haters στον οριζοντα![]()
![]()
δεν γνωρίζετε τον κύριο saint, μόλις απλώσατε το βουτυράκι...
haters στον οριζοντα![]()
![]()
Κύριε Saint εσείς στην θέση της, αν είχατε τόση ζήτηση δεν θα χτυπούσατε τιμές στο ταβάνι?
Την έχετε δοκιμάσει? Η γνώμη σας πάντοτε σημαντική, γιατί την λιμπίζομαι...
Η αυξημένη ζήτηση για ένα περιορισμένο προϊόν, είναι φυσικό να αυξάνει την τιμή του. Πλήν, όμως η αυξημένη ζήτηση μιας σαμπάνιας π.χ. μιας Moet & Chandon δεν την μετατρέπει αυτόματα σε Krug Private Cuvée
Προσωπικά την έχω δοκιμάσει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, τόσο από το παρουσιαστικό της, όσο και από τις υπηρεσίες της. Φρονώ όμως ότι η τρέχουσα αμοιβή της είναι κάπως υπερβολική.![]()
με εχεις συναντησει αχαχα ας γελασω!? ΠΟΤΕ δεν εχουμε συναντηθει και πριν 2 μηνες με εκραζες !
εισαι black list οποιος μπαινει δεν βγαινει!
τι εγινε βλεπεις παντου καλα σχολια κ λες αν πω ασχημα θα φανω fake και ειπες να το γυρισεις
πετωντας την κακια σου
ΥΓ.ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ σου ισως![]()
ολα τα καλα φρουτα εδω μαζευτικαν τι εγινε
Κύριε Saint δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω.
Και το ραντεβου πως το εκλεισες, Άγιε;Δεν είμαι δα και τόσο αφελής ώστε να συστήνομαι ως ο "Τhe Saint". ;)
Αυτά είναι "κόλπα" άλλων.![]()
σου ζητησα με 200 μιας και θεωρω οτι αυτο ειναι το σωστο για μια τοσο δυσκολη εποχη που ζουμε κυρια βερονικα...επισης αν κρινεις το επιπεδο ενος ανθρωπου απ το ποσα λεφτα ειναι διατεθειμενος να δωσει τοτε εισαι αξια της μοιρας σουενω το δικο σου που μου ζητας μειωση και παζαρια ινβοχ ειναι αξιο αναφορας φυσικα
δεσποινις θα με λες
τα κυρια αστα για μεγαλυτερες
σου ζητησα με 200 μιας και θεωρω οτι αυτο ειναι το σωστο για μια τοσο δυσκολη εποχη που ζουμε κυρια βερονικα
Και το ραντεβου πως το εκλεισες, Άγιε;Αφου από πμ περνάς πρώτα και μετά πας στο τηλέφωνο και δίνεις συνθηματικό..
ναι σιγα σας εχω φακελομενους ολους![]()
αυτα να τα πεις αλλου
δεν εφαγες και ουτε θα φας ποτε
μεινε με τον καημο και φτιαχνε παραμυθια να χαιρεσαι μονος σου και να λες ιστοριες
σου ζητησα με 200 μιας και θεωρω οτι αυτο ειναι το σωστο για μια τοσο δυσκολη εποχη που ζουμε κυρια βερονικα...επισης αν κρινεις το επιπεδο ενος ανθρωπου απ το ποσα λεφτα ειναι διατεθειμενος να δωσει τοτε εισαι αξια της μοιρας σου