Νέα

Europa League

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.002
Πόντοι
5.916
Μπράβο στον Ποστεκογλου :hi:όχι γιατί το πήρε,αλλά γιατί το πήρε με την πιο λουζερ ομάδα

Τι να πεις για το μπουρδέλο του Μάντσεστερ,μετά απ'αυτή τη σφαλιάρα βλέπω να διαλύονται τελείως
πραγματικά είναι θαύμα που το πήρε με την πιο λούζερ ομάδα έβερ στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα(νομίζω πως ο Αθηναϊκός του Τζαλακώστα είναι λιγότερο λούζερ από την τοτεν(χ)αμ). Σήμερα που μίλαγα με πολλούς μαντσεστεριανούς, μου είπαν πως αν χάνανε από τους λούζερς της τότεναμ, θα σταματούσαν να ασχολούνται με το άθλημα...και δυστυχώς θα πρέπει να σταματήσουν...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.707
Πόντοι
6.056
πραγματικά είναι θαύμα που το πήρε με την πιο λούζερ ομάδα έβερ στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα(νομίζω πως ο Αθηναϊκός του Τζαλακώστα είναι λιγότερο λούζερ από την τοτεν(χ)αμ). Σήμερα που μίλαγα με πολλούς μαντσεστεριανούς, μου είπαν πως αν χάνανε από τους λούζερς της τότεναμ, θα σταματούσαν να ασχολούνται με το άθλημα...και δυστυχώς θα πρέπει να σταματήσουν...

Βέβαια απ'τους λουζερς έχασαν 4 φορές φέτος

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περίμενα να το πάρουν,αλλά τελικά η κωλοφαρδία τους ήταν μέχρι τα ημιτελικά

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.733
Πόντοι
2.846
Βέβαια απ'τους λουζερς έχασαν 4 φορές φέτος

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περίμενα να το πάρουν,αλλά τελικά η κωλοφαρδία τους ήταν μέχρι τα ημιτελικά
Πιο σιχαμα ομάδα απ το Τσίρκο που ονομάζεται United δεν υπάρχει , και εννοείτε πως το ευχαριστηθηκαμε και ξεροχυσαμε όλοι που πήρε τα @@ μας γι άλλη μια φορά !!!!
Με τύχη έφτασε εκει που έφτασε και για ήταν πολυ τυχερουλα που δεν την ξεκωλιασε η Lion να την στείλει σπίτι της μπας και βλέπαμε κάνα καλό τελικό , αλλά ευτυχώς που και που υπάρχει και η θέα Δική και κάποια στιγμή η τύχη στερευει δεν γίνεται να είσαι πάντα τυχερός και κωλοφαρδος .... έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα η United και περνάει κρίση ταυτότητας τουλάχιστον τα τελευταία 6 - 7 χρόνια , να πέσει η πουτανα Β' τοπικό να το κάνουνε parking το Old Trafford ,πάρκο για χεσιμο μπας και βάλουν μυαλό κι ασχοληθεί κάποιος με αυτή την ομάδα ,γιατί στο ποδόσφαιρο με τις πορδές δεν βάφονται αυγά , περαστικά και καλά να πάθει και να ανανέωσει κ Μαγκουαιερ το καλοκαιρι να μείνει αλλά 2 χρόνια το παιδι , πουτσα μέχρι να φτιάξουν Ομάδα τα πουστρακια !!!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.627
Πόντοι
3.786
Από τη μία αποκλεισμός στον ημιτελικό CL και από την άλλη οι αιώνιοι κατέκτησαν το Europa League.Πόσα να αντέξουμε φέτος εμείς οι gunners!

Είναι ο Son ο πρώτος Ασιάτης που σηκώνει ευρωπαϊκό τρόπαιο ως αρχηγός;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom