Νέα

Βερονικα 20

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι να θέλετε να γίνει με το νήμα δημοφιλής εταίρας, πορτρέτο της πλέον απρόσιτης πλην επιβλητικά υπε

  • Να μείνει ως έχει

    Ψήφοι: 216 35,3%
  • Να κλειδωθεί μέχρι νεωτέρας

    Ψήφοι: 78 12,7%
  • Να κλειδωθεί και να ανοίγει 1 φορά το μήνα για να μας τα ψάλλει

    Ψήφοι: 76 12,4%
  • Να διαγραφεί τελείως

    Ψήφοι: 242 39,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    612

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
25.584
Κριτικές
42
Like
26.250
Πόντοι
28.246
19:30
 

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Μηνύματα
5.715
Κριτικές
19
Like
6.921
Πόντοι
2.646
Φευγω incognito απο τη δουλεια οτι και καλα μου ετυχε κατι σοβαρο..
Συναντηση με τη Βερονικα για 30 λεπτο ραντεβου σε χοτελ στο κεντρο..
Μπαινει το μωρο, ενας μελαχρινος αγγελος με ωραια ματια, προσωπο και ωραιες αναλογιες..
Εχασα λιγο το μυαλο μου, προσπαθουσα να μη φανει οτι ψιλοκομπλαρα, νομιζω δε το καταφερα αλλα τεσπα δεν εχει σημασια..
Ενω εχω παει με εξισου ωραιες κοπελες του χωρου με τη Βερονικα ομολογουμενως επαθα ενα κοκομπλοκο.. αν και ειναι μολις 20 χρονων το παθαμε κι αυτο.. Εχει τον αερα της, τη φινετσα της, θα λεγα μια εξωτικη ομορφια, δινει εντυπωση λατινας και ιταλιδας μαζι.. γενικα παιζει σε τοπ λεβελ στη κατηγορια μικροκαμωμενης με πολυ ωραιο σωματακι, πιρσιγκ στη κοιλια και χαμηλα στη πλατη της..

Στεκετε μπροστα μου λεει ενα "γεια σου αμπελαλε" και βγαζει τη μπλουζα, κοιταζω το στηθος και πριν πω μεσα μου "μαλακα τι ομορφα βυζια ειναι τουτα" με πιανει και με φιλαει.. Κατεβαινει να μου παρει πιπα,, γενικα ειχα αποσυντονιστει και ακουγα φωνες στο κεφαλι μου να λενε συνεχεια "τι μουναρα ειναι αυτη", "τι θεικο πλασμα ειναι αυτο"  κτλ κτλ

Συνεχιζουμε στο κρεββατι, να τον βαζει ολο μεσα στο στομα της μεχρι και τα αρχιδια, να τον φτυνει, να με κοιταζει με βλεμμα πολλα υποσχομενο.. ερχετε απο πανω, της φιλαω το ομορφο φυσικο της στηθος ενω αυτη αναφωνει "γλυψτα,ναι,ετσι"..
Περασμα προφυλακτικου και ενω κοιταζω στον καθρεπτη τη πανεμορφη κωλαρα της να ανεβοκατεβαινει αυτη να λεει "ετσι κοιταζε τη κωλαρα μου", "ετσι γαμαμε, σκισε με".. γενικα δε θυμαμαι ολη την εξελιξη γιατι ειχα χασει το μυαλο μου με το μωρακι..
Παντως και την εγλυψα και στα πλαγια τη γαμησα και στα τεσσερα και κανονικα και ξανα πιπα και ξανα γαμησι..

Γενικα παιζει σε PSE στυλ, δινοντας γρηγορο δυνατο ρυθμο, ανεβαζει στροφες οπου το γαμησι παει προς το σφυροκοπημα.. το τελος δεν ερχοταν γιατι δε ξερω μαλλον ειχα κομπλαρει με την κουκλα, ισως λογο 30 λεπτου ειχα ψιλο αγχωθει συν οτι επρεπε να παω παλι δουλεια μετα..  αλλα δεν εχω παραπονο γιατι η κοπελα ουτε δυσανασχετησε, ουτε μου ανεφερε το παραμικρο για το θεμα του χρονου, ουτε ας πουμε μου την ειπε που ειχα ιδρωσει, και το βασικοτερο ουτε τηλεφωνα σκασανε απο οδηγους οτι ελειξε το 30 λεπτο κτλ τα γνωστα.. εδω της βγαζω το καπελο και μπραβο της

Ακολουθησε λιγο σοσιαλ, της ειπα για τη πρωην μου ως παραδειγμα προς αποφυγει που ηταν φιλοχρηματη , ειπαμε για τις δουλειες που εκανα παλια και που κανω τωρα κτλ..  Γενικα η Βερονικα ειναι απ τις κοπελες του χωρου που και θα σε καυλωσει πολυ, και θα ευχαριστηθεις το γαμησι μαζι της, και οταν μιλησεις μαζι της το πιθανοτερο ειναι να τη συμπαθησεις.. Δεν ειναι της κατηγοριας ψωνισμενης πιτσιρικας που ονειρευετε γκλαμουρια στο επακρο και ολοι να πανε να γαμηθουν,, δειχνει να μας σεβεται αρα θα την σεβομαστε και εμεις.. αρκει να μη κουραστει ετσι οπως το παει και της γυρισει το μυαλο.. Καλη συνεχεια!
Δεν εχω βρεθει λογω μιας παρεξήγησης με τον πρωην τηλεφωνητή της αλλα βλεπω ότι είναι μια σωστη επαγγελματιας. Ουτε "τελειωνε νυστάζω" , ουτε " μα τι ανδρας εισαι συ ". Της βγαζω το καπελο.
 

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Μηνύματα
218
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
εγω που την ειχα ρωτησει μου ειπε πως το τελευταιο της μπορει να το βαλει κ 22.00-23.00 το βραδυ αναλογα παντα κ με την διαθεση, την δουλεια κτλ...
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.218
Κριτικές
35
Like
5.897
Πόντοι
6.796
Δεν εχω βρεθει λογω μιας παρεξήγησης με τον πρωην τηλεφωνητή της αλλα βλεπω ότι είναι μια σωστη επαγγελματιας. Ουτε "τελειωνε νυστάζω" , ουτε " μα τι ανδρας εισαι συ ". Της βγαζω το καπελο.

Τυπε πιστευω αν οι τηλεφωνητες/οδηγοι αφηναν τις κοπελες στο θεμα πελατη να φερθουν οι ιδιες οπως νομιζουν αυτες δε θα χαμε προβλημα με τις περισσοτερες κοπελες.. αλλα χωνουν τη μυτη τους και το παιζουν νταβατζακοι επειδη εχουν να κανουν με πιτσιρικες οι περισσοτεροι..
Λες και δεν εχει συμφωνηθει το μεροκαματο τους και ο ρολος τους κανουν και τα αφεντικα μετα..  εν τελη σπανε και τα αρχιδια της κοπελας και σαν επακολουθο και τα δικα μας.
 

magic0

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Μηνύματα
152
Like
0
Πόντοι
1
Μαλιστα απο αυτα που διαβαζω ειναι :erection:
 

ganabol

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γεια σας! εφτιαξα λογαριασμο γιατι με τρελανατε με αυτα που λετε για βερονικα!! την θελω αμεσα πριν γυρισει η κοπελα μου!!
 

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.073
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Χαμός ρε κορίτσι???άντε να δούμε πότε θα έρθει η σειρά και του δικού μου Pm...
 

in-out

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Μηνύματα
381
Κριτικές
3
Like
589
Πόντοι
21
Eχω αλλο ενα κενο αυριο στις 11κ15 το πρωι κεντρο  για 1 η 1μιση ωρα αν καποιος θελει ν τ καλυψει μ στελνει pm
[/qu
κουκλι σου εχω στειλει και πμ, για κυριακη μπορω. θα χαρω πολυ αν θες κι εσυ βεβαια να τα πουμε από κοντα. αλλα δεν μπορω να είμαι ολη μερα μπροστα στον υπολογιστη για να σου απαντησω την ωρα που θα μου στειλεις πμ, στειλε μου  το τηλ σου να το κανονίσουμε. ευχαριστω πολύ!!! φιλια!!!
 

ioannisp71

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Μηνύματα
417
Κριτικές
20
Like
2.065
Πόντοι
1.781
Δευτερο ραντεβου με την Βερονικα αρκετο καιρο μετα απο το πρωτο μας . Με ενηεμρωσε με μειλ για την επιστοφη της απο Μυκονο οποτε της εστειλα pm μεσω του site και με 2-3 pm κλειστικε το χθεσινο ραντεβου μας . Επειδη μεσολαβουσαν αρκετες μερες απο την συνενοηση μας μεχρι να βρεθουμε την Τεταρτη μου εστειλε η ιδια sms για να μου το θυμισει (!!!!!!!!!!!!!!!!! πρωτη φορα μου συμβαινει και με εντυπωσιασε το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!) και την Πεμπτη της εστειλα sms εγω .

