Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσύ μαγκάκι,επειδή είσαι μικρό και δεν έχεις εμπειρία από πουτάνες/call girls/πορνοσταρ,κάνε έναν κόπο και διάβασε καμιά βιογραφία τους..
Εδώ κοτζάμ πορνοστάρ που έβγαλαν λεφτά με το τσουβάλι αναγκάστηκαν να κάνουν come back επειδή απέτυχαν να διαχειριστούν καταστάσεις.
Λίγες κατάφεραν να ξεφύγουν από το χώρο.
Και χωρίς να θέλω να γίνω κακός μαζί σου..
Για ποια νορμάλ ζωή μιλάς ότι θα κάνεις μετά από αυτή σου την ενασχόληση;
Νομίζεις ότι πούλησες μόνο το κορμί σου τόσο καιρό;
Τέσπα,δε θελω να το χοντρύνω πρωινιάτικα.

... αυτο ηταν παντα το κοινο της..Οριστε τι κανατε.
Παει και αυτη
Τωρα να σας δω τι θα γ@μ@τε εκει κατω
Τα χερια σας θα βγαλουν καλους![]()
φυσικο ειναι βρε βερονικα στη κανονικη μας ζωη να μη μπορουσαμε να γαμησουμε ομορφες κοπελες ρωσσιδες σαν τις βιζιτες κλπ, αλλωστε πιστευω οτι στην ομορφια οτι εισαι παιρνεις ενας μετριος θα βρει μια μετρια.τις πληρωνετε γτ στην κανονικη σας ζωη ολα αυτα τα ρωσιδια κ τις μουναρες ουτε με κυαλι δεν θα τα βλεπατε τρομαρα σας
πολυ σωστος dmtrsxxxφυσικο ειναι βρε βερονικα στη κανονικη μας ζωη να μη μπορουσαμε να γαμησουμε ομορφες κοπελες ρωσσιδες σαν τις βιζιτες κλπ, αλλωστε πιστευω οτι στην ομορφια οτι εισαι παιρνεις ενας μετριος θα βρει μια μετρια.
επιλεγουμε τις πανεμορφες βιζιτες γιατι ειναι ευκαιρια, οπως ειναι και για εσενα ειναι ευκαιρια να βγαζεις ευκολα χρηματα με τη δουλεια που κανεις που στην κανονικη ζωη θα τα εβλεπες με κυαλι.
σωστος ο guru13...απο χτες εχει γαμηθει το νημα!!!!βαζω και εμενα μεσα!!!το ξεφτιλισαμε!!!επειδη βλεπω οτι ποσταρονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ,τα επομενα σβηνονται.
Υ.Γ. victoria vanity,σταματα το σπαμ.εχει αλλα νηματα,για κους κους.οκ?

σωστοςεπειδη βλεπω οτι ποσταρονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ,τα επομενα σβηνονται.
Υ.Γ. victoria vanity,σταματα το σπαμ.εχει αλλα νηματα,για κους κους.οκ?

:Sφυσικο ειναι βρε βερονικα στη κανονικη μας ζωη να μη μπορουσαμε να γαμησουμε ομορφες κοπελες ρωσσιδες σαν τις βιζιτες κλπ, αλλωστε πιστευω οτι στην ομορφια οτι εισαι παιρνεις ενας μετριος θα βρει μια μετρια.
επιλεγουμε τις πανεμορφες βιζιτες γιατι ειναι ευκαιρια, οπως ειναι και για εσενα ειναι ευκαιρια να βγαζεις ευκολα χρηματα με τη δουλεια που κανεις που στην κανονικη ζωη θα τα εβλεπες με κυαλι.
Μπάζα εγω δεν γαμάωΈχω δει και όμορφο με μέτρια και το αντίθετο!το παν λοιπόν δεν είναι η ομορφιά ουτε το ύψος,μπορείς να δεχτείς οπως εχω ξαναπει κοντη γυναίκα μέτρια αλλα με θυριώδη τσαμπουκά και να σου γαμήσει εγκέφαλο που οταν τη βλέπεις να χυνεις!!όλα είναι θεμα τρόπου!!Αφού πλεόν έχει χαθεί το καμάκι και συνάμα και η τόλμη λογικό ειναι όλες /όλοι να επιστρατεύουν την ομορφιά για να βρούνε γκόμενα γαμιά κτλ..αμ δε!αυτα με το καιρο φύγουν μάγκες και αν είσαι τυχερός/η και ψώνισες και καλό χαραχτήρα την έκανες καλα αν όχι περαστικά και ας πρόσεχες!

Μπάζα εγω δεν γαμάω![]()
μερικοι εδω μεσα ειστε απλα γλιτσες
και χειροτεροι απο γκομενα σε περιοδο
το 90% αυτου του σαιτ ειναι επιπεδου υπο του μηδενος κατινες σκετες μονο το φακιωρικαι το ξεσκονιστηρι σας λειπει
βαρεθηκα
σιχαθηκα
ζητησα να διαγραφει το νημα ,δεν γινεται
και μετα το προφιλ μου
τελος μεινετε μονοι σας να τα λετε ανετα
δεν ξαναμπαινω

εχε γουστο η βικτωρια να ειναι κανενας βαγγελης :S :S
ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται πισω απο μια οθονη![]()

Τοτε φιλε μου ζηταγε 80 και με 80 την πηρα μετα από λιγο. Τωρα με τα 250 βριζει, φτυνει και μας κλανει. Παντοτε δε η γλωσσα της ηταν Λιμανι και βαλε. Αμα σ αρεσει αυτή η κατασταση τρεχα.Τόσο αποθημένο σου έμεινε που άλλα λες την μια, άλλα την άλλη. Κοίτα κάτω από την παράθεση που έχεις κάνει. Άσε μας ρε βρετανέ.
Ειμαι πανω απο 40 με μεγαλη επιτυχια στις 20χρονες. Το χαμογελο φτανει στα αυτια τους οταν τους δωσω λιγη προσοχη. Οταν ειναι σεξι κ ερωτευσιμος ο αντρας αυτα συμβαινουν.
Ειμαι πανω απο 40 με μεγαλη επιτυχια στις 20χρονες. Το χαμογελο φτανει στα αυτια τους οταν τους δωσω λιγη προσοχη. Οταν ειναι σεξι κ ερωτευσιμος ο αντρας αυτα συμβαινουν.