apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ε τι να κάνουμε ρε τύπε...! Δανεικά είναι όλα σε αυτή την ζωήκαι εγω εχω καβλες αλλα δε πληρωνομαι ρε φιλε χαχαχαχαχαχαχα
Ε τι να κάνουμε ρε τύπε...! Δανεικά είναι όλα σε αυτή την ζωήκαι εγω εχω καβλες αλλα δε πληρωνομαι ρε φιλε χαχαχαχαχαχαχα
πουτανα και καριόλα στην ψυχή είσαι μωρη καρια. Πρόσεχε λίγο πως μιλάς! Που κατά τα άλλα κανείς και κριτική και περιμένεις να γίνει και αποδεκτη.
πουτανα και καριόλα στην ψυχή είσαι μωρη καρια. Πρόσεχε λίγο πως μιλάς! Που κατά τα άλλα κανείς και κριτική και περιμένεις να γίνει και αποδεκτη.
να προσέχεις πως μιλάς καριόλα από τη στιγμη που δεν γνωρίζεις όπως λες ανθρώπους που δεν έχεις δει ποτέ σου. Είσαι και της δουλειάς μωρη καρια δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι; Σκατοψυχη είσαι εσύ ηλίθια!ρε αγαπουλη τι βριζεις??σε θυξαμε??οπως τα χωνουν χωνω τι δε καταλαβες φτωχολιμουτσε??προμοτορα σαπιε
να προσέχεις πως μιλάς καριόλα από τη στιγμή η που δεν γνωρίζεις όπως λες ανθρώπους που δεν έχεις δει ποτέ σου. Είσαι και της δουλειάς μωρη καρια δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι; Σκατοψυχη είσαι εσύ ηλίθια!
είσαι η πιο αγαπητή πουτανα στα χρονικά! Και ξανά κοίτα που έχω κάνει κριτικές. Άντε μου στο διάολο παλιοπατσαβουρα!μηπως μαλακιζεσαι??ποιος ειναι τις δουλειας??σαλτα αυτοκτονα!!
Θυμαμαι έλεγε σε μια συνέντευξη η Αραβανή ότι δεν κοιτάει το επάγγελμα του συντρόφου της κ τότε είπαν γιατί δεν βρίσκει κάποιον με 600 ευρώ; Έλα όλες εξαργυρώνουν το μουνι τους όσο ποιο ακριβά μπορούν... κανείς δεν της γαμαει τσάμπα έμμεσα της καλοπληρώνουνΔεν πειράζει τύπε περιστέρη ... εμεις θα πάρουμε την στάρ ελλάς της φυλης με 20![]()
δεν θα έδινα τοσα λεφτά για γυναικα νομιζω ... στα αρχιδια μου οποια θέλει ας κάτσει ετσι. Στον γκομενο τους πως κάθονται; κάποιοι γαμάνε τσάμπα. Μην ειστε κοροϊδα.
είσαι η πιο αγαπητή πουτανα στα χρονικά! Και ξανά κοίτα που έχω κάνει κριτικές. Άντε μου στο διάολο παλιοπατσαβουρα!
το ποιος είναι κώνος μωρη μαλάκω τα μάθαμε. Πουτανα φάντασμα! Ποιος σε πείραξε μωρη απόψε που μπαίνεις και προσβάλεις μιλώντας για την ψυχή του άλλου; Ποιος σου έδωσε πάτημα να κραξεις; Που προσπαθείς να μας πείσεις ότι κανείς κριτική και δεν την δεχόμαστε. Γυναίκα είσαι και μάλιστα αγαμητη!ρε παπαροβιτς 3 κριτικες δειχνει διπλα στη σκατοφατσα σου!!πιστευε οτι ειμαι γυναικα προβλημα σου!! γαμα το αλβανακι και ασε εμας τι κανουμε με τα λεφτα μας!!σαλιαρη κλωνεε
δες τι εγραψα στον ζελικο. Το ξεκινησςς πρώτη. Μην απόρεις... Ως γυναίκα σε αντιμετωπίζω...
Κάνε την κριτική σου πες τη σαν άνθρωπος δεξου κάποια πράγματα όταν σου μιλάνε άνθρωποι που την ξέρουν και τη έχουν συναντήσει (βλ μελαμψη και κάποια φίλης) κράτα αν επιμένεις τη γνώμη σου σαν ανθρωπος και δεν θα σου μιλήσει κανείς.

