Γεια σου Μαρια,θελειs μεχρι να γυρισει η Βερονικα να χαζευουμε μαζι;;Η βερονικα απαντάει πάντα στα πμ φίλε γιαυτό έμπαινε ξημερώματα γ λίγο κ γιαυτό κ γω τώρα πμπαινω κ χαζεύω δεν πειράζω τπτ,

Γεια σου Μαρια,θελειs μεχρι να γυρισει η Βερονικα να χαζευουμε μαζι;;Η βερονικα απαντάει πάντα στα πμ φίλε γιαυτό έμπαινε ξημερώματα γ λίγο κ γιαυτό κ γω τώρα πμπαινω κ χαζεύω δεν πειράζω τπτ,

εχει περαση το Μαρακι βλεπω!!!προβλεπω χαλασμο κυριου!!!η απορια παραμενει ομως!!!ποτε γυρναει το αντικειμενο του ποθου???καλύτερα το Μαράκι να κάνει δικό της account και δικό της νήμα για να μη μπερδεύουμε τα μπούτια μας![]()

...κάτσε να ξεμπερδέψει με τον Άραβα...να στραγγίξει τον Ρώσσο...και μετά τον ματσωμένο Τούρκο...θα περάσει και από Θεσσαλονίκη...στα 10.000 πόδια ύψος...Βερόνικα ΠΟΤΕ ερχεσαι Θεσσαλονίκη;
...κάτσε να ξεμπερδέψει με τον Άραβα...να στραγγίξει τον Ρώσσο...και μετά τον ματσωμένο Τούρκο...θα περάσει και από Θεσσαλονίκη...στα 10.000 πόδια ύψος...
...αφηστε μας ρε μπουγάτσες!!!...θέλετε και Veronika!!...χοχοχο!!...
χααχχαχαχαχααχαχαχα...και γαμω τα σχολια αλλα εκτος απο χιουμορ μπορει να ειναι και η πραγματικοτητα!!!...κάτσε να ξεμπερδέψει με τον Άραβα...να στραγγίξει τον Ρώσσο...και μετά τον ματσωμένο Τούρκο...θα περάσει και από Θεσσαλονίκη...στα 10.000 πόδια ύψος...
...ε...αν δεν είναι ήδη πραγματικότητα...θα γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα...οπότε καλό είναι να ξανατυλίξουμε την γλώσσα στο στόμα μας...(βάζω και μένα μέσα)...γιατί πολύ σύντομα θα το χάσουμε το κορμί...και θα το ξαναδούμε όταν το βυζί του θα φτάνει στο πάτωμα...χααχχαχαχαχααχαχαχα...και γαμω τα σχολια αλλα εκτος απο χιουμορ μπορει να ειναι και η πραγματικοτητα!!!
ας ελπισουμε φιλε μου οτι θα διαψευστουμε!!!καλα να περναει παντως γιατι ειναι ωραιο τυπακι εκτος απο μουναρος!!!...ε...αν δεν είναι ήδη πραγματικότητα...θα γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα...οπότε καλό είναι να ξανατυλίξουμε την γλώσσα στο στόμα μας...(βάζω και μένα μέσα)...γιατί πολύ σύντομα θα το χάσουμε το κορμί...και θα το ξαναδούμε όταν το βυζί του θα φτάνει στο πάτωμα...
...κάτσε να ξεμπερδέψει με τον Άραβα...να στραγγίξει τον Ρώσσο...και μετά τον ματσωμένο Τούρκο...θα περάσει και από Θεσσαλονίκη...στα 10.000 πόδια ύψος...
...ωραίο τυπάκι?...free fuck ουτε στον γκομενο μ δεν δινω![]()
δεν λεει κατι αυτο φιλε...free fuck δεν δινει καμια γκομενα πλεον...ολες θελουν το κατι τι τους!!!!! ;)...ωραίο τυπάκι?...
...ε...γούστα είναι αυτά ρε man...
;)Παιδιά δεν έτυχε ποτέ να κάνω κάτι με αγοραίο έρωτα...Απολύτως. Αλλα με τη Βερό έχω αλλάξει γνώμη αλλά με τόση ζήτηση μάλλον την έχω χάσει τη μπάλα πλέον. Επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά, πιθανότητες έχω? Δεν έχω καμία άλλη διάθεση να πάρω άλλο CG...
Αν μπορεί κανείς να μου στείλει κάμποσα μυνήματα γιατί σαν νέο μέλος δεν μπορώ να στείλω, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
φιλε αν ηταν να απαντησει θα ειχε ηδη απαντησει...ειπαμε υπομονη δεν γινεται κατι αλλο!!!Θα μπορούσε η Μαρία να μας ενημερώσει
εάν σκοπεύει η Βερόνικα γενικώς να επιστρέψει στον κλάδο
ώστε να μην ξεροσταλιάζουμε άδικα περιμένοντας και αλληλογραφώντας μεταξύ μας ;
...και γιατί ρε μεγάλε να κάνουμε υπομονή δηλαδή?!?...χαθήκανε οι πουτανες??!...χοχοχο!!...φιλε αν ηταν να απαντησει θα ειχε ηδη απαντησει...ειπαμε υπομονη δεν γινεται κατι αλλο!!!