καλα εγω θα σου πω τι θελω,μολις σου κλεισω ραντεβου.Ennoeite kano. Me takouni kai me xoris !!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα εγω θα σου πω τι θελω,μολις σου κλεισω ραντεβου.Ennoeite kano. Me takouni kai me xoris !!
Πρησμενο αστραγαλο βλεπω καλα;
Oxi mia xara einai. Xtipa ksulo !Πρησμενο αστραγαλο βλεπω καλα;
Αγαπημενα....Πάντα περιποιημένη ...μπράβο Venetia
Enneoite auto. Kai me oreksi.Αγαπημενα....Πάντα περιποιημένη ...μπράβο Venetia
Βάλε μας και καμιά φωτό ακόμη
Και το κάνεις και πολύ καλα.Enneoite auto. Kai me oreksi.
Pleon den milaw kai poligiati diavazw kritikes. Asxoloume mono me to kato kefali
Euxaristw kavliari mouΚαι το κάνεις και πολύ καλα...Κάτι έχω καταλάβει ...
Σωστή...!

Αστέρι είσαι ..
Εγώ με ψηλοτάκουνα mules θέλωEnnoeite kano. Me takouni kai me xoris !!
Πάρτες και τις δύο μαζί!!!Βλέπω εσένα Βενετία... βλέπω και την Αφροδίτη....δεν ξέρω ποια να διαλέξω μουναρες και οι δύο
....και τις δυο, συγχρονως! Καβλα Χ 2Βλέπω εσένα Βενετία... βλέπω και την Αφροδίτη....δεν ξέρω ποια να διαλέξω μουναρες και οι δύο
τα χρηματα σημερα βγαινουν δυσκολα και η ακριβεια στα παντα μας εχει γαμησει,ο καλοπροαιρετος λοιπον πεθανε. ειτε 100 ζηταει,ειτε 50,ειτε 5 ευρω,σου γραφει απο διπλα προγραμμα και υπηρεσιες. αμα την παρεις και οι υπηρεσιες της ειναι λειψες,θα φαει μαυρο. απλα τα πραματα.Ρε μάγκες, έριξα μιά ματιά στα σχόλια για την κοπέλα. Κάποιοι συνεχίζετε να ψάχνετε κοπέλες του χιλιάρικου, με δωράκι στα εκατό. Αυτό δεν παίζει με τίποτα.
Στο κονκλούζιον λοιπόν. Κρίνετε, καλοπροαίρετα πάντα, αναλόγως και με το δωράκι της κάθε κοπέλας...