Ειδικά όπως είναι στην τρίτη φωτογραφία, είναι να της τα ρίξεις όλα στο μουτράκι της!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειδικά όπως είναι στην τρίτη φωτογραφία, είναι να της τα ρίξεις όλα στο μουτράκι της!
Με μπόλικο σπέρμαπως τα καταφέρνει και φαίνεται τόσο νέα
Για να την γαμησουμε απλώς και όχι να την παντρευτούμε, οκ πρέπει να είναι!κανονικη τρελη και ανισσοροπη λενε οι πηγες μου -
Απόλυτα δικαιολογημένος! Δημιουργεί εθισμό το υπέροχο πρόσωπό της, τα ζουμερά χειλάκια της κι ο τρόπος που φιλάει, αλλά κυρίως για μένα τα θεσπέσια μπούτια της. Παλαιότερη και τωρινή άποψη των μπουτιών της, για του λόγου το αληθέςΆνοιξα λογαριασμό μόνο και μόνο γι αυτό το νιμου μύστες μου!!! Έχω πετάξει ένα σωρό σπερματοζωάρια πάνω σε χαρτοπετσέτες για πάρτη της!!! Μεγάλο απωθημένο η συγκεκριμένη …ναρα!!!
Έχουν φύγει ένα σωρό ξεροχυσίματα για αυτα τα σταρένια μπούτια... ειδικά αυτη η φατσούλα όταν κάνει γκριμάτσες μου τον σηκώνει στο δευτερόλεπτο... πιστεύω φέτος θα είναι το καλοκαίρι για εμάς τα κοπρόσκυλα που τον έχουμε λιώσει για την καύλα της... πιστεύω θα κεράσει πολύ φέτος η νάρα μου...Απόλυτα δικαιολογημένος! Δημιουργεί εθισμό το υπέροχο πρόσωπό της, τα ζουμερά χειλάκια της κι ο τρόπος που φιλάει, αλλά κυρίως για μένα τα θεσπέσια μπούτια της. Παλαιότερη και τωρινή άποψη των μπουτιών της, για του λόγου το αληθές
Η Βασουλα ειναι wife materialΓια να την γαμησουμε απλώς και όχι να την παντρευτούμε, οκ πρέπει να είναι!
Σίγουρα πάντως δεν δείχνει την ηλικία της!Η Βασουλα ειναι wife material
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποπο 45 πηγε κι αυτη ε; πως περναει ετσι ο χρονος ρε πουστη, γραψε ακυρο, για ενα πουτσο καλη ειναι