You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βέροια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 183K
- Tagged users Καμία
pantzospav
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχεις καποιο τηλέφωνο της ;;Έχει φύγει από την πόλη νομίζω σήμερα μέχρι το μεσημέρι ήταν δοκίμασε κάνεις
Από ότι γράφει αύριο θα βρίσκεται Βέροια έχει κάποιο μέλος κάποια εμπειρία
Underfaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
130 και 170 ευρώ, πολλά μου φαίνονται!Από ότι γράφει αύριο θα βρίσκεται Βέροια έχει κάποιο μέλος κάποια εμπειρία
marina_kavliara_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2023
- Like
- 627
- Πόντοι
- 80
❤️ΜΑΡΙΝΑ❤️ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΕΡΩΤΑ❌❌❌ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ❤️ !!
⭐ ⭐Ιδιαίτερα μαθήματα ηδονής στο χώρο της λαγνείας από έμπειρη ⭐️⭐️CROSS⭐️⭐️δασκάλα του χώρου!! Για τα αντράκια❤️ της πόλης που αξίζουν να γευθούν ποιοτικές υπηρεσίες χαλάρωσης και εκτόνωσης και επιθυμούν να κάνουν τις πιο κρυφές τους επιθυμίες πράξη!✅Κορμάρα φωτία ♨️♨️, ✅Κολάρα τούμπανο...
marina_kavliara_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2023
- Like
- 627
- Πόντοι
- 80
σαν νεο μελος δεν μπορω να στείλω ακόμη προσωπικά μυνήματα...
Για τους λάτρεις του ωραίο φίλου
endiaferomenos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην παρεα των σοφών εχοντας επισκεφτεί όλα τα σπίτια πλέον ενδιαφέρομαι για περαιτέρω αναζήτησή υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το τι παίζει με βίζιτες σε Βέροια ;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 746
Πες μας ομως κ πως περασες στους οικους ευγενικε νεαρε....Καλησπερα στην παρεα των σοφών εχοντας επισκεφτεί όλα τα σπίτια πλέον ενδιαφέρομαι για περαιτέρω αναζήτησή υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το τι παίζει με βίζιτες σε Βέροια ;
Mykonian91
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές ήρθα σήμερα Βέροια ως αύριο θα βρω τίποτα να έρθει στο ξενοδοχείο να με ξεκουράσει ;
Κύριοι μπορεί κάποιος να μου πει για Βασούλα στην Βέροια; Την ξέρω αλλά δεν την έχω πάρει ποτέ.
Χαιρετώ όλην την ομάδα! ρωτάω και εγω με τον φίλο για την βασω, το τηλέφωνο που εχω δεν ισχυει πλεον, οπότε αν καποιος έχει το νούμερο της η αν ξερετε που συχνάζει κάντε μια ενημέρωση ευχαριστώ όλη την ομάδα
pa1999pa1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Φίλε μακρυά αλεξανδρεια στο γηπεδο στους πρόσφυγες την παίρνουν 3/4 άτομα μαζί
Trelos kamikazi
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες τη παίζει αυτόν τον καιρό στα σκαλοπάτια??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια είναι η Βάσω και αξίζει??Φίλε μακρυά αλεξανδρεια στο γηπεδο στους πρόσφυγες την παίρνουν 3/4 άτομα μαζί
pa1999pa1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Μια χαζουλα ξανθιά φοράει περούκες συχνά μακρυά φίλε σίγουρα παίζουν αρρώστιεςΠαίδες τη παίζει αυτόν τον καιρό στα σκαλοπάτια??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια είναι η Βάσω και αξίζει??
Σ ευχαριστώ φίλε θα την ψάξω εκεί ξέρω ότι με προειδοποιείς αλλα έχω φάει ένα κόλλημα να την ξανά δοκιμάσωΦίλε μακρυά αλεξανδρεια στο γηπεδο στους πρόσφυγες την παίρνουν 3/4 άτομα μαζί
pa1999pa1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Φίλε θέλεις να προσπαθήσω να βρω νούμερο ??Σ ευχαριστώ φίλε θα την ψάξω εκεί ξέρω ότι με προειδοποιείς αλλα έχω φάει ένα κόλλημα να την ξανά δοκιμάσω
Ναι αν μπορείς σ ευχαριστώΦίλε θέλεις να προσπαθήσω να βρω νούμερο ??
Travellover
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Μια επίσκεψη σήμερα στα σκαλακια , με βρήκε αντιμέτωπο με μια 50αρα ψηλή σχετικα καλοστεκούμενη ,φαντάζομαι συχνή στο συγκεκριμένο σπίτι , που αν και έκανε αγγαρεία , μονο για τα χοντρά ήταν οκ ! Ο χωρος απαράδεκτος !
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις