kwstasmax1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
rip στη γλυκούλα!
rip???rip στη γλυκούλα!
Αυτες ειτε τις γαμας τζαμπα επειδη εχεις εμφανιση μετρας λεγειν φραγκα και δεν ξερω εγω τι αλλο ειτε τα σκας.
δυστυχως απο τα καλα μουνια που παιζουνε χωρις αγγελιες εδω καμια δεν ζηταει λιγοτερα απο 300 ευρω
μαλλον οποια δε γαμιεται πια πεθαινειrip???
δυστυχως μαγκες πλεον μονο κατι σαυρες ζητανε λιγοτερα απο 100 ευρω.
Ποτε δε με απασχολησε η ψυχολογια των πουτανων,
Εσεις βλεπω πατε για μαστερ.
Πως γινεται να εχει η κριτικη χθεσινη ημερομηνια ενω η ανακοινωση ειναι σημερινη?επειδη γραφονται βλακειες γτ επελεξα τον συγκεκρικμενο και χιλια δυο
τα πραγματα ειναι απλα και ξαστερα ακριβως οτι γραφω αυτο ισχυει
αν θελετε καποιοι να φανταζεστε δρακους προβλημα σας
Υπαρχουν ανθρωποι που μου εχουν δωσει πολλα πιο πολλα χρηματα σε 3ημερα ραντεβου και σε συνεχομενα overnight !
Η κριτικη μου δεν αφορα τα χρηματα που μου εδωσε αφορα την γενικη συμπεριφορα του ,το επιπεδο του ως ανθρωπο και το πως περναγα στις συναντησεις μ μαζι του !Απτην στιγμη που πλεον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα θελησα να γραψω λοιπον μια γενικη εικονα χωρις φυσικα να εκθεσω προσωπικα στοιχεια γτ ειναι ενας απτους 5 ανθρωπους που μου εχει μεινει στο μυαλο και ναι μεσα σε τοσα που κυκλοφορουν νιωθω τυχερη που τον γνωρισα . Αφου οι κριτικες μενουν καλο ειναι το σωστο να λεγεται ,ετσι στο παρον και στο μελλον αλλες κοπελες ισως διαβαζουν και μπορουν να εχουν αποψη
Δεν σχολίασα στην κριτικη σουμας ενημερωσαν οτι θα υπαρξει αυτη η δυνατοτητα
εκεινη την ωρα ημουν οnline ειπα οτι ειναι ωραια ιδεα και οτι θελω να γραψω
ετσι και εγραψα
απλα τα πραγματα
και να σου απαντησω στην κριτικη μου που στα σχολια σχολιασες μια κακοπροεραιτη εκθεση
οπως και στην κοινωνια ετσι και εδω υπαρχουν ανθρωποι με διαφορετικα πορτοφολια
και ναι υπαρχουν πολλοι ευκαταστατοι που ασχολουνται με το σαητ και επιλεγουν κοπελες
το αν θα μπορουσαν να βρουν και εκτος? σιγουρα μπορουν και σιγουρα το κανουν και αυτο υποθετω
η ομορφια υπαρχει παντου η χημεια βρισκεται δυσκολα
επειδη γραφονται βλακειες γτ επελεξα τον συγκεκρικμενο και χιλια δυο
Υπαρχουν ανθρωποι που μου εχουν δωσει πολλα πιο πολλα χρηματα σε 3ημερα ραντεβου και σε συνεχομενα overnight !
Η κριτικη μου δεν αφορα τα χρηματα που μου εδωσε αφορα την γενικη συμπεριφορα του ,το επιπεδο του ως ανθρωπο και το πως περναγα στις συναντησεις μ μαζι του !Απτην στιγμη που πλεον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα θελησα να γραψω λοιπον μια γενικη εικονα χωρις φυσικα να εκθεσω προσωπικα στοιχεια γτ ειναι ενας απτους 5 ανθρωπους που μου εχει μεινει στο μυαλο και ναι μεσα σε τοσα που κυκλοφορουν νιωθω τυχερη που τον γνωρισα . Αφου οι κριτικες μενουν καλο ειναι το σωστο να λεγεται ,ετσι στο παρον και στο μελλον αλλες κοπελες ισως διαβαζουν και μπορουν να εχουν αποψη
επειδη γραφονται βλακειες γτ επελεξα τον συγκεκρικμενο και χιλια δυο
Κώστα μου μάλλον κορόιδο σε πιάνουν να ξέρεις.
Αυτές που δεν έχουν αγγελίες και προφίλ εδώ το κάνουν ακριβώς για να έχουν ταρίφα "όπου σε πιάσω" και να μην τρώνε κράξιμο σαν το άλλο το χαζό...
Κώστα μου μάλλον κορόιδο σε πιάνουν να ξέρεις.
Αυτές που δεν έχουν αγγελίες και προφίλ εδώ το κάνουν ακριβώς για να έχουν ταρίφα "όπου σε πιάσω" και να μην τρώνε κράξιμο σαν το άλλο το χαζό...