Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.787
- Πόντοι
- 2.606
Είσαστε καλά κύριε?
Είσαστε καλά κύριε?
Ποιος μπορει να την καθαρισει/φωτισει οπως πρεπει ωστε να το δουμε πιο καθαρα; Πρεπει να ειναι η πιο σοκιν φωτο της μεχρι τωρα παντως…Δεν θα σχολιάσω τίποτα από την χθεσινή βραδιά. Ξέρετε την λατρεία μου στην Βάσω και ακόμα δεν έχω συνέλθει από τις βυζάρες της. Για πείτε όμως ρε παιδιά τελικά φάνηκε ρώγα η όχι![]()
![]()
Περίμενα χρόνια για αυτή την στιγμήΠολύ καλά φάνηκε και την ευχαριστούμε που μας χάρισε αυτή την όμορφη στιγμή
Ότι καλυτερο μπορουσαΠοιος μπορει να την καθαρισει/φωτισει οπως πρεπει ωστε να το δουμε πιο καθαρα; Πρεπει να ειναι η πιο σοκιν φωτο της μεχρι τωρα παντως…
Πέρασε πριν λίγο καιρό από δίπλα μου, χύμα ντυμένη , είναι όμορφη στο πρόσωπο αλλά δεν σπας τον σβέρκο σου να γυρίσεις να την κοιτάξειςΓέρασε κι αυτή
Τυπε την πηδάει 7 χρόνια τωρα, λες να εχει ακόμα καυλες για την Βασω; Ουτε για την Σκλεναρικοβα η την Αδριάνα Λίμα δεν θα ειχε μετα απο 7 χρονια.Πάντως αν μετά τη βράβευση που γύρισαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το βράδυ, με το που έκλεισε η πόρτα πίσω του δεν την τράβηξε προς το μέρος του να της κατεβάσει με λύσσα το στράπλες που φόραγε και να τη ρίξει στο κρεβάτι κάνοντάς της αυτό...
![]()
... τότε είναι πολύ μαλάκας!
Εισαι ωραιος!! Μπραβο!!Ότι καλυτερο μπορουσα
![]()
![]()
πινετε μητρικο γαλα κανει τα παιδιά πιό έξυπνα ,,τωρα αραγε έχει καποια τετοια επίδραση ..εγώ απο εδώ πάντως θελω πολ΄υ μα πολύΌτι καλυτερο μπορουσα
![]()
![]()
τον πεταξα εξωΌτι καλυτερο μπορουσα
![]()
![]()
Θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτήΛένε ότι είναι αυτή όντως αληθεύει οι ελιές είναι ίδιες
οι ντετεκτιβ του εξωτερικου στις δικες τους διασημες καναν αναλυτικη ερευνα σκαναροντας μεχρι και τα παραμικρα σημαδια στο δερμα για να δουν αν ταιριαζουν οι φωτοΛένε ότι είναι αυτή όντως αληθεύει οι ελιές είναι ίδιες
Εχω την εντυπωση πως αυτη η συγκεκριμενη ειναι deepfake ειχε κυκλοφορησει παλιοτερα και σε telegram κλπ αλλα απ οσο θυμαμαι δεν πρεπει να ειναι αληθινη…Λένε ότι είναι αυτή όντως αληθεύει οι ελιές είναι ίδιες