Αγοράζετε?....φτιάχνετε μόνοι σας?...Εχει πέσει πολυ η πώληση σε αυτα.Κάποτε μεχρι και ο μπακάλης πουλούσε στα κρυφά!Τωρα που μπορουμε να βρουμε εύκολα τέτοια?....Οτιδήποτε σχετικό γράψτε το εδω!!!
Μλκα οταν ημουν 15χρονων εριχνα 20-25 κουτες μεφιστο...Χαμος,ολοι με περιμεναν και τους εδινα αφου δεν προλαβαινα να τα ριξω.Εδω και 3χρονια ριχνω αποθεματα εχω να αγορασω απο προπερσι.
Βασικα εγω ειμαι απο επαρχια.Εχω εναν φιλο περιπτερα και μου δινει.Ξερω οτι τα φερνουν απο ΧΙΟ.Εκει απ οτι εχω μαθει τα εχουν κ φθηνα.βεβαια εχει το ρισκο να τα μεταφερεις ειδικα σε καραβι.Πολλοι τα διακινουν μεσω ψαροκαικων στην ζουλα....
Μια φορα ειχε αρπαξει φωτια ενα δεντρο γυρω απο την εκκλησια το βραδυ της αναστασης επειδη
οι μπομπιρες πετουσαν αυτες τις αρχιδιες. Και βγηκε εξω ο παππας και γαμοσταυριζε... μαζι με τις γριες. ΕΥκαιρια στον απολυτο να εκανε καμακι εκει... σε στυλ "Τρομαξατε κυρια μου??? μην ανησυχειτε εγω ειμαι εδω".
Α θυμηθηκα που ειχαν παειΚρητη οι δικοι μου και ο πατερας μου ειχε παρει κατι μλκιες πυροτεχνιματα απο μαγαζι που τα πουλουσε "νομιμα" με αδεια κτλ...Βεβαια ηταν στυλ βεγαλλικα και κατι στρακαστρουκες κατι μελισακια σκορδακια κ τετοιες μλκιες