το ποιος είναι κώνος μωρη μαλάκω τα μάθαμε. Πουτανα φάντασμα! Ποιος σε πείραξε μωρη απόψε που μπαίνεις και προσβάλεις μιλώντας για την ψυχή του άλλου; Ποιος σου έδωσε πάτημα να κραξεις; Που προσπαθείς να μας πείσεις ότι κανείς κριτική και δεν την δεχόμαστε. Γυναίκα είσαι και μάλιστα αγαμητη!
τη φουστιτσα εσυ τη φορας ,εφοσον δεν εχεις το θαρρος της γνωμης σου να εκφραζεις οτι δε σαρεσει!!!εγω βγηκα και ειπα 2 συμφωνα και δε με αφορα αν σε χαλαει!!εγω τα φοραω τα πατελονια μου και τα καλαμπαλικια δε τα χω να κρεμονται,πιτσιλαω και ξεφτυλιζω ομως τυπακια σα και σενα που θελου να επιβαλουν τα γουστα τους και τη γνωμη τους και που με το τροπο τους θελουν να περασουν πραγματα και καταστασεις!!πιες το γαλατακι σου λοιπον και πεσε για υπνο καληνυχτακια
τι αρνητικό μωρη καριόλα έχεις δικαίωμα να πεις; Να μιλάς για την ψυχή κάποιου που δεν γνωρίζεις; Τράβα στο διάολο επιτέλους από εδώ μέσα. Γενικά από όλο το σάιτ. Που την ξέρεις μωρη βλαμενη να μιλάς γαι την ψυχή της; Λίγο ντροπή δεν έχεις; Το παρατραβηξες πια!επιθεση εσυ κανεις σε εμενα επειδη τολμησαμε να πουμε κατι αρνητικο για τη κοντη!προστατευομενη σου!!πολλοι κραξανε ρε βλακακο,εκει κολας να τα χωσεις μωρη λουλου???γτ??φοβασαι???για να σε δω μωρη κολολουμπιναααα
αλβανες τυπε ειναι κατι σαπιες εδω μεσα που προσκυνας και το αβεροφ ειναι μικροτερο απτα πατσοκωλια τους
παλι τα ιδια αρχισες![]()
εκεινη τουλαχιστον δειχνει και ταυτοτητα ελληνικη δεν κωλωνει και βουλωνει στοματα ! εσυ να δουμε τι θα δειξεις που ουτε τσιγαρα δεν εχεις να παρεις και γαμας gilf χειροτερες απτην μανα μου και την γιαγια μου![]()
κανενας δεν σου επιβαλει τιποτα σταρχιδια μας σε γραφουμε ολοι οποιος δεν γουσταρει δεν περνει δεν καθεται πρωι βραδυ να βριζει σε ενα νημα τοση προσοχη σου λειπει !!!τραβα στο νημα σου ξεφτυλω που εχεις να γραψεις εδω και μερες αφου αναλωνεσαι εδω! σε εχουν παρει πρεφα ολοι σαδε ντρεπεσαι
επιθεση εσυ κανεις σε εμενα επειδη τολμησαμε να πουμε κατι αρνητικο για τη κοντη!προστατευομενη σου!!πολλοι κραξανε ρε βλακακο,εκει κολας να τα χωσεις μωρη λουλου???γτ??φοβασαι???για να σε δω μωρη κολολουμπιναααα
κανενας δεν σου επιβαλει τιποτα σταρχιδια μας σε γραφουμε ολοι οποιος δεν γουσταρει δεν περνει δεν καθεται πρωι βραδυ να βριζει σε ενα νημα τοση προσοχη σου λειπει !!!τραβα στο νημα σου ξεφτυλω που εχεις να γραψεις εδω και μερες αφου αναλωνεσαι εδω! σε εχουν παρει πρεφα ολοι σαδε ντρεπεσαι

ντε και καλα επιβαλεις την αποψη σου και τα γουστα σου!!τουλαχιστον αυτες που στολιζεις ετσι δεν εχουν ψηλα τη μυτη ειναι ευγενικες και σεβονται οχι σα το καθηστερημενο που εχει τη μυτη ψηλα!ουστ ρε
τι αρνητικό μωρη καριόλα έχεις δικαίωμα να πεις; Να μιλάς για την ψυχή κάποιου που δεν γνωρίζεις; Τράβα στο διάολο επιτέλους από εδώ μέσα. Γενικά από όλο το σάιτ. Που την ξέρεις μωρη βλαμενη να μιλάς γαι την ψυχή της; Λίγο ντροπή δεν έχεις; Το παρατραβηξες πια!
οσο για το αν ειμαι αντρας οτι ωρα θες τα λεμε!αλλα με λαμογια σαν εσενα δε διακυνδινευω την οικογενεια μου!με θελουν ζωντανο