Η Βερονικα ηρθε στην ωρα της .Με το που μπηκε στο δωματιο ,αν και την ειχα ξαναδει, δεν μπορεσα να μην θαυμασω τετοια ομορφια !!!!! Η Βερονικα ειναι μια θεα (προσωπικη αποψη παντα).20 χρονων πιπινακι ,πανεμορφη με ματαρες απιστευτες , τελειο κορμι  μαυρισμενο με piercing που το κανουν ακομα πιο σεξυ , βυζι απιστευτο φυσικο τουμανο , κωλαρα φοβερη (κριμα που δεν την δινει), μουνακι που το λειωνεις στο γλυψιμο , επιδερμιδα μεταξενια . Και μονο που την βλεπεις γυμνη μπροστα σου πανω στα ψυλοτακουνα πεδιλα της , καυλωνεις αμεσως !!!! Εγλυψα αυτο το πλασμα απο την κορυφη μεχρι τα δαχτυλα των ποδιων της και το ευχαρτηθηκα απιστευτα !!!!!

Στα του σεξ η Βερονικα τα δινει ολα , εχει απιστευτες αντοχες και σε απογειωνει παραγματικα . Εγιναν 4 γυροι . Πρωτος γυρος με γλυφομουνι απο μερους μου μεχρι που εχυσε στο στομα μου και πιπα με πολυ deepthroating απο μερους της μεχρι που εχυσα στο στομα της ( πριν παει στο μπανια ανοιξε το στομα της και μου εδειξε την γλωσσα της γεματη απο τα χυσια μου , πολυ καυλα το μωρακι λεμε !!!!!!) . Ο δευτερος γυρος ξεκινησε με πιπα και περιποιηση τηε γυρω περιοχης απο Βερονικα , περασμα προφυλακτικου και τελειωμα μεσα της με την Βερονικα απο πανω μου . Ο τριτος γυρος ξεκινησε με γλωσσοφιλα και την Βερονικα να μου τραβαει μαλακια μεχρι να γινει σκληρος ο πουτσος μου , φορεμα προφυλακτικου , στηθηκε στα 4 και την γαμησα με θεα την απιστευτη κωλαρα της μεχρι να τελιεωσω μεσα της . Ο τεταρτος γυρος ξεκινησε με γλυφομουνι απο μερους μου και αν η Βερονικα ηθελε να της γαμησω παλι το μουνακι της (που τις βρισκει τοσες αντοχες ??????) , εγω ηθελα να γαμησω το στομα της . Οποτε ξεκινησε ενα mouthfucking απιστευτο , την ζορισα λιγο μεχρι να χυσω στο στομα της , 2 φορες εσπρωξα πολυ και πνιγηκε χωρις καμια διαμαρτυρια απο μερους της βεβαια ,  με τα σαλια της να τρεχουν πανω στον λαιμο και στα βυζια της .

Αναμεσα στους γυρους παντα ντουζακι και απο του δυο μας και κουβεντουλα σχετικα με διαφορα θεματα και σχεδιασμο του επομενου ραντεβου μας . Μου ειπε οτι Κυριακη φευγει για καποιες μερες και μετα θα ειναι αδιαθετη (της ειπα οτι ειναι ευκαιρια να ξεκαθαρισει τα μηνυματα της που οπως μου ειπε ειναι πανω απο 2000 !!!! Φυσικο ειναι,  τετοια Θεα που εισαι ρε μωρο μου ολοι θελουν να σε συνατησουν).

Προσωπικα θεωρω οτι η Βερονικα ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει απο ανεξαρτητες call girls μεχρι σημερα και για εμενα ειναι πλεον μετρο συγκρισης . Ευχομαι το επομενο ραντεβου μας να γινει οπως το σχεδιαζουμε , αλλα και μην γινει ετσι το να εχεις ενα πλασμα διπλα σου σαν την Βερονικα εστω και για 3 ωρες νοιωθεις πολυ τυχερος ανθρωπος .

Βερονικα συνεχισε ετσι και μεινε οπως εισαι κουκλα μου . Θα ειμαστε σε επαφη . Φιλια παντου !!!!

 

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Μηνύματα
722
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
καλημερα βερονικα...θα με ενδιεφερε να σε γνωρισω...περνω χαρτακι και περιμενω τη σειρα μου....
 

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Μηνύματα
1.295
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Δευτερο ραντεβου με την Βερονικα αρκετο καιρο μετα απο το πρωτο μας . Με ενηεμρωσε με μειλ για την επιστοφη της απο Μυκονο οποτε της εστειλα pm μεσω του site και με 2-3 pm κλειστικε το χθεσινο ραντεβου μας . Επειδη μεσολαβουσαν αρκετες μερες απο την συνενοηση μας μεχρι να βρεθουμε την Τεταρτη μου εστειλε η ιδια sms για να μου το θυμισει (!!!!!!!!!!!!!!!!! πρωτη φορα μου συμβαινει και με εντυπωσιασε το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!) και την Πεμπτη της εστειλα sms εγω .

Η Βερονικα ηρθε στην ωρα της .Με το που μπηκε στο δωματιο ,αν και την ειχα ξαναδει, δεν μπορεσα να μην θαυμασω τετοια ομορφια !!!!! Η Βερονικα ειναι μια θεα (προσωπικη αποψη παντα).20 χρονων πιπινακι ,πανεμορφη με ματαρες απιστευτες , τελειο κορμι  μαυρισμενο με piercing που το κανουν ακομα πιο σεξυ , βυζι απιστευτο φυσικο τουμανο , κωλαρα φοβερη (κριμα που δεν την δινει), μουνακι που το λειωνεις στο γλυψιμο , επιδερμιδα μεταξενια . Και μονο που την βλεπεις γυμνη μπροστα σου πανω στα ψυλοτακουνα πεδιλα της , καυλωνεις αμεσως !!!! Εγλυψα αυτο το πλασμα απο την κορυφη μεχρι τα δαχτυλα των ποδιων της και το ευχαρτηθηκα απιστευτα !!!!!

Στα του σεξ η Βερονικα τα δινει ολα , εχει απιστευτες αντοχες και σε απογειωνει παραγματικα . Εγιναν 4 γυροι . Πρωτος γυρος με γλυφομουνι απο μερους μου μεχρι που εχυσε στο στομα μου και πιπα με πολυ deepthroating απο μερους της μεχρι που εχυσα στο στομα της ( πριν παει στο μπανια ανοιξε το στομα της και μου εδειξε την γλωσσα της γεματη απο τα χυσια μου , πολυ καυλα το μωρακι λεμε !!!!!!) . Ο δευτερος γυρος ξεκινησε με πιπα και περιποιηση τηε γυρω περιοχης απο Βερονικα , περασμα προφυλακτικου και τελειωμα μεσα της με την Βερονικα απο πανω μου . Ο τριτος γυρος ξεκινησε με γλωσσοφιλα και την Βερονικα να μου τραβαει μαλακια μεχρι να γινει σκληρος ο πουτσος μου , φορεμα προφυλακτικου , στηθηκε στα 4 και την γαμησα με θεα την απιστευτη κωλαρα της μεχρι να τελιεωσω μεσα της . Ο τεταρτος γυρος ξεκινησε με γλυφομουνι απο μερους μου και αν η Βερονικα ηθελε να της γαμησω παλι το μουνακι της (που τις βρισκει τοσες αντοχες ??????) , εγω ηθελα να γαμησω το στομα της . Οποτε ξεκινησε ενα mouthfucking απιστευτο , την ζορισα λιγο μεχρι να χυσω στο στομα της , 2 φορες εσπρωξα πολυ και πνιγηκε χωρις καμια διαμαρτυρια απο μερους της βεβαια ,  με τα σαλια της να τρεχουν πανω στον λαιμο και στα βυζια της .

Αναμεσα στους γυρους παντα ντουζακι και απο του δυο μας και κουβεντουλα σχετικα με διαφορα θεματα και σχεδιασμο του επομενου ραντεβου μας . Μου ειπε οτι Κυριακη φευγει για καποιες μερες και μετα θα ειναι αδιαθετη (της ειπα οτι ειναι ευκαιρια να ξεκαθαρισει τα μηνυματα της που οπως μου ειπε ειναι πανω απο 2000 !!!! Φυσικο ειναι,  τετοια Θεα που εισαι ρε μωρο μου ολοι θελουν να σε συνατησουν).

Προσωπικα θεωρω οτι η Βερονικα ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει απο ανεξαρτητες call girls μεχρι σημερα και για εμενα ειναι πλεον μετρο συγκρισης . Ευχομαι το επομενο ραντεβου μας να γινει οπως το σχεδιαζουμε , αλλα και μην γινει ετσι το να εχεις ενα πλασμα διπλα σου σαν την Βερονικα εστω και για 3 ωρες νοιωθεις πολυ τυχερος ανθρωπος .

Βερονικα συνεχισε ετσι και μεινε οπως εισαι κουκλα μου . Θα ειμαστε σε επαφη . Φιλια παντου !!!!
ολη η συννενοηση εγινε μονο με pm?
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom