Νέα

Valeria Horny

• Μέλος που άνοιξε το νήμα valeriahorny1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
Από το "πριν δύο χρόνια" μέχρι το σήμερα μεσολάβησαν δύο χρόνια, όχι δύο μέρες. Στην αγγελία μου αναφέρω ξεκάθαρα ότι είμαι ζουμερή, οπότε δεν παραπλανώ κανέναν. Οι φωτογραφίες μου είναι πρόσφατες και δείχνουν τη σημερινή μου εμφάνιση. Παρ' όλα αυτά, όπως γράφεις κι εσύ, έκατσες, απόλαυσες και λες ότι ήμουν πρόθυμη και συμμετείχα σε όλα. Άρα μάλλον δεν ήταν τόσο αποτρεπτική η εμφάνισή μου όσο προσπαθείς τώρα να παρουσιάσεις. Τα γούστα είναι υποκειμενικά και πολλοί άντρες προτιμούν με καμπύλες και νταρντάνες :) Αν έχεις πρόσφατη εμπειρία, πες την. Αν όχι, άσε τον κόσμο να κρίνει μόνος του και αν θες τόσο πολύ να ξαναπροσπαθήσεις ξαναπροσπάθησε αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορώ να λειτουργήσω το ίδιο με αυτά που είπες και οχι μόνο για εμένα αλλά και γενικά για τις άλλες που κάθεσαι και περιγραφεις έτσι όπως μιλάς γιατί από ότι βλέπω δίνεις και κριτικές που μιλάς άσχημα έτσι χωρίς λόγο και δείχνεις ότι δεν σέβεσαι κάτι και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί το κάνεις αυτό?

Aris-

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
151
Πόντοι
0
Από το "πριν δύο χρόνια" μέχρι το σήμερα μεσολάβησαν δύο χρόνια, όχι δύο μέρες. Στην αγγελία μου αναφέρω ξεκάθαρα ότι είμαι ζουμερή, οπότε δεν παραπλανώ κανέναν. Οι φωτογραφίες μου είναι πρόσφατες και δείχνουν τη σημερινή μου εμφάνιση. Παρ' όλα αυτά, όπως γράφεις κι εσύ, έκατσες, απόλαυσες και λες ότι ήμουν πρόθυμη και συμμετείχα σε όλα. Άρα μάλλον δεν ήταν τόσο αποτρεπτική η εμφάνισή μου όσο προσπαθείς τώρα να παρουσιάσεις. Τα γούστα είναι υποκειμενικά και πολλοί άντρες προτιμούν με καμπύλες και νταρντάνες :) Αν έχεις πρόσφατη εμπειρία, πες την. Αν όχι, άσε τον κόσμο να κρίνει μόνος του και αν θες τόσο πολύ να ξαναπροσπαθήσεις ξαναπροσπάθησε αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορώ να λειτουργήσω το ίδιο με αυτά που είπες και οχι μόνο για εμένα αλλά και γενικά για τις άλλες που κάθεσαι και περιγραφεις έτσι όπως μιλάς γιατί από ότι βλέπω δίνεις και κριτικές που μιλάς άσχημα έτσι χωρίς λόγο και δείχνεις ότι δεν σέβεσαι κάτι και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί το κάνεις αυτό?
Καλησπέρα στο κορίτσι!!!καμία φοτο σου ,το πρόγραμμα σου και το δωράκι σου??? Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
αγάπη μου αν σε ενδιαφέρει να τα πούμε παρέ με τηλεφωνο η στείλε μου στο γουτσαπ η στο βαιμπερ αν θέλεις σε ευχαριστω πολύ και ελπίζω να μην είσαι κομπλεξικος σαν τον φιλτατο Λωλάκη :)

• Like
Αντιδράσεις: Aris-

ooneway2020

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Καλημέρα, το παρουσιαστικό είναι σαφέστατα κάτι υποκειμενικό (η άποψη μου είναι οτι είσαι υπέροχη, τσουποτούλα που λέμε), ο σεβασμός όμως είναι αδιαπραγμάτευτος, ειδικά την στιγμή που ανοίγεις την αγκαλιά σου, έστω για εκείνη την μία ή τις δύο ώρες, άρα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις όμορφα για να τον κάνεις να νιώσει όμορφα και εκείνος (ταπεινή μου άποψη βέβαια).

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
ακριβώς είμαι αρκετα καλή με τον άλλον σεβαστική επικοινωνιακή θα του αφήσω χρόνο χώρο φυσικά θα σεβομαι τα όρια του αλλά αν δω κομπλεξικους χαρακτήρες συγνώμη κιόλας δεν θα κατσω με σταυρωμένα τα χέρια... σκέψου πολύ κάλους μου πελάτες που τους είχα αδυναμία τους έχω διώξει γιατί μου έκαναν πολλές βλακείες στην συνεχεία.. και δεν τους ξαναδεχτηκα γιαυτον τον λόγο !!!αν ο άλλος με πληρώνει για να μου πηδήξει την διάθεση Ε όχι ρε αγάπη δεν τον θέλω τι να τον κάνω ευχαριστώ δεν θα πάρω

Τελευταία τροποποίηση:

ooneway2020

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
ακριβώς είμαι αρκετα καλή με τον άλλον σεβαστική επικοινωνιακή θα του αφήσω χρόνο χώρο φυσικά θα σεβομαι τα όρια του αλλά αν δω κομπλεξικους χαρακτήρες συγνώμη κιόλας δεν θα κατσω με σταυρωμένα τα χέρια... σκέψου πολύ κάλους μου πελάτες που τους είχα αδυναμία τους έχω διώξει γιατί μου έκαναν πολλές βλακείες στην συνεχεία.. και δεν τους ξαναδεχτηκα γιαυτον τον λόγο !!!αν ο άλλος με πληρώνει για να μου πηδήξει την διάθεση Ε όχι ρε αγάπη δεν τον θέλω τι να τον κάνω ευχαριστώ δεν θα πάρω
Αυτό ακριβώς, αν η όλη φάση είναι αυτό που λέω "παντελόνι κάτω και παντελόνι πάνω" δεν αξίζει, πάνω απο όλα είναι να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι, να αναγνωρίζονται τα όρια για να υπάρχη απόλαυση και στους δύο.

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
Αυτό ακριβώς, αν η όλη φάση είναι αυτό που λέω "παντελόνι κάτω και παντελόνι πάνω" δεν αξίζει, πάνω απο όλα είναι να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι, να αναγνωρίζονται τα όρια για να υπάρχη απόλαυση και στους δύο.
αγάπη μου εγώ παίζω όπως θέλει ο πελάτης μου θέλει γρήγορα γρήγορα θα είναι θέλει αργά αργά θα είναι είμαι αρκετά σεβαστικός χαρακτήρας αλλά όταν με πιάνουν τα νεύρα μου βρες δρομο να κρυφτείς άνθρωπος είμαι δεν είμαι ρομπότ ούτε μηχανή .Το ότι με πληρώνει ο άλλος δεν πάει να πει ότι δεν θα με σέβεται κιόλας και ο Φιλτατος Λωλάκης που ξέρω ποιος είναι αν πραγματικά ήθελε θα μπορούσε να έφευγε και όχι να καθόταν να ανεχτεί την όλη φάση...και να σου πω και μια αλήθεια το ότι κάποιος μπορεί να είναι όπως στην φωτογραφία ή όχι το από κοντά παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο .εγώ από κοντά ακούω συνέχεια ότι μοιάζω σαν γυναίκα και έχω βαρεθεί να το ακούω να σου πω την αλήθεια γιατί έτσι χάνω και πελατεία και είναι κρίμα γιατί αν πραγματικα είχα μουνι θα δούλευα ακόμα περισσότερο η ισως και όχι ...αλλά ξέρεις μια πραγματική αλήθεια? οι πελάτες πάνε ακόμα και σε γυναίκες που τις ρωτάνε έναν είναι τρανς και επειδή δεν είναι τρανς φεύγουν και μετά πάνε σε τρανς και λένε "αα είσαι τρανς" δεν θέλω και είναι οι ίδιοι μάλιστα που πάνε στις γυναίκες.Εχω γνωρίσει πολλα έχω δει πολλά και γι'αυτό ξέρω και πως να φερθώ στην κάθε κατάσταση αλλά δεν ανέχομαι κάποιος που με κρίνει για πριν 2 χρόνια και το κάνει και σε άλλες και όχι μόνο αυτό κάθεται και κρίνει κρόσσακια ενώ και του ίδιου του αρέσουν και κρίνει και την ελλιε που τα θέλει τα λεφτά για την ομορφιά της !! εκεί πάνε τα λεφτά που μου δίνουν οι πελάτες μου και εμένα και σε οποισ τρανς κρος η ότι στην ομορφιά μας γιατί ; γιατί η ομορφιά μας πάει παντού και θα συνεχισει να πηγαίνει☺️☺️☺️☺️ δηλαδή κάπου κάπου και ένα στοπ ξέρω γω

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
και η Κατερίνα που είναι κολλητή μου γαμαει σαν άνθρωπος αν θέλετε να ξέρετε όσοι την κράζετε που παίρνει 300 όσοι το κάνετε είστε για τον πουτσο που κρίνεται τον άλλον από όσα παίρνει γιατί? δεν μπορείτε να την φτάσετε ούτε στο μικρό σας δάχτυλακι και δικαιωματικά καλά κάνει που παίρνει 300 η όσα ζητάει το σώμα της δίνει και την ψυχή της και τον χρόνο της και αν θέλει μπορεί να ζητάει και 1000 από την στιγμή που κάποιος απευθύνεται σε άλλο κοινό απευθύνεται σε άλλο κοινό κάθε αγγελία είναι ξεχωριστή και κάθε άνθρωπος το ίδιο !!! δεν μπορειτε έσεις όσους σας βλέπω να κράζετε έναν άνθρωπο που δεν μπορείτε να τον έχετε με λίγα λεφτά !!!αν θέλεις κάποιον και σου αρέσει αυτό που βλέπεις τα σκας και με το παραπάνω αν αξίζει έτσι ξέρω εγώ έτσι σέβεσαι έναν άνθρωποκαι από την στιγμή που του στέλνεις σημαίνει ότι σου αρέσει αυτό που βλέπεις και το σέβεσαι πραγματικά σε ότι και να σου πει και εμένα οποίος το κάνει σε εμένα και στην Κατερίνα η σε όποια σας έχουμε στα ώπα ώπα σμουτσ πολλά φιλιά (το μήνυμα απευθύνεται σε αυτούς που κράζουν την Κατερίνα η εμένα η την ελλιε η οποία ξεχωριστή παρουσία όχι σε εσένα oone way :*

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.486
Πόντοι
446
Καλά το άρχισες, αλλά, ποστ με ποστ, το έκανες όλο και χειρότερο.

Αποκαλείς "για τον πούτσο" ανθρώπους, γιατί κράζουν κάποια εκδιδόμενη που αξιώνει 300 ευρώ για τις ερωτικές υπηρεσίες της; Σοβαρά τώρα; Δικαίωμά της να χρεώνει όσα θέλει και δικαίωμα του κόσμου να κρίνει τις τιμές της. Και ποια ακριβώς δεν μπορούν να φτάσουν ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι (sic); Μήπως καμιά λαμπρή επιστήμονα που βρήκε τη θεραπεία για τον καρκίνο; Μήπως καμιά μεγάλη καλλιτέχνιδα; Όοοχι. Μια φαντασμένη εκδιδόμενη...

Για γέλια...

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.525
Πόντοι
3.446

Αποκαλείς "για τον πούτσο" ανθρώπους, γιατί κράζουν κάποια εκδιδόμενη που αξιώνει 300 ευρώ για τις ερωτικές υπηρεσίες της; Σοβαρά τώρα; Δικαίωμά της να χρεώνει όσα θέλει και δικαίωμα του κόσμου να κρίνει τις τιμές της. Και ποια ακριβώς δεν μπορούν να φτάσουν ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι (sic); Μήπως καμιά λαμπρή επιστήμονα που βρήκε τη θεραπεία για τον καρκίνο; Μήπως καμιά μεγάλη καλλιτέχνιδα; Όοοχι. Μια φαντασμένη εκδιδόμενη...

Για γέλια...
Respect

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.509
Πόντοι
446

Για γέλια...
Σωστός. Αντε πες τα σε κάθε σουργελο που έχει και άποψη...

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
θυμώνω απλά με τους ανθρώπους που κράζουν την φίλη μου άλλο να λες την γνώμη σου και άλλο να βρίζεις κάποιον επειδή παίρνει 300 ευρώ το είπες και ο ίδιος μήπως λίγο το παρεξηγήσες; και όταν λέω δεν την φτάνουν ούτε στο μικρό τους δάχτυλακι εννοώ ότι προφανώς η Κατερίνα πέρα από επαγγελματίας είναι και άνθρωπος γιαυτους που λένε ότι μιλάει άσχημα και τέτοια.θες να μάθεις γιατί μιλάει άσχημα ;γιατί υπάρχουν κάποιοι μαλακές που την ζαλίζουν συνέχεια και της πρήζουν τα 22 εκ χωρίς να την σέβονται γι'αυτό :) απλά προφανώς εσύ παρεξηγήσες αυτά που σου είπα.Σιγουρα σέβομαι κάθε άνθρωπο αλλά όταν μπαίνεις σε μια επαγγελματική αγγελία δεν είναι πιάτσα εκεί μέσα όπως και ο δρόμος που θα δώσεις 20 25 30 40 50 ευρώ είναι άλλες τιμές μήπως πρέπει να σκεφτούμε και λίγο ότι η άλλη μπορεί να ζητάει παραπάνω λεφτά λέω εγώ τώρα :/

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
και αυτή η εκδιδόμενη που λες είναι απίστευτος άνθρωπος με έχει βοηθήσει όσο τίποτα άλλο και την εκτιμώ αφάνταστα και εσείς που λέτε ότι δεν δουλεύει μια χαρά δουλεύει την έχω ζήσει έχουμε μείνει μαζί θεσσαλονικη έχουμε πάει περιοδείες είναι φανταστική!!!!!!!!

Transforever

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
118
Πόντοι
0
θυμώνω απλά με τους ανθρώπους που κράζουν την φίλη μου άλλο να λες την γνώμη σου και άλλο να βρίζεις κάποιον επειδή παίρνει 300 ευρώ το είπες και ο ίδιος μήπως λίγο το παρεξηγήσες; και όταν λέω δεν την φτάνουν ούτε στο μικρό τους δάχτυλακι εννοώ ότι προφανώς η Κατερίνα πέρα από επαγγελματίας είναι και άνθρωπος γιαυτους που λένε ότι μιλάει άσχημα και τέτοια.θες να μάθεις γιατί μιλάει άσχημα ;γιατί υπάρχουν κάποιοι μαλακές που την ζαλίζουν συνέχεια και της πρήζουν τα 22 εκ χωρίς να την σέβονται γι'αυτό :) απλά προφανώς εσύ παρεξηγήσες αυτά που σου είπα.Σιγουρα σέβομαι κάθε άνθρωπο αλλά όταν μπαίνεις σε μια επαγγελματική αγγελία δεν είναι πιάτσα εκεί μέσα όπως και ο δρόμος που θα δώσεις 20 25 30 40 50 ευρώ είναι άλλες τιμές μήπως πρέπει να σκεφτούμε και λίγο ότι η άλλη μπορεί να ζητάει παραπάνω λεφτά λέω εγώ τώρα :/
Προσφορά και ζήτηση είναι τόσο απλό.. Αν βρίσκει πελάτες σ αυτό το αστρονομικό ποσό μαγκιά της. Να προσθέσω ότι όταν ο άλλος σου δίνει 300 € για σεξ το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να τον κάνεις να νιώσει βασιλιάς

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
Προσφορά και ζήτηση είναι τόσο απλό.. Αν βρίσκει πελάτες σ αυτό το αστρονομικό ποσό μαγκιά της. Να προσθέσω ότι όταν ο άλλος σου δίνει 300 € για σεξ το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να τον κάνεις να νιώσει βασιλιάς
ξέρεις τι την έχω ζήσει και την έχω δει με πελάτες της σε όλους τους φέρεται άψογα δεν υπάρχει ούτε ένας παραπονεμένος από όσο ξέρω δεν της έχει δημιουργήσει κανένας πρόβλημα πότε και ήμουν και σε ντούο μαζί της κάναμε μασαζάκι με 4 χέρια σε πληροφορο δεν υπάρχει καλύτερη επαγγελματίας από εκείνη και δεν το λέω επειδή είναι φίλη μου χέστηκα εγώ θα μιλήσω ειλικρινά αλλά δνε υπάρχει πιο καθαρό πιο επαγγελματικό άτομο πιο σωστό πιο περιποιητικο μέρους άλλους απο εκείνη ότι και να της ζητήσει ο πελάτης το κάνει ζαρτιερες θέλει ο πελάτης ζαρτιερες θα βάλει τακούνια θέλει ο πελάτης τακούνια θα βάλει είναι φοβερή και δεν μαρεσει να μιλάνε άσχημα για την φίλη μου για κανένα λόγο το σάιτ αυτό φτιάχτηκε για να υπάρχει ένα σεβασμός και κάθε σάιτ που υπάρχει και εδώ μόνο σεβασμό δεν βλέπω όταν κάθονται και βριζουν έτσι την φίλη μου η οποία κοπέλα που την έχω ζήσει γιατί δεν ξέρω μόνο εκείνη ξέρω και άλλες που τις ξέρετε όλοι και φυσικά έχω συναναστραφεί αρκετά με τις περισοτερες και όλοι πάντα έχουν να πουν κάτι άσχημο θέλετε να μάθετε μια αλήθεια ; δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται πάντα να φταίει η ιεροδουλη κάτι φταίει και στους άλλους :/ η κάθε ιεροδουλη έχει το πρόγραμμα της αν δεν το σέβεται ο άλλος προφανώς και θα βγάλει βρωμες και όχι μόνο ο πελάτης και άλλες τρανς που κάθονται κρυφά μπαίνουν εδώ και λένε μαλακίες εγω δημιούργησα το προφίλ με το όνομα μου και είπα να μιλήσω για όλα αυτά που λένε για εμένα και την φίλη μου η οποία τώρα αν κάποιος δεν γουστάρει την αλήθεια αυτό είναι δικό του πρόβλημα

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
Καλημερα. Ξερει κάποιος info για αυτο το μωρο ?

εγώ ξέρω επαγγελματίας είναι καυλωνει η καριόλα την γνωρίζω παρτην ☺️

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
εγώ ξέρω επαγγελματίας είναι καυλωνει η καριόλα την γνωρίζω παρτην ☺️
εργαλείο πρώτο είναι την ξέρω έχουμε πάρει πελάτη μαζί και την έχω προτείνει μια φορά σε ένα παιδί σε ξενοδοχείο επειδή ήμουν μεθυσμένη και ήμασταν στο ίδιο μπαρ

OP
OP
valeriahorny1

valeriahorny1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2026
Like
70
Πόντοι
0
φυσικά είναι άψογη στην δουλειά της γι'αυτό και την εμπιστεύτηκα και της έδωσα τον πελάτη μου εννοείται και δεν τον άφησαν παραπονεμένο ούτε τον ίδιο αλλά ούτε εκείνη δεν δίνω ποτέ τίποτα έτσι χωρίς να ξέρω ή ακόμα και να ξέρω και να μην είναι καλό για τον άλλον πάντα θέλω το καλύτερο για τους πελάτες μου !!!

Ya_habibi

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2026
Like
128
Πόντοι
0
Ο καθένας οτι θέλει μπορει να ζητάει, αυτο δεν σημαινει οτι τα αξιζει ή οτι θα πετάει τα λεφτά του ο κοσμος στην καθε φαντασμένη που ξυπνησε ενα πρωι και ειπε να πουλήσει τρέλα....

το να ξυπνησει ενα πρωί μια τρανς και να ζητάει 300-400 ευρω γιατι ετσι της καυλωσε δεν λεει κατι, ουτε σημαινει οτι τα αξιζει, ειδικά οταν με πολυ λιγότερα βρισκεις πολυ καλυτερες και αξιόλογες επιλογές με πολυ καλυτερες υπηρεσίες...

Δεν ειναι κοροιδο ο καθένας να πετάει τα λεφτά του έτσι στο καθε σουργελο που την ειδε κάπως...

Οπως ειπα και πριν ο καθενας ειναι ελευθερος να πουλάει οτι τρέλα θέλει...δεν ειναι κακο να ονειρευόμαστε... :)

Οπότε ας προσγειωθουν μερικες στην πραγματικότητα και μη προσπαθουν να πουλήσουν σε τιμές porsche ενώ ειναι fiat :D:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom