anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
βγήκες απο την παράγκα σου...?πρασινισες λουλου μου??
κανε παρεα με το φιλαρακι σου τωρα![]()
![]()
βγήκες απο την παράγκα σου...?πρασινισες λουλου μου??
κανε παρεα με το φιλαρακι σου τωρα![]()
![]()
Συγνωμη ρε παιδια, αλλα 5 σελιδες ασχολειστε μ ενα πορνιδιο 1,40 υψος, απλα και μονο γιατι το πηραν μερικοι με 200 η 300 . Καλα εκαναν. Εγω θυμαμαι καποιον γεροντα που ηταν ετοιμος να χαλασει το σπιτι του για ενα παρομοιο. στ' αρχιδια μας οπως θαλεγε και ο Τοματο !βγήκες απο την παράγκα σου...?
ποιος είναι ο τοματο...?Συγνωμη ρε παιδια, αλλα 5 σελιδες ασχολειστε μ ενα πορνιδιο 1,40 υψος, απλα και μονο γιατι το πηραν μερικοι με 200 η 300 . Καλα εκαναν. Εγω θυμαμαι καποιον γεροντα που ηταν ετοιμος να χαλασει το σπιτι του για ενα παρομοιο. στ' αρχιδια μας οπως θαλεγε και ο Τοματο !

1. και 2. Οι υπηρεσίες που υποσχόταν (όσο δούλευε) η Βερόνικα ήταν άψογες και δεν υπήρχε καμία αρνητική αντίδραση απο μεριά της. Το έκανε μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο, σαν να μην δεχόταν να πληρωθεί χωρίς να αξίζει αυτά που ζητάει.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο πάθος και μένος στις απαντήσεις ορισμένων...
Δεν είμαστε χομπίστες του πληρωμένου έρωτα?
Θα βελτιωθεί ή θα χαλάσει η ζωή κανενός αν συναντήσει ή δεν συναντήσει την όποια "Βερόνικα"?
Εξαρτάται η προσωπική ευτυχία κανενός από εμάς από τη συνάντηση με την όποια "Βερόνικα"?
Η σωστή βάση κατά την άποψη μου θα ήταν για όσους την έχουν συναντήσει είναι μας πουν τη γνώμη τους:
1. αν οι υπηρεσίες της ήταν καλές
2. αν οι υπηρεσίες ανταποκρίνονται σε αυτά τα οποία διαφημίζει και σε αυτά στα οποία προσδοκούσαν οι πελάτες
3. σε ποιο επίπεδο ήταν η εμφάνιση της, η συμπεριφορά της και η καθαριότητα της κλπ κλπ
Τα παραπάνω βέβαια όπως είναι φυσικό θα περιέχουν ένα σημαντικό βαθμό υποκειμενικότητας αφού ο καθένας μας αξιολογεί διαφορετικά τα πράγματα γενικότερα
Όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία, και δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και οδηγούν σε άγονες αντιπαραθέσεις
Αυτή είναι εν ολίγοις η άποψη μου
ΥΓ:Ο καθένας βέβαια μέσα σε ένα φόρουμ είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως νομίζει
1)Στα @@ μου ο tomito κ ο καθε tomito απο την στιγμη που τον ρωταω κατι κ δεν απανταει.Είμαι σίγουρος πως τα αφεντικά ξέρουν πολλά περισσότερα απ ότι νομίζουμε...
Αλλά εσύ σήμερα έπρεπε να πας για banακι, που την είπες στον tomito. Και εξάλλου έχεις πει κατά καιρούς του κόσμου τις παπατζες...
Και τόσο καιρό δεν έχεις καταλάβει το ρόλο ορισμένων εδώ μέσα? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι διαχειριστές διαφέρουν από άλλους?
Μη με ρωτήσεις τι πιστεύω για σένα, στην καλύτερη περίπτωση θα με πρασινησουν!
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσο πάθος και μένος στις απαντήσεις ορισμένων...
Δεν είμαστε χομπίστες του πληρωμένου έρωτα?
Θα βελτιωθεί ή θα χαλάσει η ζωή κανενός αν συναντήσει ή δεν συναντήσει την όποια "Βερόνικα"?
Εξαρτάται η προσωπική ευτυχία κανενός από εμάς από τη συνάντηση με την όποια "Βερόνικα"?
Η σωστή βάση κατά την άποψη μου θα ήταν για όσους την έχουν συναντήσει είναι μας πουν τη γνώμη τους:
1. αν οι υπηρεσίες της ήταν καλές
2. αν οι υπηρεσίες ανταποκρίνονται σε αυτά τα οποία διαφημίζει και σε αυτά στα οποία προσδοκούσαν οι πελάτες
3. σε ποιο επίπεδο ήταν η εμφάνιση της, η συμπεριφορά της και η καθαριότητα της κλπ κλπ
Τα παραπάνω βέβαια όπως είναι φυσικό θα περιέχουν ένα σημαντικό βαθμό υποκειμενικότητας αφού ο καθένας μας αξιολογεί διαφορετικά τα πράγματα γενικότερα
Όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία, και δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και οδηγούν σε άγονες αντιπαραθέσεις
Αυτή είναι εν ολίγοις η άποψη μου
ΥΓ:Ο καθένας βέβαια μέσα σε ένα φόρουμ είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως νομίζει
Εγώ πιστεύω οτι η Βερόνικα ποτέ δε πήρε 250 απο κάποιον που την γνώριζε απο παλιά και την είχε πάρει στη παλιά τιμή..
Οποιος της ζήτησε ραντεβού απ τους παλιούς τη πήρανε στη παλιά τιμή της..
Το πήγε στα 250 σαν μια αντίδραση της για να τη σπάσει σε κάποιους που της την μπαίνανε και οπως φαίνετε τους της έσπασε για τα καλά αφού ακόμα καίει το λάδι..
Αρα σαν έπαιξε για τα καλά η μικρή και οσοι τσινήσατε να ξέρετε αυτο επιθυμούσε και οχι τα 250.. ξαναλέω στη παλιά τιμή δούλευε με πολλούς..
Μην πιστευες όμως τον κθε παππουλη που υπόσχεται δημοσιοτητα με ανταλλαγμα τσαμπα "πηδημα".Έτσι ακριβώς έχει γραφτεί πολλάκις ότι οι περισσότεροι γαμούσαν με 120.
Από εκεί και πέρα έκανε αυτό που κάνουν όλες.
Προσπάθησε να παίρνει περισσότερα κάνοντας το δυνατόν λιγότερα.
Στα 250 βρήκε κορόιδα που τους πουλούσε κυριλέ στυλ οχι δάχτυλα, όχι cif, όχι κώλο.
Κι άλλος έχει γράψει ότι την έπαιρνε με κομπλέ υπηρεσίες όπως παλιά.
Όπως έγραψε και ο γιατρός μαγκιά της αφού μπορούσε να τα πάρει.
Τα κορόιδα ας πρόσεχαν, έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία γενικώς.
Οι αφελείς πληρώνουν για όλους.
Έτσι ακριβώς έχει γραφτεί πολλάκις ότι οι περισσότεροι γαμούσαν με 120.
Από εκεί και πέρα έκανε αυτό που κάνουν όλες.
Προσπάθησε να παίρνει περισσότερα κάνοντας το δυνατόν λιγότερα.
Στα 250 βρήκε κορόιδα που τους πουλούσε κυριλέ στυλ οχι δάχτυλα, όχι cif, όχι κώλο.
Κι άλλος έχει γράψει ότι την έπαιρνε με κομπλέ υπηρεσίες όπως παλιά.
Τα κορόιδα ας πρόσεχαν, έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία γενικώς.
Οι αφελείς πληρώνουν για όλους.
Στο ξαναλέω το τζέρτζελο γούσταρε που και καλά της την μπαίνανε.. πείσμα της μικρής οτι το μουνί μου το πουλάω για χρυσό αμα θέλω και το θρέντ εδώ έβραζε σαν καζάνι της κολάσεως... Οσοι δώσαν 250 πέσαν θύματα της φωτιάς που ήθελε να ανάψει οπως πολυυυυ καλά κατάφερε και έκανε.. Το έπαιζε ντίβα ενώ κάποιοι σκάγαν 250ρια και καποιοι άλλοι κράζαν ασυστόλως στο θρέντ έτσι για να τους τρελαίνει ολους.. Καμώματα 20χρονης..
Το post του γιατρού είναι τόσο γελοίο που δεν αξίζει ούτε καν ανάλυση.
Όσο για την τύπισσα,κάποτε μας έγραφε ότι μας ανέχεται,ότι κανει ζωάρα,ότι κάνει σπουδες και θα εξαφανιστεί και δε θα την ξαναδούμε,αλλά...
Αλλά πάλι στα 4 την είδα στημένη μερικες σελίδες πίσω..
Το post του γιατρού είναι τόσο γελοίο που δεν αξίζει ούτε καν ανάλυση.
Όσο για την τύπισσα,κάποτε μας έγραφε ότι μας ανέχεται,ότι κανει ζωάρα,ότι κάνει σπουδες και θα εξαφανιστεί και δε θα την ξαναδούμε,αλλά...
Αλλά πάλι στα 4 την είδα στημένη μερικες σελίδες πίσω..
Να διευκρινίσω ότι γιατρό εννοούσα αυτό που έγραψε ο Doctorwho πιο πάνω.
Στο ξαναλέω το τζέρτζελο γούσταρε που και καλά της την μπαίνανε.. πείσμα της μικρής οτι το μουνί μου το πουλάω για χρυσό αμα θέλω και το θρέντ εδώ έβραζε σαν καζάνι της κολάσεως... Οσοι δώσαν 250 πέσαν θύματα της φωτιάς που ήθελε να ανάψει οπως πολυυυυ καλά κατάφερε και έκανε.. Το έπαιζε ντίβα ενώ κάποιοι σκάγαν 250ρια και καποιοι άλλοι κράζαν ασυστόλως στο θρέντ έτσι για να τους τρελαίνει ολους.. Καμώματα 20χρονης..