spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
τι μλκς!!!..αχχχαχαχαχαααχyorkie δες αν εχει τα jordan σε 42 μισο σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωω
τι μλκς!!!..αχχχαχαχαχαααχyorkie δες αν εχει τα jordan σε 42 μισο σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωω
Καλή χρονιά jimako
Αν κ γαμάμε το θρέντ της βερόνικας(σόρρυ ρε σύ βερόνικα), φίλε ποιά άλλη προτείνεις?
Όσο και να το γλωσσοτρώτε το γκομενάκι τύποι αυτήν την στιγμή είναι σε δείπνο με 45αρη αγνώστων λοιπόν στοιχείων σε πολυτελές. bar-restaurant.
Που το ξέρεις τυπε? Η εσύ είσαι αυτός (?) Η στο έχει πει αυτός να υποθέσω ?
τι φορουσε
Ε όχι κι έτσι ρε τύπε, ούτε 45αρης είμαι ούτε μαλάκας. :S
Εγώ συνόδευα γκομενάρα 20 πόντους ψηλότερη από αυτές που δεν πληρώνονται
Μαύρο φόρεμα τύπε
το πιο πιθανο ειναι να ηταν με τον ..χαρισματικο συμβουλατορα της..Όσο και να το γλωσσοτρώτε το γκομενάκι τύποι αυτήν την στιγμή είναι σε δείπνο με 45αρη αγνώστων λοιπόν στοιχείων σε πολυτελές. bar-restaurant.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να γράψω το μαγαζί τύπε, υπάρχει και το απόρρητο.
Αλλά όπως δείχνει το παρελθόν σε τέτοιες περιπτώσεις γράφεται κριτική να πουλήσουν μούρη, σουίτες σαμπάνιες. πισίνες, ξέρεις
Τώρα πόσο τούμπανο μπορεί να γίνει ένα κοριτσάκι μισή μερίδα τι να σου πω!
Άσχετα με το αν ήταν προκλητικά ντυμένη, το να βγεις με μια ωραία 20αρα για φαγητό ,με ή χωρίς προοπτική για πήδημα στην συνέχεια, εμένα μόνο ζήλια για τον τύπο μου δημιουργεί...
Πριν πολλά χρόνια ,τότε που ήμουν και εγώ 20 ίσως μου ήταν αδιάφορο, τώρα όμως ...
Και η Mila kunis , salma hayek , megan fox klp είναι μιση μερίδα αλλα αν τις δεις έξω θα πας στην τουαλέτα να τραβήξεις μια γρήγορα .
( ένα τέτοιο αν βάλει με το κωλαράκι το ωραίο και τις βuζαρες που έχει αρκεί για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της , και να δώσει σε πολλούς "δουλειά" για το σπίτι )
Bogart - Dybbuk - Mind the gap - Voodoo και ποσα αλλα
Σηκω αδερφε απ το πληκτρολογιο ειναι γεματο Βερονικες εκει.
Δεν του εκανες καμια ερωτηση ρε φιλε επι 3 ποστ διαβαζουμε οτι θα τον παιξεις με το μαυρο φορεμα και την βερονικα ημαρτον πια εχει γινει ενα νημα τσοντα με τα τρια τεταρτα να ζητανε φωτο για να τον παιζουν τα αλλα τρια τεταρτα να την κραζουν και δεκα ατομα να κανουν τους δικηγορους. Αφηστε το ελευθερο το μπουρδελο μονο για ινφο.
Δεν του εκανες καμια ερωτηση ρε φιλε επι 3 ποστ διαβαζουμε οτι θα τον παιξεις με το μαυρο φορεμα και την βερονικα ημαρτον πια εχει γινει ενα νημα τσοντα με τα τρια τεταρτα να ζητανε φωτο για να τον παιζουν τα αλλα τρια τεταρτα να την κραζουν και δεκα ατομα να κανουν τους δικηγορους. Αφηστε το ελευθερο το μπουρδελο μονο για ινφο.
Το καθε νημα για την περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι και δεν λεω μονο για σενα ειναι για να περνουμε πληροφοριες για την εκαστοτε κοπελα οχι για να καθομαι εγω και ο καθενας εδω μεσα να ψαχνουμε σε 300 σελιδες και το μονο που να διαβαζουμε ειναι την παπαρια του καθενος.Ημαρτον
Σηκωσε ρε βερονικα και εσυ 100 φωτο να παρουν δουλεια για το σπιτι να ηρεμησουμε.
Αγαπουληδες - δικηγοροι ειναι ενα και το αυτο.