Ευχαριστώ πολύ.Γλυφάδα crystal blue
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστώ πολύ.Γλυφάδα crystal blue
Δωσε ποδια στο λαοΔιαθέσιμη σήμερα μετά τις 17:00 !!
απ τα καλα χοτελ της αττικηςΓλυφάδα crystal blue
Στη γειτονιά μου!Γλυφάδα crystal blue
....οριστε στο πιατο στο φερανε! Σε λιγο θα στο φερουν κ στο διπλανο διαμερισμα για να μην κουραζεσαιΣτη γειτονιά μου!
Ρε μένω ακριβώς απέναντι, είναι το μόνο hotel στο οποίο δεν πάω!....οριστε στο πιατο στο φερανε! Σε λιγο θα στο φερουν κ στο διπλανο διαμερισμα για να μην κουραζεσαι![]()
...γτ δν εχει πισω πορτα?Ρε μένω ακριβώς απέναντι, είναι το μόνο hotel στο οποίο δεν πάω!
Έχει,αλλά με ξερουν όλοι οι γείτονες,τα γκαρσόνια από τα μαγαζιά, ο περιπτεράς,γαμησε τα!...γτ δν εχει πισω πορτα?![]()
...βολταρω απ ολα τα νηματα για σουαρε
ρε ασε τα ψοφια...βολταρω απ ολα τα νηματα για σουαρε![]()
Χαχαχα... εκτός αυτου, εχω κλειδωσει ηδη στοχους για το επομενο τουρρε ασε τα ψοφια
μια σου προτειναμε
ειδες το φως σου και τωρα προ-γκιλφιαζεις
θες να αρχισω τα βουντου οπως αλλου;Χαχαχα... εκτός αυτου, εχω κλειδωσει ηδη στοχους για το επομενο τουρ![]()
Χωρις κωλο...Μήπως έχασε η Βενετία βελόνι?? Κρύο αστειάκι...
Φαίνεται ενδιαφέρουσα η νεαρά και μς ωραίες αναλογίες... Απο υπηρεσίες έχουμε αξιόπιστη αναφορά??
....με τους στοχους που κλειδωσα, οτι βουντου κ να κανεις δν θα πιασουνθες να αρχισω τα βουντου οπως αλλου;
Ξανθό μουνι τρελό .....Διαθέσιμη σήμερα μετά τις 17:00 !!
Τρελό....Ξανθό μουνι τρελό .....

Έτσι δεν λέγαμε παλιά ....η σου θυμίζει καμμία ξανθιά μουναρα που την τακτοποιούσεΤρελό....
Τι μού θύμησες τώρα.... Άλλες ωραίες εποχές....