Νέα

Βιετνάμ sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
581
Like
39
Πόντοι
6
Ψαχνοντας το απογευμα για τον σταθμο λεωφορειων ρωτησα μια ομορφη με την διευθυνση στο χερι. Και εγω, και αυτη με μηχανακι. Ακολουθησε με μου λεει, να σου δειξω που ειναι αυτο που ψαχνεις. Οταν με τα πολλα φτασαμε, ηταν κλειστα. Μπουρου-μπουρου, απο που εισαι και τα συναφη, με ρωταει σε ποιο ξενοδοχειο μενω. Της λεω στο Hoang Son. Εκει θα παω τωρα. Θελεις να ερθεις μαζι μου? ΟΚ μου λεει και ερχεται(!). Μολις πριν μιση ωρα εφυγε αφου με ξεσκισε κυριολεκτικα. Την ανταμοιψα αρχοντικα, πηρα τηλεφωνο και θα την τιμησω συντομα. Πριν, ειχα παει για φαγητο. Η γκαρσονα (πολυ ωραιο κοριτσι) μου αρχισε την συζητηση. Φευγοντας μου λεει αυριο θα περασεις απο δω? Αν εισαι και εσυ εδω της λεω ναι. Πολυ ωραια μου λεει, θα σε περιμενω. Μας βγηκε και ενα αοριστο ραντεβου στο φλου. Και στο γραφειο που πηγα για να νοικιασω αυτοκινητο η κοπελα (και αυτη πολυ ομορφη, γενικα το Βιετναμ εχει ομορφες γυναικες) ηταν πολυ θετικη. Εκει δεν το προχωρησα καθολου, γιατι δεν μπορεσα να διακρινω αν η θετικη της σταση ηταν καθαρα επαγγελματικη, αν και δεν μου φανηκε ετσι.
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
mathima solfez οφείλω να ομολογήσω ότι οι ανταποκρίσεις σου θυμίζουν Hemingway στο πόλεμο της Μ. Ασίας. Γλαφυρότατες και ολοζώντανες. Πάντα έτσι!

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις επόμενες αν είχες γράψει και άλλες βέβαια.
 

xxaris

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
mathima solfez σε ευχαριστώ για την απάντηση.Τις περιγραφές σου όμως τις είχα μελετήσει παλαιότερα.Αν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο λεπτομερής για vung tau θα το εκτιμούσα(διαμονή σε ξενοδοχεία,παραλία και φυσικά βιετναμεζάκια)
 

