Νέα

Βλέπουν τσόντες οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tomxxx98!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.478
Πόντοι
3.506
Πιστευετε οτι οι γυναικες βλεπουν τσοντες οσο οι ανδρες;
Εχετε πετυχει την κοπελα σας να βλεπει τσοντα;
Βλέπουν. Αρκετές εκεί έξω, είτε σε σχέση, είτε όχι.

Απλώς δεν θα το συζητήσουν δυνατά.

Τελευταία τροποποίηση:

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
524
Πόντοι
21
Ειδικα οι πιο νεες πολύ. Σε σημειο να τους καει το μυαλουδακι και δεν μπορούν να λειτπυργησουν σαν φυσιολογικες γυναικες. Κατι σαν στους αντρες ( δεν αναφερομαι σε αυτους με οργανικο θέμα ) που δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν τους σηκωνεται ουτε με γερανο διπλα σε μια γυναικα.
Να γαμας και να σου λεει "ναι ετσι , τσοντα ", " κανε με πουτανα σε τσοντα" ... ξεφτιλα.. καμμενες...

blackpanther90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
2.474
Πόντοι
441
Ειδικα οι πιο νεες πολύ. Σε σημειο να τους καει το μυαλουδακι και δεν μπορούν να λειτπυργησουν σαν φυσιολογικες γυναικες. Κατι σαν στους αντρες ( δεν αναφερομαι σε αυτους με οργανικο θέμα ) που δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν τους σηκωνεται ουτε με γερανο διπλα σε μια γυναικα.
Να γαμας και να σου λεει "ναι ετσι , τσοντα ", " κανε με πουτανα σε τσοντα" ... ξεφτιλα.. καμμενες...
γτ καμενες..ωραιο ειναι.. και να βλεπεις μαζι της

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Ήθελε να γίνει πρωταγωνίστρια η κοπέλα. Είναι κακό;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Τους βάζεις δύσκολα.Οι περισσότεροι στο φόρουμ είναι καμμένοι από τις τσόντες και προτιμούν τα ψεύτικα βογγητά από το πραγματικό αυθεντικό σεξ.Έχουν ψάξει να καυλώνουν εγκεφαλικά και τους χαλάνε τα φυσιολογικά ψεγάδια του μέσου γυναικείου κορμιού.Απόψε έχω όρεξη να δικάσω και ας πέσουν κάποιοι να με φάνε.

Sasuke1213

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Το θέμα είναι έχουν πρόσβαση στο να κάνουν σεξ περισσότερο σε σχέση με έναν άντρα,οι άντρες βλέπουν και επαναπαύονται εκτός το ότι καίγονται.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.091
Πόντοι
16.235
εννοειται οτι βλεπουν..και καποιος περισσοτερο απο πολλους αντρες
Eλαχιστοτατες και σε ηλικία φοιτητική ,κυρίως έτσι από περιέργεια...συνήθως φτάνουν να θεωρούν ως τολμηρή ταινία κάτι τύπου "πενήντα απόχρώσεις του γκρι" με φαντασιώσεις γυναικείου τύπου.
Ίσως νομίζουν ότι στις τσόντες οι ήρωες παντρεύονται κιόλας ως "Χάπυ εντ"!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.139
Πόντοι
456
Ναι ! Το γνωρίζω λόγο δουλειάς επειδή η ειδικότητα μου είναι κατά βάση γυναικοκρατούμενη. Οπότε θέλω δε θέλω καμιά φορά συναναστρέφομαι παραπάνω με γύναια.

Δυο πράγματα που θυμάμαι σίγουρα είναι πως τις αρέσουν αυτές με το storytime και πως μερικές έχουν βίτσιο να βλέπουν gay για τον ίδιο λόγο που βλέπουμε εμείς λεσβιακά.

DickWinters

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.238
Πόντοι
201
Τους βάζεις δύσκολα.Οι περισσότεροι στο φόρουμ είναι καμμένοι από τις τσόντες και προτιμούν τα ψεύτικα βογγητά από το πραγματικό αυθεντικό σεξ.Έχουν ψάξει να καυλώνουν εγκεφαλικά και τους χαλάνε τα φυσιολογικά ψεγάδια του μέσου γυναικείου κορμιού.Απόψε έχω όρεξη να δικάσω και ας πέσουν κάποιοι να με φάνε.
Οκ όλοι βλέπουμε τσόντες. Θες να τις κόψεις τελείως; Good luck with that! Τα πάντα είναι τσόντα σήμερα. Μπορεί να φας trigger για να δεις τσόντα ακόμα και όταν διαβάζεις ειδήσεις. Ας πούμε τη Bonnie Blue την έμαθα από τις ειδήσεις..... Επίσης μου έχει τυχει να κάνει onlyfans κοπέλα που τη γνώριζα. Δε θα μπω να δω; Ή διασημες που το θεωρουσες απιθανο να κανουν OF και τελικα μια μερα σου πεταξαν το link... Ή μέχρι και Ολυμπιονίκες για όνομα του Θεου!

Θελω να πω οτι εδω που εχουμε φτασει πια το θεμα ειναι να κανεις διαχειριση. Διακόπτες on-off δεν υπάρχουν δυστυχώς. Μονο ντιμερ.

Το θέμα για μένα είναι να αναγνωρίζει κανείς τα σημαδια νωρις και να επεμβαινει αμεσα, πχ με μια μινι αποχη 3-4 ημερων οπως κανω εγω, καθε φορα που βλεπω οτι αρχιζω να καθυστερω να τελειωσω στο σεξ.
Ειχα δει μια ερωτικη σκηνη σε μια σειρά, Swimming with sharks λέγεται (δεν προτείνεται btw), που μάλλον είναι το τελικό στάδιο του καμμενου πορνου -δειτε την εδώ:

Ενταξει αυτο ειναι θλιβερο (αν οντως συμβαινει). Αν καποιος εχει επιτρεψει στον εαυτο του να φτασει σε τετοιο σημειο σημαινει οτι δεν τον αγαπα. Και πιθανόν να αυτοκαταστρεφοταν και με αλλους τροπους, αν δεν υπηρχε το πορνο.

killbill99

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2025
Like
119
Πόντοι
0
Οκ όλοι βλέπουμε τσόντες. Θες να τις κόψεις τελείως; Good luck with that! Τα πάντα είναι τσόντα σήμερα. Μπορεί να φας trigger για να δεις τσόντα ακόμα και όταν διαβάζεις ειδήσεις. Ας πούμε τη Bonnie Blue την έμαθα από τις ειδήσεις..... Επίσης μου έχει τυχει να κάνει onlyfans κοπέλα που τη γνώριζα. Δε θα μπω να δω; Ή διασημες που το θεωρουσες απιθανο να κανουν OF και τελικα μια μερα σου πεταξαν το link... Ή μέχρι και Ολυμπιονίκες για όνομα του Θεου!

Θελω να πω οτι εδω που εχουμε φτασει πια το θεμα ειναι να κανεις διαχειριση. Διακόπτες on-off δεν υπάρχουν δυστυχώς. Μονο ντιμερ.

Το θέμα για μένα είναι να αναγνωρίζει κανείς τα σημαδια νωρις και να επεμβαινει αμεσα, πχ με μια μινι αποχη 3-4 ημερων οπως κανω εγω, καθε φορα που βλεπω οτι αρχιζω να καθυστερω να τελειωσω στο σεξ.
Ειχα δει μια ερωτικη σκηνη σε μια σειρά, Swimming with sharks λέγεται (δεν προτείνεται btw), που μάλλον είναι το τελικό στάδιο του καμμενου πορνου -δειτε την εδώ:

Ενταξει αυτο ειναι θλιβερο (αν οντως συμβαινει). Αν καποιος εχει επιτρεψει στον εαυτο του να φτασει σε τετοιο σημειο σημαινει οτι δεν τον αγαπα. Και πιθανόν να αυτοκαταστρεφοταν και με αλλους τροπους, αν δεν υπηρχε το πορνο.
πολυ σωστη αναλυση, αυτο με την αποχη προσπαθω να το κανω και εγω αλλα δυστυχως δεν ειναι ευκολο να το πετυχεις!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Παλια δεν νομιζω να περνανε τσοντοπεριοδικα η βιντεοκασετες οπως εμεις.
Τωρα οι γυναικες που εχουν ευκολα τι προσβαση σε τσοντοσαιτ ναι πιστευω οτι βλεπουν κι αυτες οσο οι αντρες σχεδον.

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
1 Πιστεύεις ότι οι άντρες κάθονται μόνοι και βλέπουν Βουγιουκλάκη;
2 Έχεις πετύχει τη κοπέλα σου να βλεπει σβαρτζενεγκερ;

* Πιθανες πιπες που ετομιαζεσαι να γραψεις:
- Υπαρχουν γυναικες που βλεπουν...
- Εχω κατσει κι εχω δει μαζι με τη δικια μου...
- Ορισμενες γυναικες...
- Ναι αλλα...
- Αν θες να ξερεις...
και αλλες τέτοιες πιπες.
Η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη: Εχεις πετυχει τη κοπελα σου να βλεπει σβαρτζενεγκερ; Πιθανες απαντήσεις ναι,οχι.
Σου απαντηθηκαν τα ερωτηματα. Η αληθεια ποναει

Τελευταία τροποποίηση:

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.746
Πόντοι
206
Η απάντηση είναι ναι και μάλιστα τις πιο σκληρές. Παρτούζες, κάτουρα, ξεφτιλίσματα, bdsm, τραβέλια. Νομίζω το μόνο όριο για κάποιες είναι το ακραίο vomit το οποίο είναι όντως περίεργο και δυστυχώς βγαίνουν πολλές τέτοιες παραγωγές τα τελευταία 4 χρόνια. Κάποιες γκόμενες που είχα ό,τι έβλεπαν ήθελα να το δοκιμάσουν, αλλά που να ήξεραν πως εγώ τα ήξερα ή τα είχα κάνει ήδη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2025
Like
651
Πόντοι
80
couchh.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom