apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Να διορθωσω ο SUPERμαριος ο ατιμωρητος που απειλει τους mods και δεν τρεχει καστανο....
Να διορθωσω ο SUPERμαριος ο ατιμωρητος που απειλει τους mods και δεν τρεχει καστανο....
γραψτο σωστά το νικ του ανθρώπου...Να διορθωσω ο SUPERμαριος ο ατιμωρητος που απειλει τους mods και δεν τρεχει καστανο....
Εγω σωστα το εγραψα...εκεινος το εγραψε λαθοςγραψτο σωστά το νικ του ανθρώπου...![]()
και εγω το αντέγραψα...Εγω σωστα το εγραψα...εκεινος το εγραψε λαθος

Απορώ αν σας αφήσει κανά χρόνο ακόμα χωρίς απάντηση πόσο ακόμα θα ξεφτυλιστούν διάφοροι εδώ ρε παιδιά.Ταυτόχρονα με το νήμα έχει χάσει την (όποια) "αξιοπίστια" είχε και το μπου.
Εμετικά σχόλια, δυσανάλογη επίθεση σε κάποια που ναι μεν σας "επαιξε" και σας απαξίωσε αλλά χωρίς να περάσει την κόκκινη γραμμή της έκθεσης προσωπικών στοιχείων σας (ασχέτως αν είχε την δυνατότητα αυτή ή όχι.Δεν το γνωρίζω και δεν εχει σημασία) ή τόσο ακραίων προσωπικών σχολίων.
Και ταυτόχρονα το νήμα να γίνεται σήριαλ με τίτλο "κρυφοί πόθοι στους καταραμένους βάλτους".
Μνημείο υποκρισίας με όλους να μένουν άφωνοι από την "ανωμαλία" του golden shower και ταυτόχρονα με μηνύματα να περιμένουν την επιστροφή στα 80 ευρώ για να την κατουρήσουν κι αυτοί.
'Ολοι (περιέργως οι πιο πολλοί με τα δευτερα προφίλ των 10 μηνυμάτων) να ζητάνε εναγωνίως να δούνε τα βίντεο (για εγκυκλπαιδικούς λόγους βεβαίως βεβαίως, άσχετα αν πιθανώς τράβηξαν και μια μαλακία καταλάθος).
Οι μισοί να έχουν πετύχει το διακτυνισμένο φάντασμα της Βερόνικα άλλος σε αεροδρόμιο της Γερμανίας άλλος στη Μύκονο άλλος στα Αραβικά εμιράτα άλλος σε πολυπληθείς παρέες με άλλες εκδιδόμενες.Ούτε ο Σαντάμ χουσείν με τους 50 σωσίες του να ήταν.
Και αλλοι να σκυλιάζουν επειδή έπαιξε το παιχνίδι καλύτερα απ'ότι αυτοί με τις δικές τους "προστατευόμενες" και προτεινόμενες στα πλήθη.
Αλληλομαχαιρώματα σε στημένο παιχνίδι
Απορώ αν σας αφήσει κανά χρόνο ακόμα χωρίς απάντηση πόσο ακόμα θα ξεφτυλιστούν διάφοροι εδώ ρε παιδιά.Ταυτόχρονα με το νήμα έχει χάσει την (όποια) "αξιοπίστια" είχε και το μπου.
Εμετικά σχόλια, δυσανάλογη επίθεση σε κάποια που ναι μεν σας "επαιξε" και σας απαξίωσε αλλά χωρίς να περάσει την κόκκινη γραμμή της έκθεσης προσωπικών στοιχείων σας (ασχέτως αν είχε την δυνατότητα αυτή ή όχι.Δεν το γνωρίζω και δεν εχει σημασία) ή τόσο ακραίων προσωπικών σχολίων.
Και ταυτόχρονα το νήμα να γίνεται σήριαλ με τίτλο "κρυφοί πόθοι στους καταραμένους βάλτους".
Μνημείο υποκρισίας με όλους να μένουν άφωνοι από την "ανωμαλία" του golden shower και ταυτόχρονα με μηνύματα να περιμένουν την επιστροφή στα 80 ευρώ για να την κατουρήσουν κι αυτοί.
'Ολοι (περιέργως οι πιο πολλοί με τα δευτερα προφίλ των 10 μηνυμάτων) να ζητάνε εναγωνίως να δούνε τα βίντεο (για εγκυκλπαιδικούς λόγους βεβαίως βεβαίως, άσχετα αν πιθανώς τράβηξαν και μια μαλακία καταλάθος).
Οι μισοί να έχουν πετύχει το διακτυνισμένο φάντασμα της Βερόνικα άλλος σε αεροδρόμιο της Γερμανίας άλλος στη Μύκονο άλλος στα Αραβικά εμιράτα άλλος σε πολυπληθείς παρέες με άλλες εκδιδόμενες.Ούτε ο Σαντάμ χουσείν με τους 50 σωσίες του να ήταν.
Και αλλοι να σκυλιάζουν επειδή έπαιξε το παιχνίδι καλύτερα απ'ότι αυτοί με τις δικές τους "προστατευόμενες" και προτεινόμενες στα πλήθη.
Αλληλομαχαιρώματα σε στημένο παιχνίδι
Κων/νε1234567890... εισαι οκ ολοκλήρωσες ? ή έχεις ακόμη κάτι για να πεις ?
εδω βρίσκεσαι με φορουμ ... δεν πρόκεται να σου αναλύσω τι είναι το φόρουμ και ο σκοπός του .. υποτίθεται ότι ξερεις ...
όπως και όλοι οι άλλοι οι οποίοι βρίσκονται εδω μέσα ... συγκεκριμένα αν σε αυτό το νήμα κάτσεις και διαβάσεις τις 711 σελίδες θα καταλάβεις πολλά και για την λεγάμενη και γενικότερα διάφορα και πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια ... η λεγάμενη τα θελε και τα παθε .. και τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς και και και ... δεν θα στα αναλύσω τώρα γιατί δεν έχω χρόνο και όρεξη αλλά νομίζω πως καταλαβαίνεις ...
τωρα αν υπάρχουν μερικοι οι οποίοι έχουν ξεσαλώσει με αυτά που είδαν και γράφουν και κατηγορούν ακατάπαυστα, σε αυτό ναι δεν συμφωνώ ούτε εγω ... αλλά ....
όταν εκδίδεσαι και εκδίδεσαι δημόσια, μετα το γυρνάς σε κλειστό κύκλο μετά πάλι δημόσια χρησιμοποιώντας το bou κάθε φορά , ανεβοκατεβάζεις τιμές, κάνεις άλλες τιμές σε κάποιους, άλλες σε άλλους και τελευταία σνομπάρρεις κόσμο αφου η ταρίφα σου κόλλησε στα 250 και το παίζεις citytouristria international και national, ε τότε τα θελες και τα παθες ... και θα την πάθαινες κάποτε χοντρά όπως και έγινε με τα βιντεάκια που βγήκαν στην φόρα ...
οπως σου είπα διάβασε έστω το μισό νήμα και μετά έλα πες μου ότι έχω άδικο ...
τώρα αν εκτιμάς οτι έχασε την αξιοπιστία του το μπου τότε γιατί είσαι ακόμη εδώ και γράφεις ....
φιλικά και καλά μπάνια .........

Μην κουράζεσαι τύπε να γράφεις κατεβατά, η παροιμία λέει: ¨όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς¨![]()
Συμφωνούμε κατά το ήμιση τουλάχιστον! Αυτό όμως δεν είδα να του το σχολιάσεις.Κων/νε1234567890... εισαι οκ ολοκλήρωσες ? ή έχεις ακόμη κάτι για να πεις ?
εδω βρίσκεσαι με φορουμ ... δεν πρόκεται να σου αναλύσω τι είναι το φόρουμ και ο σκοπός του .. υποτίθεται ότι ξερεις ...
όπως και όλοι οι άλλοι οι οποίοι βρίσκονται εδω μέσα ... συγκεκριμένα αν σε αυτό το νήμα κάτσεις και διαβάσεις τις 711 σελίδες θα καταλάβεις πολλά και για την λεγάμενη και γενικότερα διάφορα και πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια ... η λεγάμενη τα θελε και τα παθε .. και τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς και και και ... δεν θα στα αναλύσω τώρα γιατί δεν έχω χρόνο και όρεξη αλλά νομίζω πως καταλαβαίνεις ...
τωρα αν υπάρχουν μερικοι οι οποίοι έχουν ξεσαλώσει με αυτά που είδαν και γράφουν και κατηγορούν ακατάπαυστα, σε αυτό ναι δεν συμφωνώ ούτε εγω ... αλλά ....
όταν εκδίδεσαι και εκδίδεσαι δημόσια, μετα το γυρνάς σε κλειστό κύκλο μετά πάλι δημόσια χρησιμοποιώντας το bou κάθε φορά , ανεβοκατεβάζεις τιμές, κάνεις άλλες τιμές σε κάποιους, άλλες σε άλλους και τελευταία σνομπάρρεις κόσμο αφου η ταρίφα σου κόλλησε στα 250 και το παίζεις citytouristria international και national, ε τότε τα θελες και τα παθες ... και θα την πάθαινες κάποτε χοντρά όπως και έγινε με τα βιντεάκια που βγήκαν στην φόρα ...
οπως σου είπα διάβασε έστω το μισό νήμα και μετά έλα πες μου ότι έχω άδικο ...
τώρα αν εκτιμάς οτι έχασε την αξιοπιστία του το μπου τότε γιατί είσαι ακόμη εδώ και γράφεις ....
φιλικά και καλά μπάνια .........
Συμφωνούμε κατά το ήμιση τουλάχιστον! Αυτό όμως δεν είδα να του το σχολιάσεις.
Επέτρεψέ μου, χωρίς να με ρωτήσεις, γιατί ίσως και να έχω διακρίνει κάτι... έστω τόσα δα.. που ίσως να σου διαφεύγει...
Με όλο τον πραγματικό σεβασμό απέναντί σου.

Αα μην το λες. Ειχαμε τον παππου που τελευταίος ασχοληθηκε με την κοντη και 5-6 χρονια εγραφε, σχολιαζε, επιτίθετο κλπ. αλλα ΟΥΤΕ μια κριτικη. Και δηλωνε επιστημων τρομαρα του. Οποτε οι κριτικες δεν εχουν αντικτυπο παντα.΅Ειχα παρει την κοντη με 70, δεν εγραψα όμως γιατι δεν μουκανε ουτε κρυο ουτε ζεστη.Φίλε μου δεν υπάρχει κανένα θέμα καλά κάνεις και με ρωτάς , άλλωστε για αυτό μιλάμε και δημόσια ... γενικότερα ήθελα να του απαντήσω στο σχόλιο που έκανε διότι από άτομα με 70 μηνύματα και χωρίς κριτικές μου την δίνει όταν γραφουν και το παίζουν φωστήρες και δικαστές ταυτόχρονα ...
τώρα σε αυτό το μήνυμα του που έγραψε ίσως και να είναι το μόνο που έχει δίκιο ... διότι μερικοί μπορεί και φερθηκαν με αυτόν τον τρόπο ... αλλωστε εδω μέσα δεν είναι όλοι και τα καλύτερα παιδιά με τις καλύτερες προθέσεις.. αυτό το ξέρουμε ...
βεβαια δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει γραψει και παλαιότερα αλλά αν έχεις δει κάτι πάω πάσο ...![]()
Προϋπόθεση να μην έχει κάποιο σμν το άτομο.Το κατουρο δεν εχει μικροβια
Επειδή δηλαδή βγαίνουν άπλυτα στην φόρα σημαίνει ότι δεν υπάρχει αξιοπιστία??? Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ, μόνο εάν γράφονται έπαινοι για τις κοπέλες υπάρχει τότε αξιοπιστία???Ταυτόχρονα με το νήμα έχει χάσει την (όποια) "αξιοπίστια" είχε και το μπου.
Είσαι Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ ..!! Οι "ντάβες της", τους είχαν όλους φακελωμένους. Κάνανε τόσο καλά την δουλειά τους που φοβάμαι ότι η χούντα ήταν ανίδεοι μπροστά τους.Εμετικά σχόλια, δυσανάλογη επίθεση σε κάποια που ναι μεν σας "επαιξε" και σας απαξίωσε αλλά χωρίς να περάσει την κόκκινη γραμμή της έκθεσης προσωπικών στοιχείων σας (ασχέτως αν είχε την δυνατότητα αυτή ή όχι. Δεν το γνωρίζω και δεν εχει σημασία) ή τόσο ακραίων προσωπικών σχολίων.
Αυτά τα λες ¨εκ του ασφαλούς" μέχρι να βγουν νέα "ντοκουμέντα" στην φόρα. Μετά να δω τι θα λες πάλι? Όπως τα "κατσίκια" που βγήκαν αμέσως να πουν ότι και καλά δεν ήταν αυτή στα βιντεάκια. Ε ρε γέλια που θα πέσουν πάλι.Οι μισοί να έχουν πετύχει το διακτυνισμένο φάντασμα της Βερόνικα άλλος σε αεροδρόμιο της Γερμανίας άλλος στη Μύκονο άλλος στα Αραβικά εμιράτα άλλος σε πολυπληθείς παρέες με άλλες εκδιδόμενες. Ούτε ο Σαντάμ χουσείν με τους 50 σωσίες του να ήταν.
ακριβως ετσι! αντε και το επομενο come back της,καριερα στα δημοσια ουρητηριατην ελεγαν μοντελο/θεα/προσωπαρα διαφοροι promoters εδω και με τα βιντεάκια που βγήκαν στην φόρα ... ολοι ειδαν
πολυ μετρια κατουρημένη κοπελια! Κατέρρευσε μύθος και για αυτό κάνει θόρυβο