Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Που την βρισκουμε?παιδια την πηρα κωλαρα μιλαμε σουπερ το εχει γυρισει στν θεησκεια ειναι ομως μουναρα αξιζει τον κοπο αποις την τυχει δεν λεει οχι
Είδα ότι ακαποτα μπήκε ο παίχτης...Καλησπέρα,
πάρτε μερικά βιντεάκια που μου έστειλε...
Τώρα, που / πως την βρίσουμε, δεν έχω ιδέα. Έμπαινα όμως σίγουρα!
Αδερφέ πως θα γίνει; Δώσε λίγο ινφο! Ήθελα πολύ..! Θενκςπαιδια την πηρα κωλαρα μιλαμε σουπερ το εχει γυρισει στν θεησκεια ειναι ομως μουναρα αξιζει τον κοπο αποις την τυχει δεν λεει οχι
το μουνι δεν το ειδες ρε τυπε?Τραβελος είναι;
παρα εχει γυναικειο σωμα για να ηταν καποτε αντραςΣτάνταρ είναι εγχειρισμένο, δεν παίζει.
Στο τελευταίο βίντεο δεν είναι αυτήΚαλησπέρα,
πάρτε μερικά βιντεάκια που μου έστειλε...
Τώρα, που / πως την βρίσουμε, δεν έχω ιδέα. Έμπαινα όμως σίγουρα!
οποια και να ηταν εγω θελω να την δοκιμασω μια φορα ξερουμε πως να την βρουμε?Στο τελευταίο βίντεο δεν είναι αυτή
Αν ξέρει κάποιον από αυτούς που γράφουνοποια και να ηταν εγω θελω να την δοκιμασω μια φορα ξερουμε πως να την βρουμε?

δεν θελω να την παντρευτω το κολαρακι της θελω αλλα δεν ξερω πως να την βρωΗ τύπισσα όντως κάποτε με 2-3 κουβέντες έστελνε αβέρτα φωτογραφίες και βίντεο δίχως καν να τα ζητήσεις
Δεν έχω δει φάτσα της ποτέ και δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω
Καλή καύλα φαίνεται σωματικά αλλά σίγουρα έχει θέματα ψυχολογικά και ίσως όχι μόνο...![]()
Η τύπισσα όντως κάποτε με 2-3 κουβέντες έστελνε αβέρτα φωτογραφίες και βίντεο δίχως καν να τα ζητήσεις
Δεν έχω δει φάτσα της ποτέ και δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω
Καλή καύλα φαίνεται σωματικά αλλά σίγουρα έχει θέματα ψυχολογικά και ίσως όχι μόνο...![]()
ξερουμε φιλε τροπο εποικιωνιας με την κοπελα?ωραιο μουτρακι ειναι