Παίχτη αν βλέπαμε με ποιους είχαν πάει πριν, θα σιχαινόμασταν την ζωη μας....όσο μουναρες και ειναι.
Ισχύει, αλλά όχι πάντα.
Υπάρχουν πουτανες που έχουν κάποια όρια και όσο αφορά το ποιόν των πελατών αλλά και το τι κάνουν με αυτούς.
Στη χώρα που γουστάρω εγώ το πληρωμένο,πέρα ότι πριν το γαμησι πηγαίνεις και πλένεσαι αναγκαστικά και επιστρέφεις μόνο με την πετσέτα που σου δίνουν,παίζει και πόρτα σε συγκεκριμένους πελάτες.
Επίσης παίζουν κάποιες που κάθονται να τις χέσουν και άλλες που δεν κάνουν τίποτα από extras.
Άμα εγώ θέλω κλασσικό γαμησι και προβλεπόμενες καταστάσεις,δε θα πάω με την άλλη που έκανε gangbang και ήπιε τα χυσια ενός λόχου
Επίσης άλλο να γαμηθει μια πουτανα με κάποιον που έχει ειδικές ανάγκες, αναπηρία,κ.λ.π. επιτελώντας λειτούργημα και άλλο να γαμιεται με τον κάθε παλιοτελευταιο.
Αν η συγκεκριμένη κάτσει και γαμηθεί με τον red dragon,θα έχει βάλει ταφόπλακα στην πουτανοκαριερα της.
Το ίδιο ισχύει ρε τυποι και στις ελευθέρας βοσκής.
Μου έχει τύχει αρκετές φορές να μάθω για συγκεκριμένες επιλογές που έχει κάνει στο παρελθόν γκόμενα και έχασα μονομιάς το όποιο ενδιαφέρον.
Πως να ενδιαφερθείς για κάποια που δε σέβεται ούτε καν τον ίδιο της τον εαυτό;