Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στον Λάκη να τα πείς αυτά τύπε.Τη Βάσω την ξέρω καλά και δεν είναι από την Ελλάς-σκατά-αλλά από τη Βενεζουέλα...να είστε πιο ενημερωμένοι άλλη φορά !
Και ναι..έχει πηδηχτεί με πολλούς !! Τραβάτε κανά ζόρι?? Μαγκιά της και σ'όποιον αρέσει !!
Μαλλον αυτη δεν μαs καθεται.....Να περασει η επομενη παρακαλωΣτον Λάκη να τα πείς αυτά τύπε.
Εμεις δεν είπαμε οτι δεν την γαμάμε.

Kαλή καρδιά βρε.Μαλλον αυτη δεν μαs καθεται.....Να περασει η επομενη παρακαλω
Ναι ρε,γιατί χαλιέσαι? Μας βλέπουν στον ύπνο τους κ'έτσι................Α, ρε κακομοιρηδες θαρειτε εσας θα γυρισουν να κοιταξουν!

ενω σε καβλωνει η μελετη.
αβυσσος![]()
Α, ρε κακομοιρηδες θαρειτε εσας θα γυρισουν να κοιταξουν!
πατημενη ευκοιλιαθέλει ακομα εναν ????Τη Βάσω την ξέρω καλά και δεν είναι από την Ελλάς-σκατά-αλλά από τη Βενεζουέλα...να είστε πιο ενημερωμένοι άλλη φορά !
Και ναι..έχει πηδηχτεί με πολλούς !! Τραβάτε κανά ζόρι?? Μαγκιά της και σ'όποιον αρέσει !!
βάλε μας και τη δική σου φάτσα να δούμε.ποιος λέει αυτό το μούναρο μαϊμουδόφατσα !!! έλα περιμένουμε..οι μαιμουδοφατσες δεν μου αρεσουν καθολου.
τωρα αν υπαρχουν μαλακες που δινουν για ενα γαμησι σε αυτην,οσα θα φανε στην ταιλανδη σε 10 μερες ειναι μαλακες εντελως.
τουλαχιστον με τα ιδια λεφτα ας πανε στην πηγη να πιουνε νερο.

Τα εισιτήρια,δεν τα βάζεις στα έξοδα....παίχτη?οι μαιμουδοφατσες δεν μου αρεσουν καθολου.
τωρα αν υπαρχουν μαλακες που δινουν για ενα γαμησι σε αυτην,οσα θα φανε στην ταιλανδη σε 10 μερες ειναι μαλακες εντελως.
τουλαχιστον με τα ιδια λεφτα ας πανε στην πηγη να πιουνε νερο.
Η Μελέτη δεν είναι κατσίκα-νέγρα-κιτρινιάρα-μπάζο-αριστερή.
Έχει στην Αλβανία μογγολάκια?
![]()