The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 48.821
- Πόντοι
- 33.405
Ευτυχώς που κάποιοι κράτησαν τον λόγο τους, και δεν ξαναέγραψαν σε αυτο το νήμα. 
Είπα ψέματα!Ευτυχώς που κάποιοι κράτησαν τον λόγο τους, και δεν ξαναέγραψαν σε αυτο το νήμα.![]()
Είπα ψέματα!
λεγόταν Αντριάνα και το άλλαξεΑνδριανα τελικα ή Βερονικα συντροφε? :S
Ταιριάζει και στην ηλικία μου. Σε εσένα που ξέχασε ο χάρος να σε πάρει τι ταιριάζει από όλα αυτά που τρολλάρεις εδώ;Μην άγχεστε. Γέροι άνθρωποι είμεθα και αντιλαμβανόμεθα ότι ταλανίζεσθε από παράφορο έρωτα, καθώς και πόθο που έγινε πάθος. Συνεπώς σας αναγνωρίζουμε κάποια ελαφρυντικά.![]()
Διαβάζω περιστασιακά το νήμα για χαβαλέ.Το γεγονός ότι τσακώνεστε για το πόσο πουλάει το μουνί της η Βερόνικα και η κάθε Βερόνικα με ξεπερνάει τη στιγμή που ίδια κατά πάσα πιθανότητα τσεπώνει τα επόμενα 250 ευρώ και γελάει με την πάρτη σας. Λίγη αξιοπρέπεια ρε μάγκες. Φιλικά.
Ταιριάζει και στην ηλικία μου. Σε εσένα που ξέχασε ο χάρος να σε πάρει τι ταιριάζει από όλα αυτά που τρολλάρεις εδώ;
Δεν μου λες. Έτσι θα το πάμε; Δεν έρχεσαι από πμ μεριά να τα πούμε;
Όχι. Απλά ψάχνεις γέρος άνθρωπος να βρεις το δίκιο σου στα της συνάντησης και να σιγοντάρεις να με βγάλεις καψούρη! Ξέχασες και τους άλλους χαρακτηρισμούς που μου κόλλησαν! Ρίχτους και αυτούς να τελειώνουμε! Αυτό δεν είναι τρολλάρισμα.Εν πρώτοις δεν τρολλάρω.
Διαβάζω περιστασιακά το νήμα για χαβαλέ.Το γεγονός ότι τσακώνεστε για το πόσο πουλάει το μουνί της η Βερόνικα και η κάθε Βερόνικα με ξεπερνάει τη στιγμή που ίδια κατά πάσα πιθανότητα τσεπώνει τα επόμενα 250 ευρώ και γελάει με την πάρτη σας. Λίγη αξιοπρέπεια ρε μάγκες. Φιλικά.
ναι σιγα σας εχω φακελομενους ολους![]()
αυτα να τα πεις αλλου
δεν εφαγες και ουτε θα φας ποτε
μεινε με τον καημο και φτιαχνε παραμυθια να χαιρεσαι μονος σου και να λες ιστοριες
Προσωπικά ουδέποτε τσακώθηκα για το πόσο κοστολογεί το αιδίο το στόμα της και τον πρωκτό της η κάθε εκδιδόμενη. Αναφαίρετο δικαιωμά της άλλωστε να το κοστολογεί όσο νομίζει. Όπως και αναφαίρετο δικαίωμα μας να κρίνουμε αν θα τα διαθέσουμε, ή όσοι τα διέθεσαν αν άξιζαν στο ακέραιο ή όχι.
Αυτο που προσπαθουσα να καταδειξω στο νήμα της συγκεκριμμενης είναι το κάτωθι:
πράγμα που βέβαια χάθηκε μέσα σε όλον αυτό τον χείμαρο αντεγκλήσεων από κοστολογητές και ελλανοδίκες.![]()
Όχι. Απλά ψάχνεις γέρος άνθρωπος να βρεις το δίκιο σου στα της συνάντησης και να σιγοντάρεις να με βγάλεις καψούρη! Ξέχασες και τους άλλους χαρακτηρισμούς που μου κόλλησαν! Ρίχτους και αυτούς να τελειώνουμε! Αυτό δεν είναι τρολλάρισμα.
Ετσι ειναι φιλε μου...δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι "προβλημα αυτο"...οταν λεει "φακελωμα" δεν πιστευω να εννοει το φακελωμα που κανει λογου χαριν η αμερικανικη πρεσβεια που ξερουν μεχρι και τι νουμερο σωβρακο φορας!!!Ελάτε τώρα κύριε Saint, όλες φακελώνουν, απλά η συγκεκριμένη έχει την τόλμην ή την αφέλεια να το λέει
Ελάτε τώρα κύριε Saint, όλες φακελώνουν, απλά η συγκεκριμένη έχει την τόλμην ή την αφέλεια να το λέει
μια ψηφοφορία που να τσιμπήσει από εδώ μέσα τον πιο κλαψομούνη είναι δυνατή;