxx98!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wavemaster69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
1.151
Πόντοι
201
Δεν εχει σημασια πολυ η λιγο, αλλα πιστευω πως το μεγαλυτερο ποσοστο βλεπει. Μου εχει τυχει τυπισσα που γαμουσα πριν καμια 20ετια να εχει γνωση απο τους και τις τοτε πορνοσταρ που μεσουρανουσαν, μου εχει τυχη και τυπισσα που ειχε nova στο σπιτι της και βλεπαμε μαζι κατι μεταμεσονυχτιες και καβλωναμε εποχες προ smartphones, η οποια ομως δεν ασχολιοταν ποιος/ποια επαιζε.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Οκ όλοι βλέπουμε τσόντες. Θες να τις κόψεις τελείως; Good luck with that! Τα πάντα είναι τσόντα σήμερα. Μπορεί να φας trigger για να δεις τσόντα ακόμα και όταν διαβάζεις ειδήσεις. Ας πούμε τη Bonnie Blue την έμαθα από τις ειδήσεις..... Επίσης μου έχει τυχει να κάνει onlyfans κοπέλα που τη γνώριζα. Δε θα μπω να δω; Ή διασημες που το θεωρουσες απιθανο να κανουν OF και τελικα μια μερα σου πεταξαν το link... Ή μέχρι και Ολυμπιονίκες για όνομα του Θεου!

Θελω να πω οτι εδω που εχουμε φτασει πια το θεμα ειναι να κανεις διαχειριση. Διακόπτες on-off δεν υπάρχουν δυστυχώς. Μονο ντιμερ.

Το θέμα για μένα είναι να αναγνωρίζει κανείς τα σημαδια νωρις και να επεμβαινει αμεσα, πχ με μια μινι αποχη 3-4 ημερων οπως κανω εγω, καθε φορα που βλεπω οτι αρχιζω να καθυστερω να τελειωσω στο σεξ.
Ειχα δει μια ερωτικη σκηνη σε μια σειρά, Swimming with sharks λέγεται (δεν προτείνεται btw), που μάλλον είναι το τελικό στάδιο του καμμενου πορνου -δειτε την εδώ:

Ενταξει αυτο ειναι θλιβερο (αν οντως συμβαινει). Αν καποιος εχει επιτρεψει στον εαυτο του να φτασει σε τετοιο σημειο σημαινει οτι δεν τον αγαπα. Και πιθανόν να αυτοκαταστρεφοταν και με αλλους τροπους, αν δεν υπηρχε το πορνο.
Συγνωμη, ρε παιδια, αλλα αν μου ερχονταν η δικια μου, με αυτο το φανελακι και αχτενιστη, οπως αυτη στο βιντεο, και καβλωμανος ναμουν, θα μου επεφτε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Ettore
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Η γυναικα μου βλεπει ναι και μυ λεει ''ελα να πηδηχτουμε η εαν δεν εχεις ορεξη βγες εξω να χυσω''
βγες έξω απ το δωμάτιο δηλαδή ? έχει πρόβλημα να αυνανιστεί μπροστά σου ?

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
634
Πόντοι
311
Μια Αθηναία που τα είχα κοποτε κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα ,μου ζητούσε πριν παω σπίτι της να περάσω από τα βιντεοκλαπμ τις Ομονιας και να της παω δωράκι ένα δυο βιντεοταινίες πορνό!..και αν καμία φορά πήγαινα με άδεια χέρια τότε με έστελνε στα περίπτερα τις γειτονιάς της να πάρω ότι βρω,κατι Ιταλικές τσόντες που ήταν δώρο το βίντεο μαζί με περιοδικό ...θα το θυμούνται οι παλιοί !...Γουστάριζε τα πάντα η λισαρα...παρτουζες,λεσβιακα ,τρανς...Μεγάλη μυστισα,αλλα και άλλες ωραίες εποχές !...περιτο βέβαια να πω ότι η καυλα μας,βαραγε κόκκινα,αλλα κι 'γώ μαθενα πολλά απ αυτήν καθ ότι δέκα χρόνια μεγαλητερη μου...

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.586
Πόντοι
446
Μια Αθηναία που τα είχα κοποτε κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα ,μου ζητούσε πριν παω σπίτι της να περάσω από τα βιντεοκλαπμ τις Ομονιας και να της παω δωράκι ένα δυο βιντεοταινίες πορνό!..και αν καμία φορά πήγαινα με άδεια χέρια τότε με έστελνε στα περίπτερα τις γειτονιάς της να πάρω ότι βρω,κατι Ιταλικές τσόντες που ήταν δώρο το βίντεο μαζί με περιοδικό ...θα το θυμούνται οι παλιοί !...Γουστάριζε τα πάντα η λισαρα...παρτουζες,λεσβιακα ,τρανς...Μεγάλη μυστισα,αλλα και άλλες ωραίες εποχές !...περιτο βέβαια να πω ότι η καυλα μας,βαραγε κόκκινα,αλλα κι 'γώ μαθενα πολλά απ αυτήν καθ ότι δέκα χρόνια μεγαλητερη μου...
Οι ιταλικές τσόντες δεκαετίας 90 ήταν όλα τα λεφτά

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
634
Πόντοι
311
Οι ιταλικές τσόντες δεκαετίας 90 ήταν όλα τα λεφτά
Ναι !!Ακριβώς!...και το να βλέπουμε τσόντα τότε ήταν κάτι σαν ιεροτελεστία !...Είχες δυο επιλογες.Η μια ήταν τα τσονταδικα της Oμονειας ,και η δεύτερη η ιδανική ήταν η σπιτική προβολή βίντεο μαζί με τη σύντροφο σου που τα σπαγε όλα....Εγώ βέβαια εκείνα τα χρόνια είχα την τύχη να συνδεθώ με μια πολύ προχωρημένη γυναίκα,που δε μάσαγε σ' αυτά,αλλα αντίθετος φτιαχνόταν και το επιζητούσε...(σήμερα δε το να δεις μια τσόντα έχει γίνει μια διαδικασια τύπου Fast food..)

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.586
Πόντοι
446
Καμιά 20αρια χρόνια πριν είχα ένα γκομενάκι 26 ετών που κάποια στιγμή "με έπιασε" να βλέπω τσόντα. Εγώ εντωμεταξύ το είχα κάνει επίτηδες για να δω τι θα κάνει, γιατί όταν της είχα πει "εσύ δηλαδή δεν έχεις δει τσόντα?", μου είπε ότι ντρεπόταν κλπ. Ε με τα πολλά βάζαμε να δούμε αλλά βλέπαμε το πολύ 2-3 λεπτά. Έχυνε χωρίς να την ακουμπήσω και χωρίς καν να τριφτεί μόνη της. Σε σημείο που κατάνταγε σπαστικό ώρες ώρες γιατί με το που της τον έχωνα αντε ξανά τα ίδια. Σταμάτα ξεκίνα, σταμάτα ξεκίνα. Αν δεν βλέπαμε, του δίναμε και καταλάβαινε φυσιολογικά αλλά αν λέγαμε να βάλουμε τσόντα, δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ πως μπορούσε να τελειώνει στο δίλεπτο χωρείς να την ακουμπάει κανείς.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
11
Like
2.988
Πόντοι
491
Το ερωτημα θα επρεπε να ειναι βλεπουν οι γυναικες σας τσοντες;;;

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
βγες έξω απ το δωμάτιο δηλαδή ? έχει πρόβλημα να αυνανιστεί μπροστά σου ?
Όχι αλλά μπορεί εγώ να μην έχω όρεξη και εάν αρχίσει να παίζει το μιυνακι της θα αρχίσει να μου ακουμπάει τον πουτσο με το πόδι να βογκάει να προσπαθεί να με κάνει να καυλωσω εάν δεν θέλω δεν φεύγω

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
61.284
Μόνο Banana Fever ρε μουνιά @Nicole
IMG_2804.jpeg

patriarcha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
1.966
Πόντοι
206
Όχι δεν βλέπουν!Στα τσοντοσάιτ για να μπεις θέλει κωδικό που τον δίνουν μόνο στους άντρες:2funny::2funny::2funny:

Το λύσαμε και αυτό ας κλείσει το θέμα:2funny:

Stellina

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
25
Πόντοι
0
Πιστευετε οτι οι γυναικες βλεπουν τσοντες οσο οι ανδρες;
Εχετε πετυχει την κοπελα σας να βλεπει τσοντα;
Εγώ προσωπικά, μυήθηκα στις τσόντες από το πρώτο μου αγόρι, στα 16 /17 μου και από τότε τις λάτρεψα. Οταν θελω να χαζέψω κάτι, μέχρι και σήμερα, 30+, βάζω τσόντες και βλέπω. Πέρα από το ότι με φτιάχνουν, είναι λες και κάνω ταχύρρυθμα φροντιστήρια

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Δεν έβλεπε αλλά πλέον βλέπει φουλ μαζί μου. Τις ζητάει μόνη της.

Sotomayor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
821
Πόντοι
81
Απ' όσο ξέρω, ξεκίνησε να βλέπει μαζί μου.. και η αλήθεια είναι ότι όποτε έβαζα, έβλεπε 1 λεπτό, και μετά γύριζε να γαμηθούμε..
Στην πορεία βέβαια, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι έβλεπε κάποιες φορές μόνη της όταν έλειπα
(Πράγμα που επιβεβαίωσα από το ιστορικό του κινητού της)...
Εμένα πάντως με εξιταρει πολύ η σκέψη αυτή... Ειδικά όταν 1-2 φορές της έλεγα να διαλέξει αυτή τι να δούμε, και έβαλε με έναν μαύρο που τον είχε "ανακόντα", και έβλεπα το βλέμμα της ... Είχε γουρλώσει....

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.459
Πόντοι
441
Απ' όσο ξέρω, ξεκίνησε να βλέπει μαζί μου.. και η αλήθεια είναι ότι όποτε έβαζα, έβλεπε 1 λεπτό, και μετά γύριζε να γαμηθούμε..
Στην πορεία βέβαια, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι έβλεπε κάποιες φορές μόνη της όταν έλειπα
(Πράγμα που επιβεβαίωσα από το ιστορικό του κινητού της)...
Εμένα πάντως με εξιταρει πολύ η σκέψη αυτή... Ειδικά όταν 1-2 φορές της έλεγα να διαλέξει αυτή τι να δούμε, και έβαλε με έναν μαύρο που τον είχε "ανακόντα", και έβλεπα το βλέμμα της ... Είχε γουρλώσει....
Όλες γουστάρουν ψωλαραδες. Το καλό είναι ότι το επιλέγει μόνη της οπότε ανοίγεται σιγά-σιγά .

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Καμιά 20αρια χρόνια πριν είχα ένα γκομενάκι 26 ετών που κάποια στιγμή "με έπιασε" να βλέπω τσόντα. Εγώ εντωμεταξύ το είχα κάνει επίτηδες για να δω τι θα κάνει, γιατί όταν της είχα πει "εσύ δηλαδή δεν έχεις δει τσόντα?", μου είπε ότι ντρεπόταν κλπ. Ε με τα πολλά βάζαμε να δούμε αλλά βλέπαμε το πολύ 2-3 λεπτά. Έχυνε χωρίς να την ακουμπήσω και χωρίς καν να τριφτεί μόνη της. Σε σημείο που κατάνταγε σπαστικό ώρες ώρες γιατί με το που της τον έχωνα αντε ξανά τα ίδια. Σταμάτα ξεκίνα, σταμάτα ξεκίνα. Αν δεν βλέπαμε, του δίναμε και καταλάβαινε φυσιολογικά αλλά αν λέγαμε να βάλουμε τσόντα, δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ πως μπορούσε να τελειώνει στο δίλεπτο χωρείς να την ακουμπάει κανείς.
Πιθανολογώ οτι οφείλεται στο οτι ο εγκέφαλος της ηταν, πως να το πω «παρθένο έδαφος» απο τσοντες, αυτομ ειχε σαν αποτέλεσμα να ερεθίζεται σχεδόν ακαριαία. Σκέψου οτι και εμεις πιτσιρικάδες οταν πρωτοανακαλυψαμε την τσοντα η πουτσα μας γινοταν πετρα μεσα σε λιγότερο απο ενα λεπτο και οταν τον παίζαμε χυναμε στο τσακ-μπαμ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom