paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 10.656
Την λιζα που την βρισκουμε ρε μαλακες ;;;; Εχει κανα προφιλ πουθενα;;;;;;

Την λιζα που την βρισκουμε ρε μαλακες ;;;; Εχει κανα προφιλ πουθενα;;;;;;
οντως πληγωθηκε η Λιζα απο τα σχολια στο μπουρδελαμας κραζουν τα αμεα ρε μαλακα![]()
ενας απο τους καθυστερημενους με φυσιολογικη πουτσα υπαρχει; θελουν να γυρισουν και τσοντες τρομαρα τουςοντως πληγωθηκε η Λιζα απο τα σχολια στο μπουρδελα
το γελιο ειναι οτι ο τζανετος με βιογραφικο σε ερωτοδικεια κλπ κραζει τσουλφατην ειδε και γαμιας
Με βάση αυτές που προμοταρονται τελευταία στο φόρουμ και κυριαρχούν στα θέματα, δεν απέχει και πολύ αυτό που είπετι memes και τρολ ρε μλκ μιχαλη, εμεις κραταμε την ερωτικη αγορα. ετσι και κανουμε εμπαργκο θα πεινασει κοσμος
αυτη μιλαγε?
Ναιαυτη μιλαγε?
ετσι ακριβωσ και αν εδινε τηλ μεσω π.μ και δεν ηταν φολα με 100 ευρωπουλα θα γινοταν τπσ ποπησ απλαΑπλα, η λιζα με λιγο μυαλο, μπορουσε (προ μηνων) να ανοιξει διακριτικα αγγελιες εδω και σε ολα τα σαιτ εσκορτς και να κανει καλες δουλειες και να μαζεψει μαρουλι (αν ειχε ορεξη να δουλεψει σωστα),
Δεν το βγάζω από το μυαλό μου αυτό που είπα είναι δεδομένο όχι άποψη. Το ότι εσένα σου φενεται χαζό να δώσεις λευτα σε τέτοιες τυπισες ( και σε εμένα δεν το έχω κάνει ποτέ) δε σημενει ότι δεν υπάρχουν υπερβολικά πόλοι ενδιαφερόμενοι. Και στο προφίλ στο of δεν βλέπεις subs μόνο likes νομίζω. Και δε βάζουμε μέσα custom υλικό που μπορεί να πουλάει κατά παραγγελία. Δες την συνέντευξη της eva.mli που λέει για τι λεφτα μιλάμε να σου πέσει το σαγόνι.Ποια εκατοντάδες subs ρε τύπε..
Μπες πρώτα στο προφίλ της να δεις.
Και ποια ξεχωριστά βίντεο να πουλήσει, όταν πλέον ότι ανεβαίνει στο onlyfans είναι σε χρόνο dt σε άλλα πόσα sites.
Βγαζει η άλλη λεφτά στα τεσσερα και θα την κάνουμε και πρότυπο..
Όλα αυτοί που βλέπεις στο stream που φλασάρουν λεφτά από donates,trovo,κ.λ.π. αν χρειαστεί ποτέ να τεκμηριώσουν που βρήκαν το χρήμα,θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Που όλοι μαζί δεν έχουν ούτε 5 ένσημα..
τι εχει αυτος? δεν θα το βαλω μα παιξει επειδη φαινεται αηδιαστικο δερμα.ενας απο τους καθυστερημενους με φυσιολογικη πουτσα υπαρχει; θελουν να γυρισουν και τσοντες τρομαρα τους
πρωτη φορα στη ζωη μου την ακουω αυτη και ειπα να ριξω μια ματια. δινει συνεντευξη σε κατι χαλβαδες που ειχαν ξεκινησει το καναλι τους με βιντεο ''πως να φλερταρεις σωστα,πως να ριξεις γκομενα'' και αλλες τετοιες μαλακιες. εν τω μεταξυ η αγαμια στις μερες μας εχει ξεφυγει τοσο πολυ,που μια συμπαθητικη χοντρουλα οπως αυτη η ευα μλι,βγαζει μεχρι και πενταψηφιο ποσο καποιους μηνες μεσω του onlyfans.τραγικη η κατασταση.Και δε βάζουμε μέσα custom υλικό που μπορεί να πουλάει κατά παραγγελία. Δες την συνέντευξη της eva.mli που λέει για τι λεφτα μιλάμε να σου πέσει το σαγόνι.
Αυτό που εκφράζεις είναι απλά η άποψη σου, τίποτα δεδομένο.Δεν το βγάζω από το μυαλό μου αυτό που είπα είναι δεδομένο όχι άποψη.
Τι να σου πω διαφωνούμε.Αυτό που εκφράζεις είναι απλά η άποψη σου, τίποτα δεδομένο.
Συγχέεις μια χθεσινή ανύπαρκτη,με άλλες που έχουν ρεύμα, subs και τα κέρδη που λες