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
581
Like
39
Πόντοι
6
Το Vung Tau λεγεται και η Πατταγια του Βιετναμ. Αν και απεχει παρασαγγας απο την γνωστη μας Πατταγια, ειναι το μοναδικο μερος στο Βιετναμ οπου τα πραγματα ειναι πιο χυμα απο την υπολοιπη χωρα. Υπαρχουν πολλα μπαρακια στο κεντρο της πολης, οπου τα πραγματα ειναι οπως τα ξερουμε στην Πατταγια. Κοπελλες με εντονα θηλυκη αμφιεση που παιζουν μπιλιαρδο, πινουν ποτα μαζι σου, και μπορεις αντι ενος αντιτιμου 10 δολλαριων (μπαρφαιν)να τις παρεις μαζι σου. Η συνευρεση με την κοπελλα στοιχιζει 30 δολλαρια για σορτ, 50 δολλαρια για λονγκ ταιμ. Τα ξενοδοχεια δεχονται τις γυναικες με πατταγιανες προδιαγραφες, δηλ. οι κοπελλες οφειλουν να αφησουν στην ρεσεπσιον την ταυτοτητα τους. Το ξενοδοχειο που εμενα εγω (Hoang Son, στο κεντρο της πολης) δεν χρεωνε τιποτε για τα κοριτσια. Για αλλα ξενοδοχεια δεν γνωριζω. Πληρωνα 20 δολλαρια για την διανυκτερευση, και για 1 δολ. επιπλεον την ημερα ειχε και προσβαση σε ασυρματο ιντερνετ. Αλλα 6 δολ. στοιχιζε το μηχανακι που νοικιαζα, και αυτο απο το ξενοδοχειο. Το δωματιο ηταν αρκετα ευρυχωρο, απλοικο και καθαρο. Τα περισσοτερα μπαρ ηταν συγκενρωμενα γυρω απο το εν λογω ξενοδοχειο. Με εναν 5αλεπτο ποδαροδρομο μπορουσες να καλυψεις ισως το 60 με 70% των μπαρ της περιοχης. Οι κοπελλες ηταν νεωτατες (18 εως 25 ετων, αυτο με χαλαγε λιγο, δεν τα παω τα πιπινια), και ομορφωτατες. Παραλιες στην πολη δεν ειχε, ουτε και συνισταται η θαλασσα εκει για μπανιο, αφου ηταν γεματη με καικια, και δεν φαινοταν πουθενα αμμουδια. Μπορουσες ομως με μηχανακι,να πας για αναζητηση παραλιων, το οποιο εγω δεν εκανα. Οι ντοπιοι μου ειχαν πει πως 15 λεπτα με το μηχανακι ειχε ωραιες παραλιες. Κατα τα αλλα, καμμια σχεση με Πατταγια, γιατι ενω η Πατταγια δημιουργηθηκε μονο για πουτανες και γαμησι, το Vung Tau ειναι μια κανονικη πολη με δικη της ζωη και δικους της ρυθμους, οπου το γαμησι προσφερεται απλοχερα, χωρις να ειναι ο αυτοσκοπος της πολης.
 

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Μηνύματα
116
Like
0
Πόντοι
1


δυο φορες πηγα στο βιετναμ.....με ανυπομονησια περιμενω αρχες του νεου ετους να ξαναπαω....
 

xxaris

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
mathima solfez ήσουν πολύ κατατοπιστικός.Όμως από την μια μου άνοιξες την όρεξη μιλώντας για την ερωτική πλευρά της πόλης από την άλλη απογοητεύτηκα γατί την περίμενα με καθαρές παραλίες.Θέλω να αφιερώσω,βλέπεις, μία εβδομάδα σε μία περιοχή που να συνδυάζει και τα δύο,χωρίς πολλές μετακινήσεις.Το ξέρω πως γίνομαι κουραστικός αλλά αν έχεις και κάτι για Nha Trang.Επίσης απορία έχω για το πόσο έυκολη είναι η αλλαγή συναλλάγματος,υπάρχουν μέρη και εκτός τραπεζών ή καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιώ δολλάρια? Ελπίζω στο θέμα
 

xxaris

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω στο θέμα να απαντήσουν κι άλλα μέλη,γιατί στη τελική ΝΑ Ασία δεν σημαίνει μόνο Ταυλάνδη.
 

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Μηνύματα
116
Like
0
Πόντοι
1
να ξεχασεις τις ελληνικες θαλασσες αν πας σε εκεινα τα μερη....ισως στις φωτογραφιες να ειναι ωραια αλλα στην πραξη τιποτα...το βιετναμ εχει πανω απο δυο χιλιαδες χιλιομετρα ακτογραμμη.δυσκολα να βρεις ομως παραλια σαν την ελλαδα.για ξεκουραση σου προτεινω την περιοχη του  mui ne.  περιπου 3 εως 4 ωρες βορεια της saigon < ho chi minh city> με ταξι.γενικα λασπονερα παντου...εαν ομως  ψαχνεις την πιο μολυσμενη περιοχη σου λεω οτι πρεπει να πας στα νησια < βραχοι > halong στον βορρα του βιετναμ....η θαλασσα ειναι η πιο βρωμικη στην ολη περιοχη......
 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6
Το θρεντακιον εχει πεσει πολυ.. Κανεις που εχει νεες πληροφοριες για το Βιετναμ  :helpplea:
 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6
Επανερχομαι στο θεμα, γιατι με ενδιαφερει αμεσα. Κανεις δεν εχει προσφατες πληροφοριες απο Βιετναμ?
 

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Μηνύματα
805
Like
0
Πόντοι
6

Προσοχη στο 4:14.. :smitten:


Προσοχη ...σε ολο το βιντεο!!  :o
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
135
Πόντοι
66
δηλαδη ετσι ειναι οι βιετναμεζες?
ας μιλησει ενας ειδημων.
εμενα για japan μου φανηκαν
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
δηλαδη ετσι ειναι οι βιετναμεζες?
ας μιλησει ενας ειδημων.
εμενα για japan μου φανηκαν

Οι Βιετναμεζες ειναι οι ΩΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ γυναικες της Ασιας.
Αλλα δεν χρειαζεται να πας Βιετναμ για να τις βρεις, υπαρχουν πααααρα πολλες στη Καμποτζη και πολλες στη Σιγκαπουρη.
 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
306
Like
74
Πόντοι
1
Χμμμμ... δεν θα τόλεγα.
Μ' αυτήν την εντύπωση είχα πάει, (αν και τις είχα γνωρίσει στην Καμπότζη), αλλά καταλήξαμε, με τον φίλο που είμαστε μαζί, ότι οι ωραιότερες είναι μάλλον οι Ταιλανδέζες.
Και μιλάμε για... ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ γυναίκες, αλλιώς Σιγκαπούρη, Ιαπωνία δεν παίζονται.
 

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
918
Like
0
Πόντοι
6
επειδή ενδιαφέρομαι για ένα ταξιδάκι στο βιετνάμ, υπάρχει κάποιος που να πήγε πρόσφατα ώστε να δώσει φρέσκες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί?
 

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Μηνύματα
314
Like
0
Πόντοι
1
οι ωραιότερες είναι μάλλον οι Ταιλανδέζες.
Και μιλάμε για... ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ γυναίκες
Οι Ταϊλανδοί έχουν αναγάγει σε υψηλή τέχνη την οργάνωση μπουρδελοκαταστάσεων.
Δεν νομίζω αλλού στον κόσμο να υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες ποιοτικού πληρωμένου έρωτα, όσες στην Μπανγκόκ.
Ειδικά για το Βιετνάμ, αν μελετήσει κανείς ξένα fora, θα διαπιστώσει ένδεια επιλογών καθώς επίσης και δυσκολίες στην άσκηση του hobby.
Βέβαια για την εμπειρία δεν είναι κακό να πάει κανείς. Προσωπικά καλοέβλεπα την ιδέα, στο ταξίδι του Απριλίου, να πεταχτώ για ένα τριήμερο στο Ho Chi Minh. Mετά το σκέφτηκα καλύτερα: σημαντικά αξιοθέατα δεν υπάρχουν, οι γυναίκες δεν είναι ωραιότερες από τις ταϊλανδοκινέζες των ακριβών μαγαζιών της Μπανγκόκ (εδώ να σημειώσω οτι τρελαίνομαι και για την σκουρόχρωμη σάρκα), οπότε αποφάσισα να επικεντρωθώ στην ανυπέρβλητη πορνοπρωτεύουσα που με καλύπτει και σε άλλους τομείς και να επιχειρήσω, έτσι για την αλλαγή, την ολιγοήμερη έξοδό μου στο Siem Reap, που είναι πολλά υποσχόμενο.
 

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Μηνύματα
268
Like
0
Πόντοι
1
ειναι πολυ δυσκολο το να πηδηξεις στο Βιετναμ και σε λογικες τομες.Αυτο που ειναι πανευκολο ειναι το χειρομασαζ,αντε και το πολυ καμια πιπα.Παντως ειναι πολυ ωτραιες και συνηθως πιο ψηλες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom